Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
130.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cicinho

P70 GELİYOMUŞ 800 E BOŞA ALDIK BUNU

Ustad p70 dort cekirdekli islemcili. Cala cala illaki biryerden caliyorlar. Yani demem o ki batarya disinda cok da cazip bir telefon degil kaldi ki oyle olsa ben p780 i asla satmaz ve bunu almazdim.. Bir yerden sonra ihtiyaclara cevap veremeyebiliyor maalesef.

Bu fiyata bu donanimli tel. Ve lenovo kalitesi kesinlikle tartisilmadan pisman olunumdan kullanilir diyorum :) p70 e kotu demiyorum ama bununla farki siniflardalar. Bu performans o batarya konusunda basarili..

NOT:Yukaridaki degerlendirmeyi avrupaya girecek surumun 4 cekirdekli oldugunu yazan soylentiye gore yaptim 8 cekirdek surumu olursa ozaman isler degisir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 1 Temmuz 2015; 18:21:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klavye olarak TouchPal öneririm. Başka klavye arama ihtiyacı olmuyor bunu kullanınca. Yıllardır kullanıyorum. Yalnız güncel sürümde T12 geçişi bulamadığım için 5.6.7.4 sürümünü kullanıyorum. T12 ile yazmak da çok rahat oluyor. Swipe olayını sevmediğim için bu şekilde kullanıyorum.

Rom attıktan sonra ilk iş klavye sonra imei atıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

P70 GELİYOMUŞ 800 E BOŞA ALDIK BUNU

800 e ne aldın hocam

Bu arada P70 satan yer görmedim hiç, dün baya aradım ama bulamadım. P70t dolu piyasa, onun da işlemci 4 çekirdek.

• 1525 ROM'dan herkes çok memnun. Sanırım şu an en stabili bu.
  • Ben çinde satilan versiyon zannettim 6752 octacore gsmarenada öyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

1525 ROM'dan herkes çok memnun. Sanırım şu an en stabili bu.

yarım yamalak Türkçe ilemi anladın bunu yoksa İngilizce sürüm olarak kullanıp anladınız..bence custom rom lardan sensation veya AOSP V3 romlar hem Türkçe hemde stabil bir sürüm olarak gözlemledim.
  • p70 I incelemistim bundan once rus forumlarinda.cogunluk memnun degildi.bataryasi buyuklugune gore randimanli degil diyorlardi.simdiki durum nedir bilmiyorum

• Zaten saçma bir şekilde büyük bataryalı modeller hep hatalı ürünler oluyor. Stabil model yok.

P8000 de onlardan biri olacak gibi.

• arkadaslar 2 tane batarya siparis etmistim dun elime gecti.taktim normal sekilde yarin saat sonra cikaramadim bataryayi.1 saat ugrastim cikaramadim.sikisti batarya cikaramadim.ustelik telefonu yeniden baslattigimdada uzun surede baslatti.bugun telefoncu arkadas nester ile basitce cikardi.alt tarafindaki tirnakli kismi biraz nesterle kazidim.simdi normale dondu.sarjda ve kullanimda sikinti yok.aklima fake olacagi geldi ama oda degil.acaba bir parti cikan bataryalar milimetrik uzunmu diye aklima gelmiyor degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

arkadaslar 2 tane batarya siparis etmistim dun elime gecti.taktim normal sekilde yarin saat sonra cikaramadim bataryayi.1 saat ugrastim cikaramadim.sikisti batarya cikaramadim.ustelik telefonu yeniden baslattigimdada uzun surede baslatti.bugun telefoncu arkadas nester ile basitce cikardi.alt tarafindaki tirnakli kismi biraz nesterle kazidim.simdi normale dondu.sarjda ve kullanimda sikinti yok.aklima fake olacagi geldi ama oda degil.acaba bir parti cikan bataryalar milimetrik uzunmu diye aklima gelmiyor degil.

satışta olan bataryanızmıydı..? eğer oysa verilmiş sadakamız varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 1 Temmuz 2015; 23:10:23 >
  • benim batarya da sıkışıyordu arada. biraz zorlayınca çıt diye atıyordu. önce kendi çıkmasın diye önlem sandım ama sanırım plastik aksamda uzantı oluyor. sorun etmedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

arkadaslar 2 tane batarya siparis etmistim dun elime gecti.taktim normal sekilde yarin saat sonra cikaramadim bataryayi.1 saat ugrastim cikaramadim.sikisti batarya cikaramadim.ustelik telefonu yeniden baslattigimdada uzun surede baslatti.bugun telefoncu arkadas nester ile basitce cikardi.alt tarafindaki tirnakli kismi biraz nesterle kazidim.simdi normale dondu.sarjda ve kullanimda sikinti yok.aklima fake olacagi geldi ama oda degil.acaba bir parti cikan bataryalar milimetrik uzunmu diye aklima gelmiyor degil.

satışta olan bataryanızmıydı..? eğer oysa verilmiş sadakamız varmış.

evet hocam

forumda bir arkadasada gonderecektim panik yaptim arkadasa durumuda izah ettim.onunda basina bu is gelirse sebep olurum diye.demekki bataryanin tirnaklarinda milimetrik uzanti oluyor.20 lira icin hakkimda kotu dusunulmesini istemedim

• flyme 5.1 rom gelmiş.link bekliyoruz.
  • bataryayı takarken sol tarafa önce pin kısmını içeri iterek takın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 06ensar -- 2 Temmuz 2015; 0:08:24 >
  • quote:

Hocam çakma olma ihtimali var, bende pil siparişi vericem ama orjinal paketinde gönderen çok fazla satıcı yok, bir iki tane. Universal şarz aletiyle olanlarada ben güvenemedim. Ayrı ayrı yerlerden sipariş geçerim heralde.

Siz hangisinden aldınız.
  • Çinden gelen batarya ve hafıza kartı benzeri ürünlerin yüzde dokasnı çakma oluyor maalesef...
  • ispanyol forumunda 3 adet yeni ROM eklenmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Archelot

Çinden gelen batarya ve hafıza kartı benzeri ürünlerin yüzde dokasnı çakma oluyor maalesef...

iyide hocam Lenovo zaten Çin markası , anavatanı fabrikası orası . Oraya güvenmeyeceksek kime güvenecez
  • canakan teşekkür ederim klavye önerilerin için ;) k3 note a çok güzel uydu. Lenovo a806 ya da bir türlü düzgün klavye bulamamıştım 4.4.2 versiyonunu da ona kurdum tek kelime ile harika çalıştı :) standart klavye tam bir rezalet...
  • Ne kadar populer olmus telefon:))

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.