Şimdi Ara

x

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pekbiumursanmaz -- 20 Eylül 2023; 17:30:50 >

• tabiki thinkpad.. düşünmeye bile gerek yok. Donanım özelliklerinden çok thinkpad markası ayrı bir kaliteli oluyor.
  • Yazılım işi için kullanacaksan thinkpad üstüne yok hocam. Bende e460 kullanıyorum kodlama işinde harika.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Yazılım için thinkpad in artı özellikleri nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MeqaS xLR kullanıcısına yanıt
    Hocam en önemlisi klavye bence thinkpad kullanışlı hızlı ve rahat. Bilgisayar full hd ve ips yani bende ki öyle ama genelde 4 ve 5 serisi full hd lerde ips zecenegi oluyor. V330 ips ekrana sahip değil. V330 da doğru acıyı yakalamazsanız panelde görüş kaybı yaşayabilirsin ips olmadığı için. Thinkpad de yazılım için klavye rahatlığı, kasa kalitesi ve hafifliği, ekran kalitesi en büyük artılar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba. ben de şimdi thinkpad e585 alma arefesindeyim bir kaç sorum olacak. Siz naptınız hangisini aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baymirza

merhaba. ben de şimdi thinkpad e585 alma arefesindeyim bir kaç sorum olacak. Siz naptınız hangisini aldınız?
    E585 aldım hatta ondan yazıyorum :) Çok memnunum lakin macbook pro'ya geçmek istiyorum. O yüzden satışa koyacağım. V330a göre malzeme kalitesi olarak yine olsa yine bunu tercih ederdim. Pubg Lite - Lol - Pes 2016 falan arada oynuyorum. Linux ve Windows'u aynı anda kullanıyorum şu anda tek sıkıntım klavyenin üstündeki fn tuş yazısı silinmeye başladı. Memnun olmadığım yönü ne derseniz pili 3-4 saat gidiyor(gerçi diğer laptoplarda 2.5 - 3 saati bile zar zor görüyoruz :D) ben katalogda yazdığına bağıl olarak biraz daha fazla olacağını hayal etmiştim. Onun haricinde bir sıkıntım sorunum yok. Windows 10da driverları sürekli güncelleme geliyor onları kontrol etmek lazım. Malum ryzen geçen sene çıkan bir işlemci ve driver güncellemmeleri şart.
    Eğer nakit alacaksanız falan yani ikinci el düşünürseniz ya da takas düşünürseniz mac ile bi mesaj atabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xxxxxxxxxxx
    3 yıl önce açıldı
    f(-|x|) Grafiği????
    5 yıl önce açıldı
    x
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • pekbiumursanmaz kullanıcısına yanıt
    hocam ben şunları merak ediyorum. 1) önceki thinkpadlerde bulunan ultrabay sistemi bu bilgisayarda da var mı? Ulrtabay: bilgisayara tornavida filan kullanmadan elinizle ikinci bir harici disk takabiliyorsunuz, yuvası var.
    2) pilinin tümleşik olması sorun yaratıyor mu? sistem donarsa ve hiç bir şeye cvp vermez hala gelirse pili çıkarmadan nasıl resetleyecez?
  • baymirza kullanıcısına yanıt
    1- yok. sistemi açman gerekiyor ki bu garanti dışı kalmasına sebep olabilyior bildiğiniz üzere.
    2- driver gibi sebeplerle bir kaç kez öyle sistem donması yaşadım ama tuşa basınca kapanıyor. hiç kapanmamazlık etmedi sorun yaşamadım 6 aylık kulanımımımda.
  • pekbiumursanmaz kullanıcısına yanıt
    hocam naptınız geçtiniz mi mac e? bir sorum olacak e585 de dummy hdd yani yalancı hdd var mıydı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baymirza -- 15 Temmuz 2019; 12:59:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.