Şimdi Ara

★★★ LENOVO VİBE X2 ANA KONU(Android 5.0 Lollipop) GELDİ ★★★ (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
54
Favori
214.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar internette 10 15 tl ye satılan ekran koruyucular x2 ye tam uyuyor mu alıp kullanan var mı n11 gittigidiyor gibi sitelerden. Telefoncularda bulunmuyor her yerde buna göre kırılmaz cam yada jelatin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan78

5.1.1 sürümü gelmeyecek demi arkadaşlar ?

up
  • nomox1 kullanıcısına yanıt
    hocam 4.4 kit kate geçmek istiyorum elinizde kurulum dosyası varmı?

• Son zamanlarda çok şarj sorunu yasıyorum 3 saat kullanım 4 5 saatte bekleme alıyorum telefonda bütün bildiğim güç tasarruflarını yaptım ama satjı çok kötü

Ara ara telefon kitleniyor hiçbişey yapamıyorum dakikalarca öyle kalıyor
    Bu sorunlara tavsiyesi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: UğurT.

Arkadaşlar internette 10 15 tl ye satılan ekran koruyucular x2 ye tam uyuyor mu alıp kullanan var mı n11 gittigidiyor gibi sitelerden. Telefoncularda bulunmuyor her yerde buna göre kırılmaz cam yada jelatin.

Bir tane Türkiye'den bir tane çinden aldım Türkiye'den aldığım 1 ay kadar gitti, çinden aldığım daha ekrana yapıştırırken elimde kaldı ben de her ay ekran koruyucuya 10 20 tl yatıracağıma yılda bir ekran getirtip ekran değişimi yaparım dedim şuan ekran koruyucusuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mysterious79 -- 24 Mayıs 2016; 14:10:20 >
  • UğurT. U kullanıcısına yanıt
    Ben gittigidiyor dan aldıydım 4 ayı geçti hala kullanıyorum ama yenilemem lazım birkaç yerinden kırıldı cam ekrana tam oturuyor aldığım ürünün linkini atacaktım ürün satıştan kldırılmış

• Bugün bi telefoncuda bulup taktırdım ama ustteki kamera boşluğunu sola bırakmışlar yanlış yere yani kamerayı kapatılıyor cam ama şimdilik bi sorun yok eğer ordan hava yaparsa kamerayı engeller. Tam uyani bulabileceğimi zannetmedigim için taktırdım bakalım ne kadar dayanacak.

Kameranın orası camda açık gibi görünüyor ama cam tersınde takılmış gibi demi telefoncuya bende getittirdiydim geçici süreliğine kulanım tam ekran olanını sipariş verdim şuankinde sadece ses yeti ve kameranın yanındaki sensör yeri açık

• Arkadaşlar 4.4 kit kate geçmek istiyorum elinizde kurulum dosyası varmı?

• Arkadaşlar 4.4 kit kate geçmek istiyorum elinizde kurulum dosyası varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Müşir98

Kameranın orası camda açık gibi görünüyor ama cam tersınde takılmış gibi demi telefoncuya bende getittirdiydim geçici süreliğine kulanım tam ekran olanını sipariş verdim şuankinde sadece ses yeti ve kameranın yanındaki sensör yeri açık

Aynen öyle ters takılmış gibi :) telefoncu bile öyle zannetti ama ekranın paketinde vibe x2 diye yazıyordu. yapıştırıcısını yanlış yere sürdüler galiba üretim hatası :D
  • Benim ön kamera son günlerde aşırı tozlandı sebebi nedir sizce ? Ve garantiye götürsem birkaç gün bekler miyim ?

Düzeltme:tozlandı kelimesini toplandı olarak düzeltmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GamerSelim -- 29 Mayıs 2016; 15:56:58 >
  • Erdinç B. E kullanıcısına yanıt
    AP romda imei değişiminde kullandığın modem dosyasını verebilirmisin?
  • up
  • Elimde Çin den gelen TO versiyonu mevcut.

Cihazı, çift simli ve 4,5g li nasıl kullanabilirim
  • Arkadaşta vibe x2 var. Telefon birden kapanmış ve şarja takıp açmışlar lenovo logosunda kalmış. Sonra tekrar kapatıp açmaya çalışmışlar açılmamış ve şu anda hiç tepki vermiyor. Pcye bağlayınca tanınmayan aygıt olarak görüyor. Buna ne yapabiliriz?

• refreshing kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla TO versiyonu bizim ülke altyapısına uygun olmadıgı için bırak 4.5 yi 3G bile kullanamıyorsun... 3G için bile çözüm bulan oldumu bilmiyorum ama işin zor arkadasım
    Standart ekran koruyucu muhtelif çeşitlerde mevcut birebir orjinal ve ekranda hiç belli olmuyor benim almış olduklarım fakat orjinal temperli bulamadım 2-3 dolar bandındakilerin hepsi ekranın kesitlerine göre orantısız kiminde kameranın olduğu nokta hizaya gelmiyor kimiside sensörün olduğu yeri açmamışlar temperli cam haricinde her türlü orjinal aksesuarını buldum uygun fiyatlara ama temperli cam bulamadım henüz bulduklarımın fiyatıda 15-16 dolar civarındaki bu parayı bu telefona harcamanın lüks olduğu kanaatindeyim..K2 note için birebir uyumlu temperli mevcut ama Vibe x2 Çin'liler için daha önemsiz bir model sanırım..
  • braveheartgs431 B kullanıcısına yanıt
    Recovery moda alıp resetlemeyi denesin..
  • Arkadaşlar benim güç tüketimi ayrıntılarında donanıma girdiğimde her zaman CPU çok yüksek pil tüketiyor.
    mesela telefonu sabah 20 saat önce açsam ve ekran 3 saat açık kalsa akşam baktığımda mesela CPU %70, Ekran %20 pil tüketiyor yani ekran kapalıykende CPU çok fazla şarj harcamaya devam ediyor. Bu arada Ekran ve CPU güç tasarrufu moduda sürekli açık. yinede durum böyle.
    Bundan önce Gm Discovery telefonum vardı o ekran kapalıyken nerdeyse hiç şarj harcamazdı. geceden sabaha %1 veya %2 belki düşerdi.
    Bu konuda varmı tavsiyeniz? Telefondan çok memnunum (çift tıklama hariç) ama bu meseleyide çözebilirsek süper olacak.
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.