Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen, twrp yada cwm yi yüklemiyor :/ yanlış birşey de yapmıyorum işlemin sonunda yeşil tik işaretide çıkıyor ama teli açtığımda halen lenovo orjinal recoveryisi çıkıyor
  • S112 row hint romunu yükledim şimdi.hiçbir çinli uygulama yok.tertemiz ve fabrika çıkışlı çoklu dilli %100 türkçe ve güzel.gapps yüklü.rootta olsaymış harika olacakmış.

yüklemeden önce 1520 romunu telefona yükledim ve ardından bu romu yükledim.yoksa yüklenmiyor.suan gecersiz imei uyarısı veriyor yanlız bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi die_caprio -- 11 Temmuz 2015; 22:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: micro77

quote:

Orijinalden alıntı: ksph

Cihaza 1524 yükledim. henüz sim kart takmadım. Maui Meta deneyeceğim. Cihazın orjinal IMEI'lerini ayarlar altında nereden kontrol edebiliirm. Kutu üzerinde ve pil yuvasında var ama ayarlarda bulamadım, tuhaf. diğer android cihazlarımda hep ayarlar altında yer alıyor. acaba geliştirici seçeneklerini açtım diye mi oldu?

adb ıle cıhazdakı ımeı'lerı bulabılırsınız ;

# adb shell

# dumpsys iphonesubinfo

ayrıca meta'dan da sımdıkı ımeı'lerı kontrol edebılırsınız...

baglandıgınızda

IMEI download menusu secılı ıse otomatık acılır ve " upload from flash " dıyerek 1. ımeı daha sonra modem 5'ı secerek 2. ımeı gorebılırsınız.

Bilgiler için çok teşekkürler.

adb ile deneyeceğim. Umarım olunlu sonuç alırım...

Maui Meta ile telefonu PC'ye gösteremedim. Bu nedenle adb yoluyla IMEI bilgilerini bakarım.
    IMEI tamiri için chamelephone app kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Aynen, twrp yada cwm yi yüklemiyor :/ yanlış birşey de yapmıyorum işlemin sonunda yeşil tik işaretide çıkıyor ama teli açtığımda halen lenovo orjinal recoveryisi çıkıyor

Ses açma+kapama+Power tuşlarına aynı anda basıp denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: micro77

quote:

Cihaza 1524 yükledim. henüz sim kart takmadım. Maui Meta deneyeceğim. Cihazın orjinal IMEI'lerini ayarlar altında nereden kontrol edebiliirm. Kutu üzerinde ve pil yuvasında var ama ayarlarda bulamadım, tuhaf. diğer android cihazlarımda hep ayarlar altında yer alıyor. acaba geliştirici seçeneklerini açtım diye mi oldu?

adb ıle cıhazdakı ımeı'lerı bulabılırsınız ;

# adb shell

# dumpsys iphonesubinfo

ayrıca meta'dan da sımdıkı ımeı'lerı kontrol edebılırsınız...

baglandıgınızda

IMEI download menusu secılı ıse otomatık acılır ve " upload from flash " dıyerek 1. ımeı daha sonra modem 5'ı secerek 2. ımeı gorebılırsınız.

Bilgiler için çok teşekkürler.

adb ile deneyeceğim. Umarım olunlu sonuç alırım...

Maui Meta ile telefonu PC'ye gösteremedim. Bu nedenle adb yoluyla IMEI bilgilerini bakarım.
    IMEI tamiri için chamelephone app kullanırım.

Arama menüsünde girilen *#06# komutu çalışmıyor mu ki bu kadar meşakkatli şeyler yapıyorsunuz?

• hakıkatten yaa.

hıc aklımıza gelmedı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

S112 row hint romunu yükledim şimdi.hiçbir çinli uygulama yok.tertemiz ve fabrika çıkışlı çoklu dilli %100 türkçe ve güzel.gapps yüklü.rootta olsaymış harika olacakmış.

yüklemeden önce 1520 romunu telefona yükledim ve ardından bu romu yükledim.yoksa yüklenmiyor.suan gecersiz imei uyarısı veriyor yanlız bilginize

maui meatyala mı atmıştın
  • ksph K kullanıcısına yanıt
    arama menüsününe yazacagınız
    #*06#
    kodu ile mevcut imei numaralarınıza bakabilirsiniz hocam. iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ancora

quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

Ses açma+kapama+Power tuşlarına aynı anda basıp denediniz mi?

aslında aynı anda basma olayı önce sırasıyla seç açma+ses kısma+power tuşuna basıp ,lenovo yazısı görülünce önce power tuşu bırakılacak sonra ses açma ve kısma tuşları bırakılacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 12 Temmuz 2015; 2:21:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yanlız rom inmiyor sıkıntımı var? bu romda hata almış biri akilli.be forumunda yazmış biri???

VIBEUI2.5_S112_150610_ROW_Android.5.0 (Stabil + Multilanguage + Google Play + Resmi Güncelleme Alır + SP Flash Tools) - See more at:http://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair#sthash.fsYobhnn.dpufbilemiyorum bende sorun gözükmüyor,hem firefox tan explorer den sorunsuzca iniyor ,arkadaşın hangi romdan bahsettiğini bilmiyorum ben şu ana kadar sorunla karşılaşmadım

hocam rootladınmı?

henüz rootlamadım

rootlarsan yardımın olsun bizede

işte bunu anlayamadım???

rootlarsan nasıl yapıldığınıda bize anlatırsın demek istedim yani

bu arada hint romunu yükledim ama telefon açılmıyor bir türlü.titriyor ama açılmıyor? neden olabilir bu?

merhaba ,aslında root atmayacaktım fakat arkadaşlar root olmuyor deyince denedim ilk denememde sorunsuz CarLiv+Touch+Recovery ile rootladım telefon şuan root lu

• quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

quote:

S112 row hint romunu yükledim şimdi.hiçbir çinli uygulama yok.tertemiz ve fabrika çıkışlı çoklu dilli %100 türkçe ve güzel.gapps yüklü.rootta olsaymış harika olacakmış.

maui meatyala mı atmıştın

yükledim.sorun yok.yükler yüklemez güncelleme geldi.kullanırım ben bu romu.
  • yeni gelen romu kurdum. hindistan meselesi varya hani. rom iyi simdilik .birkac gune net cikar durum ortaya

• Son romda çift tıklama , wide touch vs çalışıyor mu

• Son Rom rami baya kullanıyor ama şimdiye kadar kullandığım en hızlı rom diyebilirim

• Hirotaro kullanıcısına yanıt
    çift tık kapatma çalışmıyor, ram i biraz falza kullanıyor
  • Mr. Beyin kullanıcısına yanıt
    Şimdi denedim, oldu, çok çok teşekkürler.
  • mdatalay M kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler yardımlarınız için. Bu kadar basit bir yolu varmış ama hiç aklıma gelmedi. Şimdi denedim oldu. Teşekkürler.
  • Dün Maui Meta yöntemini denedim, tüm driverları kurdum, resimli ve videoşu anlatımları teker teker uyguladım ama Maui Meta 3G programı benim telefonu görmedi. Bilgisayar bu arada Win 7, 32 bit. Telefona 1524 yüklemiştim, belki ondan görmedi. 1518 yükleyip denesem belki olacaktı ama o kdar uğraşmak istemedim.

Şimdi Play Store'dan indirdiğim Chamelephone uygulamasıyla IMEI tamirini, PC'ye bağlamaya gerek kalmadan yapacağım. Sonuçları da yazarım. Muhtemelen kalıcı olmayacaktır, yeni ROM atınca silinebilir ama play store'da bu program olduğu sürece, ya da uygulamanın apk'sı bulunduğu sürece, belki çok kolay bir IMEI tamir yolu olmuş olur. Uygulamanın varlığından bizi haberdar eden yilmazguney arkadaşımıza teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksph -- 12 Temmuz 2015; 7:42:45 >
  • Malum satıcıdan bende bir adet almayı düşünüyorum. Hiç riske girmeyip burdan mı alsak napsak karar veremedim.
  • arkadaslar hint romunda sadece 2G frekansını secmede var.

gsm/wcdma/LTE otomatık
    gsm/wcdma otomatık
    yanlızca wcdma
    yanlızca gsm
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.