Şimdi Ara

Lenovo Legion 7 - i7 10750H - 32GB RAM - RTX 2070 SUPER 8GB - 2TB SSD - 15.6'' - 240hz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Lenovo Legion 7 - i7 10750H - 32GB RAM - RTX 2070 SUPER 8GB - 2TB SSD - 15.6'' - 240hz

Merhabalar,

Evlendikten sonra oyun ve iş için satın aldığım laptopumu, oyun oynamaya vakit bulamadığım ve macbooka geçmeyi planladığım için satıyorum.

Laptopu Nisan 2021'de satın aldım. 2 yılı aşkın garantisi bulunuyor. Teknik kondisyonunda herhangi bir problem bulunmuyor. Mesleğim gereği uzun süreler kod yazdığımdan iki elimi koyduğum noktalarda kozmetik aşınma izleri var, resimlerde görebilirsiniz. Bunun dışında kozmetikte herhangi bir problemi bulunmuyor. Ürünün yanında ürünle aynı zamanlarda ayrı olarak aldığım kablosuz lenovo mouseu ve mark ryden chicago model çantısınıda ücretsiz olarak veriyorum. Kutusu ve faturasıda yıpranmamış bir şekilde sağlam duruyor.

Laptop: https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-legion-7-core-i7-10750h-2-6ghz-32gb-2tb-ssd-15-6-rtx2070-super-8gb-w10.html

Çanta: https://www.hepsiburada.com/mark-ryden-9116-usb-sarj-portlu-laptop-sirt-cantasi-yurt-disindan-p-HBV00001493UJ

Mouse: https://www.hepsiburada.com/lenovo-400-kablosuz-mouse-gy50r91293-p-HBV00000NBN6Z

Laptoptan memnuniyetsizliğim bulunmuyor sadece apple ekosistemine geçmeyi planladığım için satıyorum, o nedenle fiyatta değişiklik yapmayı planlamıyorum.

İstanbul içi elden test edebilir, alabilir.

Forum dışına rezerve edildi, teşekkürler

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Nisan 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Oh iyi valla kullan sonra yıprat sonra gel bu paraya satışa koy!. Bu konfigürasyonun ederi bu para değil!. Biraz piyasayı araştırsanız ne kadar haklı olduğumu anlarsınız ;)

www.itopya.com
    MSI GP76 LEOPARD 11UH-1007XTR i7-11800H 16GB DDR4 RTX3080 GDDR6 8GB 1TB SSD 17.3" FHD 144Hz FreeDOS Notebook | ITOPYA
    https://www.itopya.com/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-i7-11800h-16gb-ddr4-rtx3080-gddr6-8gb-1tb-ssd-173-fhd-144hz-freedos-_u16270

Paylaştığınız cihaz ile özellikleri bile eşleşmezken, yorumunuzu maalesef ciddiye almam pek mümkün değil. Satış sebebimi okuma zahmetine girseydiniz, ana başlıkta görebilirdiniz. Alıcı değilseniz lütfen gereksiz yorum yapmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefsani -- 23 Şubat 2022; 15:17:23 >

• 45 bine yeni nesil 3000 kartlı sıfır laptop + yanına da güzel bir tel alınır burası Dh kar etme yeri sahibinden gibi sitelerdir fatura fiyatını da eklersen anlarsın ne demek istediğimizi. Ayrıca yanlış anlama arkadaşın paylaştığı cihaz sizinkinin içinden geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarum_58 -- 28 Şubat 2022; 14:13:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bahsettiğiniz platformlardan birinde şu anlık pazarlık ile 41.500'e başka bi arkadaş ile anlaştım. Yukarıda yazdıklarınızdan katıldığım tek nokta bu kadar ölücü bir yerde değeri geçtim değerinin yakınında bir şey satılamayacağı. Vakit ayırdığınız için teşekkürler, konuyu kapatıyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.