Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (64. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cıhaz bılgılerı ...
    derleme numarası bolumune 7 defa tıklayın.
    gelıstırıcı seceneklerı acılacaktır.
    sonra ayarlardan gelıstırıcı seceneklerıne gecın burada bulabıleceksınız.
    bu ayar tum androıdler ıcın gecerlıdır.
    herkese tavsıye ederım.
  • Tesekkurler @süraka , @micro77

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcatbad -- 10 Temmuz 2015; 23:05:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Gümrük sisteminin değişip değişmediği hakkında bilgim yok. Ancak sonuçta gümrük çalışanları da insan forumu mutlaka takip edenleri vardır. Burası herkese açık bir forum ne kadar çok açık paylaşım o kadar çok riski beraberinde getiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter_06 -- 10 Temmuz 2015; 20:33:45 >
  • S137 romdayim. İlk sarji cok kisa gitti acikcasi sadece sarj konusunda bekledigim gibi bir rom degil ojun disinda on numara..

Su an ℅5 kaldi ve 2.5 saatlik bir ekran suresi aldim. 3g wifi full acik ekran otomatik parlaklikta. Yarim saatlik bir gorusme de var...

1512 romda ayni kullanimda yaklasik 4 saat ekran suresi aliyordu cunku surekli kurcaladim romu.

• quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

S137 romdayim. İlk sarji cok kisa gitti acikcasi sadece sarj konusunda bekledigim gibi bir rom degil ojun disinda on numara..

Su an ℅5 kaldi ve 2.5 saatlik bir ekran suresi aldim. 3g wifi full acik ekran otomatik parlaklikta. Yarim saatlik bir gorusme de var...

1512 romda ayni kullanimda yaklasik 4 saat ekran suresi aliyordu cunku surekli kurcaladim romu.

S137 rom hangisi, hindistan olanmıydı? derken benim denediğim ve beğenmediğim ispanyol olduğunu hatırladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süraka -- 10 Temmuz 2015; 20:58:44 >
  • Sensation romun kullandığı solo launcherin ana sayfasındaki arama çubuğunu kaldırmanın bir yolu varmı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: süraka

quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

S137 romdayim. İlk sarji cok kisa gitti acikcasi sadece sarj konusunda bekledigim gibi bir rom degil ojun disinda on numara..

S137 rom hangisi, hindistan olanmıydı? derken benim denediğim ve beğenmediğim ispanyol olduğunu hatırladım.

Kurdugum rom asagidaki linkteki rom. Telefon onceki kadar isinmiyor internette gezinirken falan cok iyi isinma cok az. Onceden cayir cayir yaniyormus :D bunun disinda donma kasma yok.

Ama batarya performansi dusuk maalesef :( 2.5 saat ekran suresi bence hic iyi degil yakismiyor. Esim a806 kullaniyor onda baralajbi rom var yaklasik 5-6 saat araliginda ekran suresi veriyor. Hemde daha dusuk mah batarya ile oda tam bir f/p canavari... Duzgun bir romla 5-6 saat arasi cok rahat ekran suresi verecegini dusunuyorum (k3 note) bu telefonun. Neyse devam bekleyelim iyi stabil ve batarya performansi ust duzey bir rom illaki cikacaktir..

Kurdugum romda bu...

• Su an romdan bikac programi ucurdum (sildim) full kullaniyorum 1 saat 45 dakika oldu ekran suresi kalan %67 gelismeleri yazarim. Beklemede de ayni performansi verirse rom kalici olur bende :)

Kalan %36 ekran suresi 3.5 saat.. Amadedigim gibi bekleme suresi yok denecek kadar az gelismeleri tekrar editlerim.. Bu surecte de telefon isinmadi desem yeridir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 11 Temmuz 2015; 3:40:26 >
  • wanted007 W kullanıcısına yanıt
    tamam ispanyolların modifiye ettği rom ben uzun süreli denemedim beğenmediğim için sensation rom a geri dönmüştüm şimdi Lenovo K3 Note USR_S112_150610_ROW bunu flash ladım deneyip geri sensation rom a geri döneceğim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_06

Sensation romun kullandığı solo launcherin ana sayfasındaki arama çubuğunu kaldırmanın bir yolu varmı arkadaşlar.

solo ayarları,ara,en altta arama cubuğunu gösterdeki tiki kaldırıyoruz işlem tamam
    bide hangi rom olduğunu yazsaydınız iyiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomane07

bide hangi rom olduğunu yazsaydınız iyiydi

Sonraki mesajda link vermistim gozunuzden kacti sanirim asagidaki linkteki rom..

• Bu arada 1 5 2 6 yı kurdum, yamayla beraber pili iciyor yahu. En son 1511 deydim, surekli donma sorunu yasamaya baslamistim.

Hindistan Row deneyecegim. Bakalim o nasil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi belmethos -- 12 Temmuz 2015; 9:35:19 >
  • Arkadaslar bu kamerada videoya gecer gecmez kayda baslamasi engelleniyor mu?

Kayit tusuna basmadan kayda basliyor hemen.

• süraka kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kullandığım rom 1511 ve sistem güncelleme bölümü hic yok. Telefon hakkında menüsüne giriyorum, durum, yasal bilgiler, cihaz bilgileri, lenovo ex. Programı ve güvenlik bilgileri var. Bu sistem güncelleme bölümüne nasıl ulaşacağım? Bu arada ilk orjinal romun derleme numarası kaç? Bir yerde okumuştum 1511 yazıyordu.

bu romu bende kurdum fakat kapatınca tekrar açılmadı sebebini anlayamadım
    acaba xposed varya oradan grip gravity box ı işaretledim ondanmı acaba diye düşünüyorum
    birde hangi recoveryi kullanıyorsun twpr mi cwm mi carliv mi
    neyle yükledin lemmonade yi
    şimdiden teşekkürler
  • Flyme rom'u deneyen varmı? varsa türkçe dil varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottomane07

Flyme rom'u deneyen varmı? varsa türkçe dil varmı?

10.07.2015 - VIBEUI2.5_S112_150610_ROW_Android.5.0 (Stabil + Multilanguage + Google Play + Resmi Güncelleme Alır + SP Flash Tools) (Tavsiye Edilen) http://akilli.be/forum/konu-k3-note-root-multilanguage-rom-google-play-cwm-recovery-imei-repair#sthash.d3koBsff.dpuf

• süraka kullanıcısına yanıt
    onu biliyorum da ordakilerde henüz bilmiyor türkçe dil seçeneğinin olup olmadığını. burda sanki birisinin kullandığını görmüştümde sayfalara baktım bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 6263646566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.