Şimdi Ara

★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★ (657. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.310
Cevap
127
Favori
528.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben de 2016 yılında P70 almıştım, halen daha fena bir telefon değil diyorum. Ewt pili 1 günü belki eskisi kadar idare etmiyor, hatta şarj ederken enteresan bir biçimde hızlı yaparken %70-100 civarında hızı düşüyor filan gibi sorunları var ama bana pili değiştirtecek kadar dert etmedim. Zaten Xiaomi 20000'lik bir şarj aleti aldım çok gerekirse devreye o giriyor.

    Oyun performansı da halen fena değil bana göre. Eskiden tonla oyun yüklüydü sağolsun KVK 5.1 atınca hepsi gitti, tabii sonra ben 4.4 atmak zorununda kalmıştım. Gps'i çok kullandığımdan mıdır, yoksa kendi kronik sorunundan mıdır bilmem arada sırada sıkıntı çıkartıyor ve Wi-Fi'ya bazen bağlanmıyor; ama bir aç kapat sorunu çözüyor şimdilik. Tuş basmama sıkıntısı biraz canımı sıksa da olmadı ses tuşlarıyla açarız artık, nasılsa üst menüye telefonu kapat/yeniden başlatı koydum XD.

    Bu arada 655. sayfada yaptığım Xiaomi telefonlarından mi A1'i aldım, hem de KVK garantili üstelik 75 TL bonus kampanyası da vardı o zamanlar şimdiyse 50 TL world puan veriyorlar. Linki:https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-mi-a1-64gb-4gb-ram-12-12mp-cift-kamera-saf-android-cep-telefonu-kvk-garantili-344397427

    Genel olarak Mi A1 fena değil, ufak tefek arayüzsel olarak keşke farklı olsaydı dediğim kısımlar var (mesela kişileri sadece google hesaba kaydediyor, elbet farklı programlarla çözülebilir) şimdilik o kadar. Ayrıca uyarayım cidden hızla tükeniyor, uygulamadan baktığımda 922 adet satıldı yazıyor. Bir de satıcı ilgili bir satıcıdır.

    Ayrıca mi6 64 gb da indirime girmişti 1600 civarlarına galiba. Bu arada şu garanti işinde biraz bilgi aldım(yukarıda arkadaş sormuştu.) Eğer KVK garantili değilse;
    - Global garanti, başlıkta böyle global garanti yazanlar var. bu teknik servisin ismiymiş buraya gönderip işinizi görüyorsunuz. Yani Global'ın ingilizce anlamı gibi her yetkili serviste geçmiyormuş XD.
    - İthalatçı garantili, Delta teknik servis, EvoBT teknik servis gibi özel yerlere gönderiliyormuş. Yani aldığınız yerin servisinin nerede olduğu ve hizmet kalitesini araştırmak size kalıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sykoman -- 9 Mayıs 2018; 7:55:59 >




  • Sykoman kullanıcısına yanıt
    Şu anda telefonumu değiştirecek olsam, A1 değil de; Redmi 5 Plus veya Redmi Note 4 alırdım. Benim için öncelik batarya.
  • gps hatasında bende çok sürekli oluyor bu sebepten navigasyon özelliğini kullanamıyorum, kulaklıktan çok az ses geliyor :( ayarları yapmama rağmen, kapama tuşu zor basıyor onun dışında 3 senem olacak çok memnunum p70 imden :))

    yukarıdaki sorunların çözümü nedir bilen var ise paylaşırsa çok sevinirim.

    iyi forumlar
  • Gps sorununu küçük bir program yükleyerek aşmıştık biz sayfalar önce. GPS Durum isminde bir program olması gerekiyor.
  • e-rose kullanıcısına yanıt
    O da fena değilmiş ama ufak 1-2 farklılığı için fazladan 100 TL fark etmiş gibime geldi:
    https://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/xiaomi-redmi-5-plus-64gb-4gb-ram-kvk-garantili-cep-telefonu-345880918
    Antutu v7 puanları bile aralarında 200 puan fark var sadece:
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/89416-107035/xiaomi-mi-a1_xiaomi-redmi-5-plus-64gb/

    Ayrıca ben bu A1'i tek elde kullanırken biraz zorlanıyorum, hele bu 5,5 iken 5,99 inç olunca nasıl olurdu bilemiyorum. Elbet herkesin kendi önceliği var dediğiniz gibi, bana göreyse f/p ve düşük fiyat biraz daha ön planda. Bu teknoloji hep böyle gidiyor, 100 TL fazla versen şöyle iyisini alırsın, 300 fazla daha versen ondan da iyisini alırsın filan XD Bir yerde noktayı koymak lazım...

    Batarya işini dediğim gibi Xiaomi 20000'lik powerbank ile gerektiğinde kullanarak çözdüm. Gerçek şarj etme potansiyeli 12700 olarak belirtilmiş yani 4000'lik telefonu kullanım dışıyken 3 kere doldurabilmeli, elbette hem bir yandan kullanıp hem de 3 defa doldurmasını beklenemez. Ayrıca A1'in bataryası yine de fena değil bence hele ki 8.0 Oreo güncellemesini aldıktan sonra.
    Almadan önce 7 saat gibi bir süre verirken güncellemeden sonra 1 günün üstüne çıkmıştı.




  • SS alırken telefon sessizdeyken foto sesi gelmiyor ama seslideyken geliyor. Sesli moddayken bunu engellemenin yolu var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sambacı Golcü

    SS alırken telefon sessizdeyken foto sesi gelmiyor ama seslideyken geliyor. Sesli moddayken bunu engellemenin yolu var mı?
    Engellemenin yolu sessize almak işte. Kameranın çekim sesini kapatabiliyorsun ama SS de öyle bir şey yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-rose

    Engellemenin yolu sessize almak işte. Kameranın çekim sesini kapatabiliyorsun ama SS de öyle bir şey yok.

    Alıntıları Göster
    Kameranın sesini nasıl kapatabiliyoruz hocam?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sambacı Golcü -- 12 Mayıs 2018; 22:36:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sambacı Golcü kullanıcısına yanıt
    Kamerayı açıp sol üstteki sekmeden ayarlara gir aşağıya doğru inince deklanşör sesi seçeneğinden kapatabilirsin.



    ★★Lenovo P70-A Ana Konu ve Kullanıcılar Kulübü★Herşey İlk Sayfada★8.1 Romları Geldi★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar lenovo p70 Android 4.4 ten 5.1 e gectim kapanan bircok özellik var bunları acmanın bir yolu varmıdır mesela muhendislik modu gibi tesekürler
  • Mi Max 2 aldım, xiamoi tam bir fiyat performans telefonları, telefon yenilemeyi düşünen varsa bir baksın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tolga59tr T kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten çoğu kişi bir sürü özellik gittiği için ya geri dönüş yapıyor ya da başka sürümleri kendileri yüklüyor. Mesela 6.0 ve 8.0 kullananlar var, önceki mesajlara bakarsan.
  • Ekim 2015'ten beri P70 kullanıyorum, bugüne kadar envai çeşit telefon, bu telefonlara onlarca Rom denedim, Lenovo kadar temiz ve stabil bir arayüz bulamadım saf Android ve Xiaomi haricinde, o yüzden hiç ellemedim 3 senedir format bile atmamıştım. Gerek romdan sıkılmam gerek romun yetersizliği gerekse hafıza probleminden dolayı LineageOS'a güncellenmiş durumdayım. 8.1 Oreo sürümüne sahip, K3 Note'dan portlanmış sanırım. Pil kullanımı inanılmaz derecede azaldı desem yeridir. Ben 4.4 ile WİFİ+LTE, ara ara da Bluetooth ile kullanımım 5-6 sat arasındayken bunda pil tasarrufu modu ile 9 saate kadar çıkabiliyorum. Arayüzü gayet temiz, isterseniz Rootlu, isterseniz rootsuz kullanabilirsiniz. İsteyen arkadaşlar olursa detaylı anlatım ve kurulum yaparım.



    Bu arada güç tuşunun az basması sorunu bende de var. Şimdilik çift tıklama ile hallediyorum ama ne yaptınız siz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 31 Mayıs 2018; 4:1:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığım günden itibaren çift tıklama ve sallama ile kapatmayı kullandığım için benim tuşlar ilk günkü gibi sağlıklı. Lineageos'un kurulumu basit bir şeyse denemek isterim. Benim pil ömrü 6-7 saat gerçi oyun oynuyorum bunun da etkisi vardır elbet.
  • arkadaşlar, benim telefonu uzun süre sarj etmedim. geçenlerde anneme vermek için sarj edeyim dedim ancak açılmadı. recovery ekranına geliyordu bi şekilde. daha sonra rom yükleyeyim dedim bundan sonra telefon hiç sarj almamaya başladı. pc ye bağladığımda pc bir görüp bir görmüyor. Sanki sürekli kablo takıp çıkaryorum gibi ses çıkarıyor. Aygıt yöneticisinde de bir görüp bir görmüyor. Sizce ne yapmam gerekiyor. Cevaplarsanız çok sevinirim, ne yaptıysam olmadı çünkü.
  • Telefonumun kamerası çok iyi değil ama iyice kötüleşti. Bir önerisi olan varmı camera mx filanda yükledim fayda etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedat1032

    arkadaşlar, benim telefonu uzun süre sarj etmedim. geçenlerde anneme vermek için sarj edeyim dedim ancak açılmadı. recovery ekranına geliyordu bi şekilde. daha sonra rom yükleyeyim dedim bundan sonra telefon hiç sarj almamaya başladı. pc ye bağladığımda pc bir görüp bir görmüyor. Sanki sürekli kablo takıp çıkaryorum gibi ses çıkarıyor. Aygıt yöneticisinde de bir görüp bir görmüyor. Sizce ne yapmam gerekiyor. Cevaplarsanız çok sevinirim, ne yaptıysam olmadı çünkü.
    Farklı bir kablo dene bence.
  • Kablo sağlam ise diğer ihtimal şarz soketi olabilir. Kolay gelsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar az önce değişik bir durumla karşılaştım şöyleki bendede lenovo p 70 var sanırım 2016da almıştım. arkadaşların tavsiyesi üzerine navigasyon aplikasyonu olan here wego diye bir uygujlama yükledim . açmaya çalıştıkltan sonra telefon açılıp kapanıyor bir türlü ekran gelmiyor sürekli açılıyor 15-20saniye sonra kapanıyor ve hiçbir düğmeye basmadığım halde yine kendi kendine açılıyor yardımcı olabilecek varmı acaba?
  • lenovo p70 şarj yerinde sikinti vardi? internetten şarj soketi sipariş verdim taktim sarj almasinda sikinti yok ama sinyal gucu dustu evde hic cekmemeye basladi disarida ful cekiyor. şarj soketini iade ettim yenisini gonderdiler. onuda taktim ayni orjinal şarj soketini taktim evdede ful çekiyor ama şarj almiyor telefoncuya orjinal şarj soketini ve telefonu verdim şarj giris yerini degistirdigini soyledi disarida full cekiyor evde çekmiyor esimin telefonuda telekom ondada full cekiyor.neden benim telefonda evde sinyal gucu dusuyor ( bahce katinda oturuyorum)normalde benim telefonumda full cekiyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 655656657658659
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.