Şimdi Ara

Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.251
Cevap
28
Favori
94.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sessiz modda da kullansam fanlar çok az da olsa çalışıyor. Rahatsız etmiyor ama en azından boştaysan fan çalışmasın isterdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pechete P kullanıcısına yanıt
    Hocam kayıt linkini ben bulamadım atabilir misiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Vitriyol V kullanıcısına yanıt
    Garanti sorgulama sayfasında görünmesi lazım hocam

• Arcelikten aldığım modele bluetooth kulaklıgımı bir türlü bağlayamadım. Anker soundcore life q10 modeli.
    Bluetooth sürücüsü de güncel görünüyor.

Aynı sorunla karşılaşan ya da çözüm konusunda tavsiyesi olan var mı acaba?

• mami5357 kullanıcısına yanıt
    CanerArslann kullanıcısına yanıt
    Microsoft mağazasından lenovo vantage sayfasına girip 3 noktaya tıklayıp güncelleştir'e basınca düzelmişti ben de.Deneyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan.e -- 25 Eylül 2020; 1:17:22 >
  • Klavye renk ayarlaması yapmanın yolunu buldum arkadaşlar, sırf bunu yazayım diye üye oldum foruma.https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/legion-series/legion-5-15arh05/downloads/driver-list Bu sayfaya girip Vantage diye aratın, found 1 result yazan yerdeki windowsu kaldırın, 2 sonuç çıkacak. Biri Lenovo Vantage Gaming Feature Driver For Windows 10, diğeri de Lenovo Vantage Service For Windows 10. Bu 15ARH05 seri numarası için geçerli, seri numaranız farklı ise sol taraftan kendi cihazınızın seri nosunu girip bu iki dirveri yükleyin. Mevcut vantageyi kaldırmayın, bunları yükledikten sonra RGB klavyeniz tamamen zevkinize göre vantageden ayarlanıyor.
    Lenovo Legion 5 AMD 2020 - Ryzen 5 4600H, Ryzen 7 4800H

• teşekkürler hocam akşam ikisini de deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami5357 -- 25 Eylül 2020; 22:47:48 >
  • Arkadaşlar merhaba,
    8-9 bin TL civarında hangi modeli önerirsiniz?
    Bugün alacağım teşekkürler.
  • Herkese merhaba ürünü sizin sayenizde araştırıp arçelikten satın aldım. Kurulum işleminden sonra ekranda mavi bir çizgi meydana geldi. Servisi arayarak yardımcı olmalarını iade etmek istediğimi aktardım. Dedikleri şey lenovo teknik servisinden rapor almam istendi. Bende bununla uğraşmak istemediğimi cayma hakkımı kullanmak istediğimi anlattım ve tartıştım. Ekran kartı ve amd grafik kartı driverlarını, windowsu güncelledim ve çizgi gitti. Umarım başka bir sebepten değildir.
    Sonuç olarak arçelik ve bekodan başka markanın ürününü alacak arkadaşlar 2 kere düşünsün insanları yarı yolda bırakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pechete

Ekran sarımtırak görünüyor beyazlar tam beyaz değil bu normal mi?
    başlata amd yazın ilk çıkana girin sonra ekran a tılayın sağ üstte "renk" göreceksiniz ona tıklayın. normalde 6500k olan değeri ben 7000 yaptım bu şekilde beyaz ayarı yapabilirsiniz. siz de benim gibi beyaz ekran seviyorsunuz sanırım . ek olarak pc de video izlerken hareketli görüntülerde takılma var gibi görünüyot sanki. ekran 144 olduğu için yükseltmeye mi çalışıyor ne yapıyor anlamadım.
  • kenan.e kullanıcısına yanıt
    hocam çok teşekkür ederim bu yöntem sorunumu çözdü.
  • mami5357 kullanıcısına yanıt
    Önemli değil hocam.
  • Arkadaşlar herkese merhabalar.Yeni üyeyim ve ilk mesajım olacak.8500-9500tl aralığında bir laptop bakıyorum.Zaman zaman oyun oynayacağım zaman zaman kodlama ve mühendislik uygulamalarında kullanacağım bir bilgisayar almak istiyorum.Baktığım fiyat aralığında en iyi bilgisayarın 1650+ryzen 5 4600hli olduğunu düşünüyorum.Sizce doğru bir karar mı olur? Birde 1650+ryzen 5 4600hlı model 9000tl,ryzen 7 4800h+1650ti’lı model 9900tl şuan.900tl fiyat farkını verip 1650ti+ryzen 7 4800h’lı modeli almak daha mı mantıklı performans olarak çok fark ettirir mi?Hazır 10k bandına çıkmışken acer nitro 5’in 1660ti+i7 10750h’lı modelini almak mı mantıklı bilemiyorum.Son bir sorum daha olacak.Yakın bir vakitte bilgisayar fiyatları düşer mi? Beni bu kararsızlıktan kurtarır mısınız lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertaha

Arkadaşlar herkese merhabalar.Yeni üyeyim ve ilk mesajım olacak.8500-9500tl aralığında bir laptop bakıyorum.Zaman zaman oyun oynayacağım zaman zaman kodlama ve mühendislik uygulamalarında kullanacağım bir bilgisayar almak istiyorum.Baktığım fiyat aralığında en iyi bilgisayarın 1650+ryzen 5 4600hli olduğunu düşünüyorum.Sizce doğru bir karar mı olur? Birde 1650+ryzen 5 4600hlı model 9000tl,ryzen 7 4800h+1650ti’lı model 9900tl şuan.900tl fiyat farkını verip 1650ti+ryzen 7 4800h’lı modeli almak daha mı mantıklı performans olarak çok fark ettirir mi?Hazır 10k bandına çıkmışken acer nitro 5’in 1660ti+i7 10750h’lı modelini almak mı mantıklı bilemiyorum.Son bir sorum daha olacak.Yakın bir vakitte bilgisayar fiyatları düşer mi? Beni bu kararsızlıktan kurtarır mısınız lütfen
    Ben de senin gibi aynı modellerin arasında kaldım. Soğutması olsun, dizaynı olsun, Ryzen kullanılması olsun Legion ağır basıyor benim için. Henüz karar verip almadım ben de ama

Acer Nitro 5 için oyun testlerinde 90-95 derece falan diyorlardı. Forumda Legion kullanıp da 83 ve üstüne çıkan duymadım. Çıkanlar da anlık diyor. Sonra tekrar 65-70 bandına geliyormuş.

Ryzen 7 4800H ile 1660Ti'lı versiyon olsa çok süper olacak ama gelir mi bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Ve arkadaş gibi ben de fiyatların düşüp düşmeyeceğini merak ediyorum. Bir yol gösterirseniz çok mutlu olurum.

• Bilgisayar fiyatlarının düşmesi için ya vergiler azaltılacak ya da dolar düşecek. İkisinden birinin olacağını düşünüyorsanız bekleyin ama bana sorarsanız alın

• quote:

Orijinalden alıntı: kenan.e

Microsoft mağazasından lenovo vantage sayfasına girip 3 noktaya tıklayıp güncelleştir'e basınca düzelmişti ben de.Deneyebilirsiniz.
    Hocam ben bunu denedim sonra vantage yükseltiliyor gibi bir ibare geldi güncelleme sonrası ilk açılışta sonra hata verdi açılmadı yeniden indir yeri geldi o şekilde tıklayıp indirdim şu an çalışmıyor dediğim şeyler çalışıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende şöyle bir şey var, ekranda açık renk, özellikle beyaz yoğunluktayken daha koyu bir sayfaya geçiş yaparken ekran kendi kendine parlaklık değiştiriyor. Geçişi hafif ama yine de bu geçiş beni rahatsız etti, özellikle bir şey izlerken ufak ufak parlaklık değişimi oluyor. Epey araştırdım ama bununla ilgili bir ayar bulamadım. Parlaklık son seviyede ve en düşül seviyede iken bu dediğim şey olmuyor ama onun dışında ekrandaki renk yoğunluğuna göre yüzde 3 4 gibi parlaklık değişimi oluyor. Aynısı eski Lenovo telefonumda da oluyordu, ips panallerin genel bir özelliği midir bu, Samsung S10 Lite kullanıyorum onda böyle bir şeyle karşılaşmadım 4 aydır.

• quote:

Orijinalden alıntı: akifgngr

Arkadaşlar bende şöyle bir şey var, ekranda açık renk, özellikle beyaz yoğunluktayken daha koyu bir sayfaya geçiş yaparken ekran kendi kendine parlaklık değiştiriyor. Geçişi hafif ama yine de bu geçiş beni rahatsız etti, özellikle bir şey izlerken ufak ufak parlaklık değişimi oluyor. Epey araştırdım ama bununla ilgili bir ayar bulamadım. Parlaklık son seviyede ve en düşül seviyede iken bu dediğim şey olmuyor ama onun dışında ekrandaki renk yoğunluğuna göre yüzde 3 4 gibi parlaklık değişimi oluyor. Aynısı eski Lenovo telefonumda da oluyordu, ips panallerin genel bir özelliği midir bu, Samsung S10 Lite kullanıyorum onda böyle bir şeyle karşılaşmadım 4 aydır.
    Hocam bunu ben de farkettirmeden ama ben de bulamadım çözümü doğrusu. Başka başına gelen var mı?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.