Şimdi Ara

Lenovo miix 2 10 | Ana Konu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
12
Favori
21.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: revision

kalemi var mı bunun?

yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekdellal kullanıcısına yanıt
    Bende ikincisini alacağım galiba. Birde evde kullanmak için basit bez kılıf bakarım. Ekran koruyucuda buldukmu tamamdır.

HATTA ALDIM ŞU AN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreur -- 13 Şubat 2015; 15:00:55 >
  • arkadaşlar ebaydan girin ekran filmi vs var fakat bana gelende anlamsız bi kamera deliği de var.sorun etmedim.
    bu arada aletin ışık sensörünün nerede olduğunu raslantı sonucu buldum
    kesinlikle görünmez biyerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

quote:

Orijinalden alıntı: emreur

Çanta bakıyorum. Aşağıdakiler arasında kararsız kaldım.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/addison-300639-10-2-netbook-cantasi-kargo-140816219?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/addison-300210-10-2-quot-siyah-netbook-cantasi-102819316

ya kaba çanta bunlar, dosya tarzı daha şık ince ve elegance bişey lazım bu alete, gene de yanında ilave bişiler taşırım çantada diyorsan 2.si daha iyi gibi,

http://www.n11.com/trust-116-netbook-tablet-ipad-cantasi-siyah-17828-P16915659

bunu aldım ben

• Arkadaşlar. Film izlerken, müzik dinlerken Tabletin sesi normalden daha az çıkmaya başladı. Uğraştım ama çözemedim. Bilgisi olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kulağınızı sağ yada sol farketmez speaker lara dayayarak sesi sonun kadar açıp kapatabilir misiniz ? Benim speakerlarda ses kısılırken cızırtı yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreur -- 16 Şubat 2015; 14:00:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreur

Arkadaşlar kulağınızı sağ yada sol farketmez speaker lara dayayarak sesi sonun kadar açıp kapatabilir misiniz ? Benim speakerlarda ses kısılırken cızırtı yapıyor.

bende devamlı var o cızırtı
    müzik youtube vs

• yıl olmuş 2015
    sorunsuz
    ne telefon
    ne tablet
    ne laptop
    çıkaran yok
    hep kobayız hep kobay

• tgezer kullanıcısına yanıt
    Asus T200TA aldım bundan önce. 3 haftada 3 sefer sıfırı ile değiştirdim. Ekranların hepsinde ışık sızması var. Allah için cihazın performansı miix 2 den çok daha iyi. Ama ekrana bakınca insanın kullanası gelmiyor.

Gittim casper N210 a baktım ekran kalitesi dandik.

Grundig e baktım. Nispeten ortalama bir cihaz sorunlumudur bilmiyorum ama kullanılabilir gibiydi. Markadan dolayı almadım.

Acer alalım dedik önermediler.

Miix 2 aldık ekran güzel diye bundada performans zayıf bide ekstrasında bi dünya problem.

Ne yapsak bilemedim yaw... Yok mu adam gibi bir cihaz bilemedim.
  • Cihaz 2. kere değişi isteği ile servise gidecek. Ses problemini çözemedik. Sıfırlama yaptım yine aynı. Yabancı forumlarda da aynı sorundan bahsedilmiş. Yine değişim talebinde bulundum bakalım, ne olacak. İyi hoş cihaz ama sorunlu hep. Aldık bir kere kuyllanacağız ....
  • gençler bugün elime geçti ne program önerirsiniz mağazadan...tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Arkadaşlar bu touchpad program güncelleme vs. bişeylerlr aktif touchpad oluyor mu ?
  • emreur E kullanıcısına yanıt
    bencede gerekli.
    cihaz arada sırada klasik windowz sorunlarından kassada memnunum.bitek bazen kapandıgında zor acıyorum 15 sn fln basılı tutuyorum anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: catik

HoCam neden sildin yer açmak için mi c de

evet :) hem de biraz kurcalamak için, en son xp kurulumnda kalmışız biz, win7 ve 8'de partitioning sistemleri felan değişmiş, neyse artık support dan gelece usb'yi bekliycez, ama bir tarafdan da win10'u download ediyom şu an, bakalım boot edebilirsem onu kurmayı deniycem bi yandan.

win 10'u kurdum

Hocam oturmamış bir sistem ama idare edilebilir. Şuan için gözlemlediğiniz sorunlar neler ?

nasıl kurdunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan81

Lenovo miix 2 10 | Ana Konu

1 saattir böyle düğmeye basılı tutuyorum kapanıyor tekrar açıyorum böyle oluyor nolacak böyle ya güncelleme sonrası oldu bu

Arkadaşlar bu ekran cihazı sıfırladıktan sonra güncellemelerin tümünü yüklerseniz çıkıyor ve çok uzun sürüyor yapılan işlem yüklenen güncellemeleri geri alıyor kesinlikle cihazı kapatmayın saatler alabilir çaresi:ilk baştan 10 önemli güncellemeyi yükleyip yeniden başlatın geriye kalanınların hepsini yükleyin bu şekilde sorun yaşamazsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caliskans019 -- 18 Şubat 2015; 0:58:13 >

• bendede var o cizirti.sesin en diplerinde oluyor...guncellemeyle ilgili aldigim firmadan arkadas guncellemeleri kaparsak pc nin daha stabil olacagi hafizasi daralmadigi icin daha iyi calisacagini boyle sacma guncellemr hatalari almazsin dedi.bende oyle yaptim sorun kalkti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Bende bunu anlayamıyorum işte. Lenovo gibi bir marka bilgisayar yapıyor problemi var. Çözümü de güncellemeleri kapatmak. Bu ne kadar saçma bir durum. O zaman oldu olacak DOS kuralım makinelere.
  • Arkadaşlar doğru güncellemeler harddiskte biraz yer kaplıyor ama cihazın performansını artırıyor örneğin ben facebookta video izlerken videolarda dandik titreşimler oluyordu ve chromda dolaşırken sayfa takılarak kaydırılabiliyordu intelin sitesinden ekran kartının driverinin son versiyonunu indirdim kurdum düzeldi lenovonun sitesinde olan güncel değil hoparlöre gelince sol hoparlörün sesi hiç çıkmıyordu sağ çok mükemmeldi garantiye gönderdim çalışıyor ama ses bayaa az çıkıyordu şimdi bu günlerde sağda ondan beter oldu ve cızırtı yapmaya başladı :(
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Benim de dokunmatik gidiyor arada güncellemelerden kaynaklanıyor gibi acaba komple sifirlayip güncellemeyi mi kapatsam? Sruculeri yeniden nasi yukleyelim kendi içindekilerle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba 1 hafta önce bu cihazdan aldım. cihaz çok güzel, fm 2015 kurdum fakat uyum sorunu yaşıyorum. uyumluluk değiştir diyorum falan ama cihazda windows 8 mobil yüklüymuş. lenova ile görüştüm. biz bilmeyiz dediler bu sorunu nasıl aşabilirim??
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.