Şimdi Ara

★★★ LENOVO VİBE X2 ANA KONU(Android 5.0 Lollipop) GELDİ ★★★ (221. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.613
Cevap
54
Favori
214.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranın dısını boşver içi kırılmış olabilir sim bozukmuş konusuna gelince eğer pin kodu yoksa aç telefonu şebeke geliyorsa görebiliyorsan sorun yok ha göremiyorsan aç telefonu 5 dk sonra onumarayı bi ara çalıyormu ekran patlak olsa bile telefon çalar,ekran konusunda eğer 80 tl ye 15 gün beklerde alırsan inan takması kolay ben sana sokup takar video bile atarım kazık yeme gerçekten dediğim gibi 350 tl ye telefonu sıfır alıyorsun yurtdışından... 50 defa soktum telefonukı ben tamirci falanda değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • staggest S kullanıcısına yanıt
    cevabın için saol usta.
    telefon geldi bi sıkıntısı yok şimdi eu rom yükleyeceğim herkese iyi forumlar.
  • staggest S kullanıcısına yanıt
    vlla bro ekran kırıkken telefon aramaya cevap veriyordu çalıyordu yani :D 150 liraya değiştirticem ekranla ilgili doğrudur kolaydır ama şimdi telefon kardeşimin ben yapsam bi bok olsa bide onun malınla uğraşamam kısaca :)
  • Arkadaşlar telefonu 2015 temmuzdan beri kullanıyorum ekrana dokununca çift(hatta3) algılaması hariç bir sıkıntı yoktu ta ki geçen ay arka kamera bozuluncaya kadar. İki üç gün bekledim düzelmeyince servise yolladım kusuruna da arka kamera açılmıyor ekran da dokunuşları çift algılıyor diye ekledim. 10 güne telefon geri geldi ekran ve kamera değişmiş format atılmış sorunlar düzelmiş fakat gel gelelim bu sefer de şarj süresinde gözle görülür düşüş var eskiden sabah 8-akşam 11 giden telefon akşam 5 olmadan şarjı bitiyor. Daha da önemlisi rehberden kafasına göre kişileri siliyor yedekleme geri yükleme de para etmiyor buna bir çözüm bulan var mıdır aranızda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogokce -- 23 Nisan 2016; 13:31:36 >
  • Sizdede menü tuşu basmamazlik ediyomu

• arkadaşlar telefonu ekran sararmasından ötürü servise vereceğim fakat twrp recovery yüklü. o şekilde vermek istemiyorum tekrar orjinal recovery yüklemek mümkün mü mümkünse nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogokce

Arkadaşlar telefonu 2015 temmuzdan beri kullanıyorum ekrana dokununca çift(hatta3) algılaması hariç bir sıkıntı yoktu ta ki geçen ay arka kamera bozuluncaya kadar. İki üç gün bekledim düzelmeyince servise yolladım kusuruna da arka kamera açılmıyor ekran da dokunuşları çift algılıyor diye ekledim. 10 güne telefon geri geldi ekran ve kamera değişmiş format atılmış sorunlar düzelmiş fakat gel gelelim bu sefer de şarj süresinde gözle görülür düşüş var eskiden sabah 8-akşam 11 giden telefon akşam 5 olmadan şarjı bitiyor. Daha da önemlisi rehberden kafasına göre kişileri siliyor yedekleme geri yükleme de para etmiyor buna bir çözüm bulan var mıdır aranızda?

kardeş benim teli mikrafon surunundan dolayı servise yollamayı düşünüyorum bir de yaparlarsa android kitkata döndürtecem. Neyse benim telde de ekranda değilde klavyede çift tıklama oluyor özellikle şarjdayken. şarjda olmadığı zamanlarda nadir yapıyor ama şarja takıp mesajlaştığımda falan sıkıntı oluyor. sence bunuda belirtmelimiyim. ya da hiç ekrana dokundurtmasam mı bu defa da başka bi sıkıntısı çıkar falan. Bir de hangi servise yolladın adres tel felan yazarmısın.

• UğurT. U kullanıcısına yanıt
    çift tıklama sorunu benim de aynı yazarsın değiştirirler yalnız telefon geri gelirken ilk aldığım gibi değil son sürüm yüklü geldi
    adres aşağıda yurtiçi kargo karşı ödemeli yolluyosun önce telefonu bir ara net bilgi verirler
    Adres
    Bağlarbaşı Mah. Atatürk Cad. No:134 Maltepe TR-34848
    Telefon Numarası
    0 212 912 0134
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogokce

çift tıklama sorunu benim de aynı yazarsın değiştirirler yalnız telefon geri gelirken ilk aldığım gibi değil son sürüm yüklü geldi
    adres aşağıda yurtiçi kargo karşı ödemeli yolluyosun önce telefonu bir ara net bilgi verirler
    Adres
    Bağlarbaşı Mah. Atatürk Cad. No:134 Maltepe TR-34848
    Telefon Numarası
    0 212 912 0134

Ben de sırf şarj süresinden kitkata dönecem kendim güncellemiştim loliopopa şarj sürem baya düştü ama idare ediyodum. Garantiden çıkma ihtimaline karşı kendim tekrar kitkat rom atmadım. 2 hafta telefonu beklemek istemediğimden mikrafon ve klavye sorununu da dert etmedim ama haftaya falan yollayacam gibi. Bu arada ekranı değiştirirken falan bi zarar vermemişler değil mi? onun için acaba hiç dokundurtmasam mı ekrana dedim.

• Bende de çift dokunma sorunu var ve şarj yüzde 15 ve altında olunca telde kasma oluyor ama 16 olunca sorun yok 15 ve altında hep oluyor tel bendemi sorun var bu sorun teli ilk aldığımdan beri var ama son zamanlarda daha da arttı var mı böyle sorunu olan ? Ve garantiye gönderirsem 2 sorunuda ücretsiz olarak çözerler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NumLock48 -- 26 Nisan 2016; 22:58:11 >
  • 5.1.1 sürümü gelmeyecek demi arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NumLock48

Bende de çift dokunma sorunu var ve şarj yüzde 15 ve altında olunca telde kasma oluyor ama 16 olunca sorun yok 15 ve altında hep oluyor tel bendemi sorun var bu sorun teli ilk aldığımdan beri var ama son zamanlarda daha da arttı var mı böyle sorunu olan ? Ve garantiye gönderirsem 2 sorunuda ücretsiz olarak çözerler mi ?

Pil tasarrufuna alıyor olmasın ?

• Peaky kullanıcısına yanıt
    Yok aga ya ayarlara girdim gpu cpu tasarufunu kapattım olmadı teli ilk aldığımdan beri böyle tekrar deneyecem söyleyecem ama sanmıyorum garanti böyle durumları ücretsiz çözer mi ?
  • pavlovski kullanıcısına yanıt
    stock rom'u sp flashtool ile kurunca telefon ilk aldığınız hale dönüyor. (recovery dahil)
  • tolgakutukcu kullanıcısına yanıt
    Siz söyleyince aklıma geldi romun içinden recovery.img dosyasını alıp yalnizca onu flashlayarak da hallolabilir sağolun hocam

• Ya bu ekran ışığının sürekli kısılmasına hala bi çözüm bulunamadı mı?

Uyuz ediyo, ekran ışığını açmaktan gına geldi ya hu!!

• ttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucadrisx -- 3 Mayıs 2016; 16:34:09 >
  • Arkadaşlar telefonumu satmadan önce hafızasında hiçbir bilgi kalmayacak şekilde sıfırlamak istiyorum. Ne yapmam gerek?
  • arkadaşlar birdenbire ön kamera gitti ve "kameraya bağlanılamıyor" hatası veriyor. Yardım eder misiniz nasıl düzeltebilirim?
  • Arkaplanda kamerayı kullanan bisi açık bırakma retrica vs... Bende retricadan foto çekip kaydetmeden falan çıkınca oluyor.

• 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.