Şimdi Ara

Lenovo miix 2 10 | Ana Konu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
12
Favori
21.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inşallah banada nasip olur ama daha zamana ihtiyacı var microsoft un
  • quote:

Orijinalden alıntı: nsmsngl

inşallah banada nasip olur ama daha zamana ihtiyacı var microsoft un

Aradaki ilişki yi kuramadim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben de yaklaşık 2 haftadır Lenovo Miix 2 10 tablet kullanıyorum. Genel itibariyle çok memnunum. Kullanan diğer arkadaşlara bir sorum olacak. Bugün ilk defa Klavye dock'unun üzerindeki USB portlarından birini kullanmak durumunda kaldım. USB portunun inanılmaz sert olduğunu farkettim. Herhangi bir USB bellek veya mouse alıcısını takıp çıkarmak çok zor. Sizde de böyle bir durum var mı? Cevaplarsanız çok memnun olurum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eruainur

Arkadaşlar merhaba. Ben de yaklaşık 2 haftadır Lenovo Miix 2 10 tablet kullanıyorum. Genel itibariyle çok memnunum. Kullanan diğer arkadaşlara bir sorum olacak. Bugün ilk defa Klavye dock'unun üzerindeki USB portlarından birini kullanmak durumunda kaldım. USB portunun inanılmaz sert olduğunu farkettim. Herhangi bir USB bellek veya mouse alıcısını takıp çıkarmak çok zor. Sizde de böyle bir durum var mı? Cevaplarsanız çok memnun olurum.

Var, ama dert etmemek lazım, zamanla alışıyor

• Türkiyede nerede kaç liraya satılıyor

• benim usb portlarıda sert.Bu arada geçen gün aletin dokunmatiği gitti.Cok züldüm çünkü buna uygun ebaydan bi dünya ürün siparişi vermiştim.Neyse 2 kez resetten sonra kendine geldi...Burada da okumuştum dokunmatiği giden arkdaşlar olduğunu.Neyse tablet kılıfım gelecek 2 tane ekran koruma filmi bide xaomi filan harici batarya alma niyetindeyim.Ama ürün tek kelimeyle süper.770 tl ye aldığım bu fiyat performans paha biçilemez.
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Sürücüleri yeniden yukleyince düzeliyor dokunmatik ,servise vermektense daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

benim usb portlarıda sert.Bu arada geçen gün aletin dokunmatiği gitti.Cok züldüm çünkü buna uygun ebaydan bi dünya ürün siparişi vermiştim.Neyse 2 kez resetten sonra kendine geldi...Burada da okumuştum dokunmatiği giden arkdaşlar olduğunu.Neyse tablet kılıfım gelecek 2 tane ekran koruma filmi bide xaomi filan harici batarya alma niyetindeyim.Ama ürün tek kelimeyle süper.770 tl ye aldığım bu fiyat performans paha biçilemez.

Nereden aldınız

• çok şükür çinden buna uyan ekran koruyucum geldi..şimdi bunu takacak adam bulmaya geldi
  • Ghaneli G kullanıcısına yanıt
    ibey

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam Arkadaşlar,

Forumdan bir arkadaştan bende kapalı kutu sıfır cihaz aldım. Sanalmarketim cihazı değil. Kapalı kutu olarak komple jelatinli ürün. Şu ana kadar tek problemi arada kasıyor makina. Tahminim dün market uygulamaları , win güncelleme vs. yapıyordum o yüzden oldu. Onun dışında herşey on numara.

128 gb micro sd deneyen oldu mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreur -- 12 Şubat 2015; 12:11:48 >
  • Bugün arıza kaydı bıraktım. Özellikle oyunlarda bir anda dokunmatik gitme problemi yaşıyordum. 2 kere sıfırladım uzun süre normal gitti fakat sorun tekrar etti. servis yolu gözüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreur

Selam Arkadaşlar,

Forumdan bir arkadaştan bende kapalı kutu sıfır cihaz aldım. Sanalmarketim cihazı değil. Kapalı kutu olarak komple jelatinli ürün. Şu ana kadar tek problemi arada kasıyor makina. Tahminim dün market uygulamaları , win güncelleme vs. yapıyordum o yüzden oldu. Onun dışında herşey on numara.

128 gb micro sd deneyen oldu mu acaba ?

forumda var hocam 128 gb sd kart destekliyor yazilmisti burda

ben 32 taktim simdilik idare ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

benim usb portlarıda sert.Bu arada geçen gün aletin dokunmatiği gitti.Cok züldüm çünkü buna uygun ebaydan bi dünya ürün siparişi vermiştim.Neyse 2 kez resetten sonra kendine geldi...Burada da okumuştum dokunmatiği giden arkdaşlar olduğunu.Neyse tablet kılıfım gelecek 2 tane ekran koruma filmi bide xaomi filan harici batarya alma niyetindeyim.Ama ürün tek kelimeyle süper.770 tl ye aldığım bu fiyat performans paha biçilemez.

Evet aynen paha biçilemez. Neler aldın bi linklerini gönder yaw. Dokunmatik sorunu filan hiç yaşamadım ben. Win 10 tech. preview kullanıyorum 2 aydır. Her update'de win10'un gelişimini ve microsoftun nelerden vazgeçip neleri eklediğini görmek zevkli oluyor.

• Arkadaşlar dün marketten Fifa 2015 Ultimate indirdim. Oyunda çok fazla takılma oluyor. Aranızda deneyen oldumu bu oyunu. Bilgi verebilir misiniz ?

LG GPad V500 de Android takılmadan oyanayabiliyorum. Bu cihazda takılması garip geldi.
  • kalemi var mı bunun?
  • quote:

Arkadaşlar dün marketten Fifa 2015 Ultimate indirdim. Oyunda çok fazla takılma oluyor. Aranızda deneyen oldumu bu oyunu. Bilgi verebilir misiniz ?

LG GPad V500 de Android takılmadan oyanayabiliyorum. Bu cihazda takılması garip geldi.

evet hocam cook takılıyor

sanirim yuksek cozunurlukde oynattgindan takilma oluyoo

• catik kullanıcısına yanıt
    Bunu engellemenin bir yolu yok mudur ? Yani oyunun çözünürlüğü düşürülmüyor bildiğim kadarıyla.Düşük çözünürlükte kullanmayı denemedim ama cihazın çözünürlüğünü düşürüncede cihaz birşeye benzemiyor.

Bir yöntem bulmak gerekir.

• quote:

Çanta bakıyorum. Aşağıdakiler arasında kararsız kaldım.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/addison-300639-10-2-netbook-cantasi-kargo-140816219?mpch=ads&ggap_s=akakce&ggap_m=ocs&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/addison-300210-10-2-quot-siyah-netbook-cantasi-102819316

ya kaba çanta bunlar, dosya tarzı daha şık ince ve elegance bişey lazım bu alete, gene de yanında ilave bişiler taşırım çantada diyorsan 2.si daha iyi gibi,

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.