Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 06ensar

quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite

3G'li görüşmeyi desteklemesi lazım dandik 3120C telefonum var evde onda bile vardı. Kullandığımız imei'lerle alakalı olabilirmi acaba?

telefonda 3g var ama arama yaparken video call diye bir seçenek çıkmıyor..acaba ileride yazılımla ilgili bir durumda olabilir..

tabiiki tamamen yazılımsal bir durum . yoksa donanım olarak desteklememesi gibi bir durum yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: heisenberg_76

aosp romlarda olurdu ama denedinizmi hocam

evet onuda denedim ondada yoktu..
  • Arkadaslar sp flash tools ile cwm kurduk ama acamiyorum. Cwm yi nasil acabilirim yardim lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdatalay M kullanıcısına yanıt
    tEL KAPLIYKEN
    SES AÇMA + GÜÇ TUŞU
    veya
    SES AÇMA +KAPAMA VE GÜÇ TUŞU kombinasyonları ile girebilrisiniz.
  • Asphalt akici bi sekilde oynanmiyo romlami alakali 1526 var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • K3 note teane versiyonu gelmiş 2r trade e

• Arkadaşlar K3 Note - Elephone P700 - P800 bermuda üçgeni arasında kaldım. Ne önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxSpecter

Arkadaşlar K3 Note - Elephone P700 - P800 bermuda üçgeni arasında kaldım. Ne önerirsiniz?

Ben elephone nasil bir marka bilemiyorum, guvenirseniz.ickerinde P8000 agir basiyor.

Bu ozelliklerde K3 gibi cok tel var ama lenovo markasina guvenim tam o yuzden bunu tercih ettim. Karar sizin.

• p8000 mi Umi eMax mı sipariş etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

quote:

Arkadaşlar K3 Note - Elephone P700 - P800 bermuda üçgeni arasında kaldım. Ne önerirsiniz?

Ben elephone nasil bir marka bilemiyorum, guvenirseniz.ickerinde P8000 agir basiyor.

Bu ozelliklerde K3 gibi cok tel var ama lenovo markasina guvenim tam o yuzden bunu tercih ettim. Karar sizin.

Elephone'ların çok şık ve premium hissiyat veren kasaları var. MTK6753 işlemci ne gibi farklar sunuyor orasını pek bilemiyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

p8000 mi Umi eMax mı sipariş etsem

umi firmasina hic yaklasma bile

• xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle p8000

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

quote:

Elephone'ların çok şık ve premium hissiyat veren kasaları var. MTK6753 işlemci ne gibi farklar sunuyor orasını pek bilemiyorum ama.

Birde soyle dusunmek lazim, sonucta bu telefonlara yurtici muadillerinden cok daha uyguna sahip olabiliyoruz. O yuzden p8000 alin gitsin hocam :)

6753 islemcisi 6752 ye oranla %30 daha az enerji tuketiyormus.

• 6752 45000 puan alırken 6753 33000 puan almış. Hız olarak etkiler mi telefonu o düşündürüyor.

• Yani yüzde 30 tasarruf derken bir o kadar da performanstan tasarruf etmişler

Gerçi takılma falan yapmadan çalışsın yeter bence ama.

• Ne kadar ekmek ,o kadar köfte hocam

Oyun oynamak icin alinmiyorsa 33000 gayet yeterli bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badcatbad -- 1 Temmuz 2015; 10:41:52 >
  • o zaman bende size kıyak geçeyim ilk sayfaya ekleyebilirsiniz. şüphesizki klavye olarak xperia z3 ün klavyesi bugüne kadar çıkmış en güzel klavye tahmin olsun stabillik olsun harflar olsun süper bunu benim k3 note a entegre ettim ve gerçekten süper oldu sensation rom ve z3 klavye harika bir telefon oldu şimdi sıra kurulumda

4.4.2 ve 5.0 cihazlarınız da kullanabilirsiniz.
    T9 klavye ve çizerek yazma özelliği, Türkçe tahmin vardır.

Uyumlu cihazlar: STOCK Lollipop ROM, CM12, AOSP 5.x.x

Kitkat (4.4.x) ROM's. (CM11, AOSP, STOCK ROM's)

Yükleme Talimatı :wipe menüden wipe cache ve wipe dalvik yapın sonrasında install menüden Zıp dosyasını seçin yükleyin. açıldığında sorunsuz şekilde xperia klavyeniz olacaktır. durduruldu hatası ben almadım ama alırsanız kurulumdan sonra tekrar wipe cache ve wipe dalvik yapabilirsiniz güle güle kullanın

link lolipoplar ( sensation ) http://www69.zippyshare.com/v/9deMBcyJ/file.html

kitkat versiyonlar içinhttp://www74.zippyshare.com/v/aOoeAQhI/file.html

• P70 GELİYOMUŞ 800 E BOŞA ALDIK BUNU
  • quote:

Orijinalden alıntı: usorguncu

yüzde 30 parlaklık, full 3g açık, 1 2 saat telefon görüşmesi vs vs. bir günü çıkartıyor. 4 saat ekran süresi aldım

hocam ekran süresini hangi romda aldınız. ben 1525 kullanıyorum şarjı az gidiyor gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakan

o zaman bende size kıyak geçeyim ilk sayfaya ekleyebilirsiniz. şüphesizki klavye olarak xperia z3 ün klavyesi bugüne kadar çıkmış en güzel klavye tahmin olsun stabillik olsun harflar olsun süper bunu benim k3 note a entegre ettim ve gerçekten süper oldu sensation rom ve z3 klavye harika bir telefon oldu şimdi sıra kurulumda

4.4.2 ve 5.0 cihazlarınız da kullanabilirsiniz.
    T9 klavye ve çizerek yazma özelliği, Türkçe tahmin vardır.

Uyumlu cihazlar: STOCK Lollipop ROM, CM12, AOSP 5.x.x

Kitkat (4.4.x) ROM's. (CM11, AOSP, STOCK ROM's)

Yükleme Talimatı :wipe menüden wipe cache ve wipe dalvik yapın sonrasında install menüden Zıp dosyasını seçin yükleyin. açıldığında sorunsuz şekilde xperia klavyeniz olacaktır. durduruldu hatası ben almadım ama alırsanız kurulumdan sonra tekrar wipe cache ve wipe dalvik yapabilirsiniz güle güle kullanın

link lolipoplar ( sensation ) http://www69.zippyshare.com/v/9deMBcyJ/file.html

kitkat versiyonlar içinhttp://www74.zippyshare.com/v/aOoeAQhI/file.html

Tesekkurler klavye icin en cok ona giciklaniyordum sanki gec algiliyormus gibi bir hava vardi sony klavyeyi sevdim ama tus yerlerine az alismak lazim biraz tuhaf :D

Neyse ben 1512 roma vipe yapmadan kurdum sorunsuz calisiyor bilginiz olsun...

Edit: bu klavyenin daha fazla temasi varmi. Siyahi cok kullanissiz beyazi fena degil ama daha guzel olabilir gibi geldi bana :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wanted007 -- 1 Temmuz 2015; 18:07:22 >

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.