Şimdi Ara

Lenovo notebook dahili webcam tanınmıyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Lenovo 3000 serisinden v200 model 12.1 inçlik bir notebook sahibiyim.Benim sorunum windows vista yüklü pc'mde kendi tuşuyla format attıktan sonra entegre webcam'i usb aygıtı tanınmıyor diyerek hiç açmaması oldu.Bazen pc açıldıktan sonra ilk 1 dakika webcami tanıyor görüntü alıyor sonra saatin olduğu sağ alt köşde usb aygıtı tanınmıyor diyerek donanım ekleme sayfasında sarı ünlem veriyor bilinmeyen aygıt diyor.Webcam sürücülerini mi yenilemem gerekir orjinl sitesinde bulamadım nereden bulabilirim ne yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirim.
    Çok teşekkürler şimdiden;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoCHaS -- 18 Temmuz 2010; 12:05:19 >

Orijinalden alıntı: orcun1987

Selam arkadaşlar,
    Lenovo 3000 serisinden v200 model 12.1 inçlik bir notebook sahibiyim.Benim sorunum windows vista yüklü pc'mde kendi tuşuyla format attıktan sonra entegre webcam'i usb aygıtı tanınmıyor diyerek hiç açmaması oldu.Bazen pc açıldıktan sonra ilk 1 dakika webcami tanıyor görüntü alıyor sonra saatin olduğu sağ alt köşde usb aygıtı tanınmıyor diyerek donanım ekleme sayfasında sarı ünlem veriyor bilinmeyen aygıt diyor.Webcam sürücülerini mi yenilemem gerekir orjinl sitesinde bulamadım nereden bulabilirim ne yapmalıyım? Yardım ederseniz sevinirim.
    Çok teşekkürler şimdiden;)

Benim'de arkadaşın aynı sorunu vardı kamera tanıyordu açıyordu ama msn ve onun gibi yazılımlarda görüntülü konuşma yapılamıyordu tek çözümü laptopu değiştirdi

Çalışmak demek, boşuna yorulmak, terlemek değildir.
    Zamanın gereklerine göre bilim ve teknik ve her türlü uygar buluşlardan azami derecede istifade etmek zorunludur.

Web Sayfam

• Selamlar, Bison cap camera programını yükledim ama hala aynı hatayı veriyor...Camera driver dışında lenovo camera center'i asıl yeniden yükleyebilirim?

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.