Şimdi Ara

Lenovo Vibe K5 Ana Konu Ve Kullanıcılar Kulübü (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.752
Cevap
44
Favori
201.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydayd

    https://lenovomobilesupport.lenovo.com/tr/en/solutions/ht501098



    K5 kullananlara kötü, k5+ kullananlara iyi haber. Mayısta 6.0 gelecekmiş. Sadece belli ülkeler denmiş ama biz bir şekilde yükleriz.

    Android 5.0 la alınan cihaz Android 5.0 la yazılımı tamamlanıyor demek, zaten arada hata duzeltmeler için cıkan yazılım destegi de çok yetersiz. Fiyat performans iyi ama yazılım hataları oldukce ve destegi de gelmedikçe giriş-orta-amiral Lenovo ürünlerini tavsiye edemiyorum malesef.




  • 1 hafta önce abime lenovo k5 aldım googe rehberde 340 kişi var fakat sadece 213 kişiyi senkronize ediyor. Bu senkronize sorununu yaşayan var mı bir türlü düzeltemedim.
  • Lenovo k5 cep telefonu aldim ve bi sorunla karsilastim acaba bu sorunla karsilasan varmi ve cozumu varmi bilmiyorum. Sorunum su uzun sure gorusme yaptigimda telefonum kilitleniyor ve gorusmeyi kapatamiyorum pili sokerek ancak kapatabiliyorum hicbir sekilde telefonun tuşlari işlemiyor yardimci olursaniz sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aydayd

    https://lenovomobilesupport.lenovo.com/tr/en/solutions/ht501098



    K5 kullananlara kötü, k5+ kullananlara iyi haber. Mayısta 6.0 gelecekmiş. Sadece belli ülkeler denmiş ama biz bir şekilde yükleriz.

    ortak plan belirli değil diyor almayacak denilmiyor.
  • marmara68 kullanıcısına yanıt
    Planlanan güncelleme yok yazıyor ve olmayacak
  • batikom B kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var, uzun görüşme yaptığımda ekran kararıyor karşıdaki kişi kapatmazsa bataryayi çıkartmak zorunda kalıyorum. Ayrıca şebeke sorunu da var. Verdiğim paraya acıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • K5plusta dokunmatik sorunu yaşayan bir tek ben miyim?

    Çözümü nedir acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41BFF371C -- 30 Mart 2017; 22:57:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marmara68 kullanıcısına yanıt
    Bendeki k5+ modeli bendeki alacak ama düz k5 için adamlar sattık bitti demeye getirmişler. Cihaz daha bir yıllık olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bir haftadır k5 kullanıyorum. Gördüğüm 2 önemli sıkıntı var telefonda. Birincisi ekran ışığında titreme var. Belirli aralıklarla oluyor. İkincisi ise daha ciddi;şarjı tam doldurup kullanmaya başlıyorum ve 2 dakika içinde %99a düsuyor. 1 saat demeden %90i buluyor. Bu durumu yaşayan var mıdır?
  • ekran aydınlatması otomatikte titreyerek değişiyor ben elle ayar yapıyorum, oldum olası alışamadım zaten. şarjı bende de 90 a akadar hızlı düşüyor 50 ye kadar fena değil 20 den sonra ise daha da hızlı düşüyor. gösterge çoğu telefondaki gibi sıkıntılı biraz bu iş windows un dosya kopyalama süresini bir türlü hesaplayamaması gibi birşeye dönüştü zaten. ancak alışınca sıkıntı olmuyor yoğun kullanımda tam günü çok çok rahat çıkarıyor, biraz akıllı kullanılırsa 1,5 gün daha da zorlanırsa 2 günü çok rahat çıkarıyor sürekli 3g de 6 saat ekran süresi alıyorum ben.
  • Bene de 3g de kullanıyorum ama 6 saat ekran süresini görmedim maalesef şimdilik. Ben de elle ayar yapip oyle deneyeyim ekran parlakligini.Bunlara ilaveten şimdi bir de rehber sorunu çıktı iyi mi... Yeni ekledigim numarayı rehberde görüyorum ama mesajda ismi görünmüyor. Bunun bir çaresi var mı ki? Tavsiye için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanguzel_

    Selam arkadaşlar,


    Lenovo K5( A6020a40 ) telefon kullanmaktayım.
    Telefonun işlemcisi ; Qualcomm 415 Octa core processor )

     Lenovo Vibe K5 Ana Konu Ve Kullanıcılar Kulübü


    Uzun zamandır üst sürüm güncellemesi, OTA olarak gelir diye bekledim. Ama Qualcomm 415 işlemcili modele üst sürüm gelmeyeceği resmen açıklandı.

    İnternetten araştırdığım kadarıyla, bu modele "Android 7" sürümü yüklenebiliyor. Youtube'da çok sayıda video'lu anlatım da var.


    Soruma gelince;

    * Android 7 sürümünü Türkçe olarak yükleyen var mı ?

    * Android 7'de stabilite ve hız nasıl ?

    Sorularımın yanıtı olumlu ise, teamviewer ile bir arkadaş yardımcı olabilir mi ? Zira ben telefona yazılım yükleme işinde tecrübeye sahip değilim.


    Saygılar, sevgiler.

    Eğer telefonunda twrp recovery varsa çok rahat yüklersin ben şu anda Mıuı 8 kullanıyorum yazılım anlamında hiçbir sıkıntısı yok pili de gayet iyi gidiyor günlük kullanımda sosyal medya 1 saat oyun toplamda 5.5 6 saat ekran süresi alıyorum. Bence sen eğer rom yükliyceksen lolipop tabanlı romları seç. Android 6 ve 7 çoğu rom stabil değil. Twrp ve rom yüklemek istersen One team adlı foruma üye ol derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 3G kullanan arkadaşlar. Ben de 3G bir diş en fazla iki diş cekiyor. Hat Vodafone. 4G kullanıyorum rahat konuşabilmek için. 6 saat süre göremiyorum. En fazla 5 saat.

    İkinci el kaça gider k5

    @Skywalker11 istanbuldaysan benim tele miui8 yuklermisin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ivirzivir35 -- 31 Mart 2017; 22:57:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Skywalker11,

    Forum üyesi bir arkadaşımız özelden ulaşıp, Teamviewer aracılığı ile K5( Qualcomm 415 ) telefona Android 7 sürümünü yükledi. Kendisine bir kez daha teşekkür ederim.

    Eski sürümde ekranda aşağı yukarı gezinirken, titreme oluyordu. Android 7 ile bu titreme sorunu bitti. Ayrıca Nougat 7 yazılım, orijinal 5.1.1 yazılıma göre, daha stabil ve kararlı çalışıyor. Yani yüklemek isteyenlere tavsiye ederim.

    Bu K5 Qualcomm snapdragon 415 işlemcili telefonla ilgili yapacağım bir işlem kaldı. Telefonun IMEI numaralarını değiştirmek istiyorum. Üzerime kayıtlı daha önce kullandığım telefonların IMEI 'lerini bu telefona yazmak istiyorum.

    İnternette araştırdığım kadarıyla, Qualcomm işlemcili cihazların IMEI'sini değiştirmek mümkün sanırım. Şöyle bir bilgiye rastladım ;

    Lenovo Vibe K5, K5 Plus ROOT + IMEI REPAIR
    Cihazlar güvenliksizdir cihazları root yapıp diag portunu açıp, Qualcom İmei tool ile istediğiniz şekilde değiştirebilirsiniz
    Arşivin içinde model numaraları ve recovery yüklemek için kod mevcuttur !


    demiş ve şu dosya paylaşılmış ;
    _http://www.dosyaupload.com/4Dvy

    Konuya hakim olan arkadaşlar bu dosyaya göz atabilir mi ?

    Ben hiç bir fikre sahip değilim. Bu dosya telefona mı yüklenecek ? PC'ye mi yüklenecek ? Nasıl çalıştırılacak ?

    Birde Youtube'da biri, IMEI değiştirme işini, PC üzerinden Miracle box denilen bir programla yapıyor. Şu video ;
    _https://www.youtube.com/watch?v=CSy_Ppn9vCc

    Velhasılı; IMEI değiştirme işini hangi yöntemle yapmalıyım. Hatta bu uygulama konusunda deneyimli arkadaş varsa, özelden ulaşıp yardımcı olabilir mi ?

    Saygılar, sevgiler.




  • Bir çok rom denedim ve en kararlı romu buldum.
    https://forum.xda-developers.com/k5-plus/development/unofficial-cm14-lenovo-k5-k5-plus-t3478288
    Bu adreste ki rom en stabil rom. Maalesef one team sitesindeki romların hepsi hata dolu.

    Edit: romdaki kamera uygulamasi calismiyor ancak cameringo uygulamasi ile bu sorun cozuluyor. Ayrica 6 saat ekran suresi aldim sarj konusunda da cok kaliteli bir rom.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahim1004 -- 3 Nisan 2017; 1:16:19 >
  • tde-64 T kullanıcısına yanıt
    şarj problemi bendede var
  • 2 defa farklı zamanlarda rehberdeki bazı kişilerin silindiğini fark ettim. İsim duruyor ama numaralar silinmiş. Bu durumla karşılaşan var mı? Buna bir çözüm var mıdır servise gondermekten başka?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selimcu S kullanıcısına yanıt
    6 saat ekran suresi alanlar var. Bende imkansız maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skywalker11 S kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar merhaba forumda yeniyim meramımı nasıl anlatacam bilmiyorum. dün lenovo k5 aldım. 1 gün sonra yani bugün telefonun yazıları garipleşti. nedir bunun sebebi bilen anlayan varsa yardımcı olurmusunuz. Lenovo Vibe K5 Ana Konu Ve Kullanıcılar Kulübü Lenovo Vibe K5 Ana Konu Ve Kullanıcılar Kulübü




  • 2 gün önce aldım , güncelleme alacak mı acaba bir de kamera iyileştirmek için ne yapılmalı
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.