Şimdi Ara

LENOVO P770 / 4.5 İPS / MTK6577T 1.2 GHZ / 1GB RAM / 3500 mAh BATARYA / 3G / GPS/ 5 MP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.044
Cevap
12
Favori
51.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  LENOVO P770 / 4.5 İPS  / MTK6577T 1.2 GHZ  / 1GB RAM / 3500 mAh BATARYA / 3G / GPS/ 5 MP

LENOVO P770 / 4.5 İPS  / MTK6577T 1.2 GHZ  / 1GB RAM / 3500 mAh BATARYA / 3G / GPS/ 5 MP

LENOVO P770 / 4.5 İPS  / MTK6577T 1.2 GHZ  / 1GB RAM / 3500 mAh BATARYA / 3G / GPS/ 5 MP

Original Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery

GENERAL SPECIFICS
    Brand / Model lenovo P770
    Phone Type Smartphone/music phone/ camera phone/ dual-core and 3G phone/games phone
    Listing time 2012.12
    Network Technology GSM+WCDMA Dual-sim
    Phone Band WCDMA 2100,GSM 900/1800/1900 Mhz
    OS / System Android 4.1
    Phone Style Bar
    Diagonal Screen Size 4.5 Inch QHD
    Screen material IPS
    Display Color 16 million
    Display Resolution 960X540 Pixels
    Touch Screen Capacitive Screen, Multi-touchable
    CPU Brand MTK 6577T
    CPU MTK 6577T Dual-core 1.2 MHz

GPU
    Imagination PowerVR SGX531 pro 3D
    Memory Capacity 1G RAM,4G ROM
    Standard package contents Rechargeable Li-lon Battery X 1, Headphone X 1, Data Cable X 1 , Manual X 1, Charger X 1
    Battery Capacity 3500mAH
    Color Black
    Dimensions 133×67x11.8mm
    Weight 162g
    Language

We can install Italian, German, Russian, Portuguese, Spanish, French, Dutch, Czech, Polish, Romanian, Danish, Greek, Brazil Portuguese, Croatian, Latvian, Lithuanian, Hungarian, Afrikaner, Ethiopic, Indonesian, Malay, Catalan, Norwegian, Roma, Slovak, Slovenian, Finnish, Swedish, Swahili, Filipino, Vietnamese, Turkish, Zulu, Bulgarian, Serbian, Ukrainian, Persian, Hindi, Thai, Korean, Japanese, Arabic, Hebrew

Basic Features
    Ring Tone 64 Melody, Support MP3 Music
    Contacts Business Management
    Message SMS MMS messag
    E-mail Support E-mail sending and receiving
    Input method Handwriting Input, English Input, Chinese Input and Third-Party Inputs
    Game pre-loaded games
    Office Features Support TXT,Adobe PDF,Office(word,excel,ppt)
    Main Features Build-in Antenna,Clock,Build-in Vibration,Mode,Standby Picture,Caller Picture,Caller Ring
    Additional Features Clock,Calendar,Calculator,Schedule,notepad,to do,World Clock,Currency Converter,Unit Conversion,Stop Watch,Automatic Keyboard Lock
    Gravity Sensing Support Gravity Sensing
    Distance Sensing Automatically Adjust Screen Brightness
    Acceleration Sensing Support Acceleration sensing
    Electronic Compass Support Electronic Compass Function
    Data Application Features
    Bluetooth Bluetooth v2.0,A2DP Bluetooth Stereo
    Data Service GPRS,EDGE,HSDPA
    JAVA Support Java
    WAP Network WAP 2.0
    WWW Browser (Support www Browser)
    Data Cable micro USB Interface ,USB 2.0
    Expansion Card Support TF Card(microSD Card), expandable to 32GB
    WiFi(WLAN) Support WiFi
    GPS Positioning System Support GPS, Support A-GPS Internet-assisted Navigation
    Build-in Camera Features
    Camera Pixel 5.0 million pixels
    Camera Build-in 2 Cameras
    Sensor type CMOS Sensor
    Deputy Camera Build-in Deputy Camera, 0.3 Million pixels
    Flash LED-Light
    Photo Quality Support Maximum 2592x1944 Resolution for Taking Pictures
    Snapshot Features Auto Focus, Face Recognition
    Camcorder Audio and Video Capture
    Multimedia Features
    SNS Service Facebook, MSN, Microblog ETC
    Multimedia 3.5mm Headphone Interface, E-books
    MP3 Player Support MP3 Player, Support AAC,WMA,AMR,M4A,MP3,WAV and Other Formats
    Video Player Support Video Player, Support 3gp, 3g2, wmv, avi, MP4, ASP and other formats
    Picture Formats Support JPEG, PNG, GIF, BMP and Other Formats.
    Other Features Other

TELEFONUN İMEİ DEĞİŞİMİ

Google play storeden mobile uncle programını indirip kurun (telefon rootlu olmalıdır)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobileuncle.toolbox&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tb2JpbGV1bmNsZS50b29sYm94Il0.

mobile uncle programını çalıştırın

Engineer Mode > Engineer Mode (MTK) > Connectivity > CDS İnformation > Radio İnformation

Sim1 için
    Phone1
    Sonra
    Hurda telefondan aldığınız imei numarasını
    AT+EGMR=1,7,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)
    Sonra
    Send at command'a basıyoruz ve imei numaranız değişiyor
    Sim2 için
    Phone2
    Sonra
    Hurda telefondan aldığınız imei numarasını
    AT+EGMR=1,10,"123456789012345" (tırnak işaretleri aynen bu şekilde olacak)

Bu işlemi yaptıktan sonra telefonu kapatıp açın. *#06# yapar imei nizin değiştiğini anlarsınız zaten.

RECOVERY MENÜDEN YAZILIM YÜKLEME

- Öncelikle recovery menü'yü açıyoruz(telefon kapalı iken açma tuşuna 2-3 sn. basılı tuttuktan sonra ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda basılı tutuyoruz.
    - Karşınıza çıkan menü ingilizce isehttp://pic.gsm.vn/images/5WriL.jpg

önce 3. sırada bulunan wipe data/factory reset yapıp telefonu formatlıyoruz.(wipe data factory reset menüsüne girdikten sonra karşımıza ilk gelen seçeneği onaylarsak format başlar)

Sonra wipe cache partition işlemlerini yapıyoruz (aynı şekilde bu menüye girdikten sonrada karşımıza ilk gelen yazıyı seçiyoruz)

- Daha sonra 2. sırada bulunan apply from sd card yazan seçeneğe tıklayıp yine karşımıza ilk geleni seçiyoruz ve telefonun hafızasını karşımızda göreceğiz.

Buradan ilgli zip dosyasını seçersek(zip dosyası açılıyor ve karşımızda yine zip dosyasının ismi yer alıyor onu da seçmek gerek)

Yükleme işlemi başlıyor bittiği zaman telefon kendini tekrar recovery ana dizinine atıyor. Bundan sonra tek yapmanız gereken telefonunuzu kapatıp açmak. Direk pilinizi sökerek bu işlemi yapabilirsiniz. (ilk yüklemeden sonraki açılmalar 2-3 veya 4 dk kadar sürebiliyor sakın panik yapıp telefon açılırken pili sökmeyin yükleme işlemi tamamlanamaz.

BU İŞLEMLER CWM RECOVERY YÜKLÜ TELEFONLAR İÇİN GEÇERLİDİR. EĞER KARŞINIZA GELEN MENÜ ÇİNCE İSE YUKARIDAKİ ADIMLARI TAKİP EDEREK İŞLEMLERİ AYNI ŞEKİLDE YAPABİLİRSİNİZ. (fatihist_sf arkadaşımıza teşekkür ederiz yardımlarından dolayı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 14 Ağustos 2013; 19:13:28 >

• Hayırlı olsun..Detaylı bir inceleme yaparsan sevinirim..Bende buna bakıyorum bu aralar kardeşim için..

Orijinalden alıntı: TheNorth

Hayırlı olsun..Detaylı bir inceleme yaparsan sevinirim..Bende buna bakıyorum bu aralar kardeşim için..

tşk ederim hocam.Öncelikle kutudan başlayayım,ufak ve diğer telefonlara göre ince.gümrükten geçme ihtimali olmasından söylüyorum bunu.Şuan 2 saattir elimde.dokunmatik ve sinyal gücü çok iyi.Malzeme kalitesi çok iyi,ele oturuyor.batarya kalibrasyonu var kendi orjinal tam çözemedim.uzun süre vaat ediyor.kamera 5 MP ama iyi derecede diyebilirim şimdilik,gün ışığında çekim yapamadım daha.Kibar ve güzel fizik olarak.Ekran parlak ve çok güzel.Alttaki dokunmatik tuşlar çok iyi hassaslıkta.yanında gelen kulaklık ve usb-priz şarj cihazları orjinal lenovo logolu.Kutu içeriği otg kablo,usb kablo,kulaklık,usb-priz şarj cihazı,dönüştürücü aparatı.Yarın resimlerini çekerim

• Telefon gerçekten güzele benziyor fakat tek eksik olarak bana telefon 960X540 Qhd gelmesi keşke fullhd olaymış iyiymiş :) bu arada birkaç resim eklermisin bide fotograf performansı ?

[/link]
  • güle güle kullan... ben de a789 almayı düşünüyorum ama gümrük meselesinden dolayı kararsızım.. hangi siteden aldın?

Orijinalden alıntı: ayhan1993

Telefon gerçekten güzele benziyor fakat tek eksik olarak bana telefon 960X540 Qhd gelmesi keşke fullhd olaymış iyiymiş :) bu arada birkaç resim eklermisin bide fotograf performansı ?

ekran olarak haklısın evet keşke yüksek çözünürlük olsa iyimiş,şuanki ekranı güzel.tatmin ediyor.kutu üzerinde emoled yazıyor.resimleri yarına eklerim artık foto makinası evde.Kendi çekdiği resimleride yarına ancak,günışığı performansına bakmak lazım.

Orijinalden alıntı: nadir_en

güle güle kullan... ben de a789 almayı düşünüyorum ama gümrük meselesinden dolayı kararsızım.. hangi siteden aldın?

tşk ederim.

minideal.net sitesinden aldım hocam

Orijinalden alıntı: ahmet__01

Hayırlı olsun çok kaliteli duruyor. Ancak biraz pahalı gibi geldi.

tşk ederim kardeş.aslında 290 dolardı bekledim ve 245 dolara aldım bildiğim yerden.235 dolara antelifede var.5 dolarda indirim kuponu ile 230 dolara alınıyor.değer diye düşünüyorum.

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ

LENOVO IDEADESKTOP LAUNCHER (daha çok çeşit var)

•  LENOVO P770 / 4.5 İPS  / MTK6577T 1.2 GHZ  / 1GB RAM / 3500 mAh BATARYA / 3G / GPS/ 5 MP

DÜN SAAT 16:10 DA PTT DEN TESLİM ALDIM VE 16:30 DA TELEFONU AÇTIM.BATARYASI %73 TÜ.GECE 12 YE KADAR 4-5 TELEFON GÖRÜŞMESİ 1-2 DAKİKALIK SADECE HER BİRİ.Wİ-Fİ HEP AÇIK,EKRAN PARLAKLIĞI YARIDA.TEK SİM.KURCALAMALAR FELAN

GECE 12 SABAH 9:30 A KADAR STAND-BY DE KALDI

9:30 DAN BU ZAMANA KADAR YİNE KURCALAMA İLE ŞARJI %32

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

DÜN SAAT 16:10 DA PTT DEN TESLİM ALDIM VE 16:30 DA TELEFONU AÇTIM.BATARYASI %73 TÜ.GECE 12 YE KADAR 4-5 TELEFON GÖRÜŞMESİ 1-2 DAKİKALIK SADECE HER BİRİ.Wİ-Fİ HEP AÇIK,EKRAN PARLAKLIĞI YARIDA.TEK SİM.KURCALAMALAR FELAN

Hocam öncelikle hayırlı olsun bende bu telefonla ilgileniyorum ancak kafama takılan bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim

1) Telefonu yurtdışından siz mi getirttiniz yoksa bir aracı ile mi aldınız
    2) Üzerindeki android sistemi son versiyon mu ve Türkçe mi
    3)şarjı yoğun kullanımda kaç gün gidiyor

Şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: centilmen55

quote:

Hocam öncelikle hayırlı olsun bende bu telefonla ilgileniyorum ancak kafama takılan bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim

1) Telefonu yurtdışından siz mi getirttiniz yoksa bir aracı ile mi aldınız
    2) Üzerindeki android sistemi son versiyon mu ve Türkçe mi
    3)şarjı yoğun kullanımda kaç gün gidiyor

Şimdiden teşekkürler

tşkler

telefonu ben getirttim

android 4.1.1 var ,aldığım site türkçe dil yüklemiş.normalde çince ve ingilizce var sanırım

şarjı diğer kullandığım telefonlara (smart phone) göre çok iyi gidiyor.şuanda şarj konusunda bir test yapmadım ama mükemmel diyeyim.ben 3g felan kullanmıyorum.tek sim hat var,oyun oynamıyorum,wi-fi işim olunca açıyorum sadece.3 gündür şarj etmiyorum normal kullanımda %82 suan.tavsiye ederim telefonu.

• hayırlı olsun kayıt işini ne yaptın

Orijinalden alıntı: lazoglu007

hayırlı olsun kayıt işini ne yaptın

tşk ederim kardeşim

valla kayıt işi felan yapmadım,mobileuncle ile imei attım

SAR: 0.339W/Kg

telefonun sar değeri

sar degerı uygun banada alma konusunda yardımcı olursanız almak ıstıyorum nakıt param hazır dolara cevırtıp kredı kartıda var paypalda var hepsı hazır bana detaylı anlatıcıya ıhtıyacım var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Gokhan ~

quote:

telefonun sar değeri

sar degerı uygun banada alma konusunda yardımcı olursanız almak ıstıyorum nakıt param hazır dolara cevırtıp kredı kartıda var paypalda var hepsı hazır bana detaylı anlatıcıya ıhtıyacım var

hocam şuan çok iyi telefon.perşembe günü geldi elime .beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor zaten.dediğim gibi kasa yapısı sağlam ve kaliteli duruyor.pil ile ağırlığı 161 gr.kulaklık ve diğer aparatları çok kaliteli ve lenovo logolu.kaliteden ödün verilmemiş yani.sinyal gücü çok iyi.dokunmatik iyi.googleplay de bulunan suanki oyunları yükledim sıkıntı olmadı hiç.kamera 5 mpx ve güzel.tabiki herkes için değişir bu.ben beğendim açıkçası resimde ekledim zaten.smart sound özelliği var telde konusurken karşıdakinin sesi çok iyi geliyor.youtube videolarındaki kliplerin ,filmlerin ve müziklerin sesleri canlı ve çok iyi çıkıyor.hoparlörü kaliteli.fm radyo çekimi çok iyi,dışarıya ses verilebiliyor.diğer telefonlarda varmı bilmiyorum bu.şarjı çok iyi gidiyor,kalibrasyon yapılıyor,ayrıca işemci mhz ayarını manuel değiştirme imkanı veriyor.başka bir telefonu şarj etme özelliğinede sahip

• die_caprio kardeş PM attım cevaplarsan sevinirim

quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan ~

quote:

telefonun sar değeri

hocam şuan çok iyi telefon.perşembe günü geldi elime .beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor zaten.dediğim gibi kasa yapısı sağlam ve kaliteli duruyor.pil ile ağırlığı 161 gr.kulaklık ve diğer aparatları çok kaliteli ve lenovo logolu.kaliteden ödün verilmemiş yani.sinyal gücü çok iyi.dokunmatik iyi.googleplay de bulunan suanki oyunları yükledim sıkıntı olmadı hiç.kamera 5 mpx ve güzel.tabiki herkes için değişir bu.ben beğendim açıkçası resimde ekledim zaten.smart sound özelliği var telde konusurken karşıdakinin sesi çok iyi geliyor.youtube videolarındaki kliplerin ,filmlerin ve müziklerin sesleri canlı ve çok iyi çıkıyor.hoparlörü kaliteli.fm radyo çekimi çok iyi,dışarıya ses verilebiliyor.diğer telefonlarda varmı bilmiyorum bu.şarjı çok iyi gidiyor,kalibrasyon yapılıyor,ayrıca işemci mhz ayarını manuel değiştirme imkanı veriyor.başka bir telefonu şarj etme özelliğinede sahip

kalıtesı sar degerı pıl ve adobe flash ıcerıgı oldugu ıcın cok begendm dıyebılırım sıze pm atıyorum bır an once konusalım bu telefon ısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.