Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar su an askerdeyim telefon yarin elimde olacak esime hefiye olarak aldim bana en stabil en iyi turkceye sahip rom hangisi soyleyebilir misiniz aosp stock android romunu gordum nasil onerirmisiniz gapps da yukluymus onda burada telefonla cok ugrasamam tek seferde halletmem lazim herseyini sorunsuz bir rom istiyorum turkce olan simdiden tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pili sokupte islemleri tekrar deneyin. Pilsiz baglayon bilgisayara ve stock rom yuklemeyi deneyin

• Merhaba arkadaslar su an askerdeyim telefon yarin elimde olacak esime hefiye olarak aldim bana en stabil en iyi turkceye sahip rom hangisi soyleyebilir misiniz aosp stock android romunu gordum nasil onerirmisiniz gapps da yukluymus onda burada telefonla cok ugrasamam tek seferde halletmem lazim herseyini sorunsuz bir rom istiyorum turkce olan simdiden tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogretmenx

Merhaba arkadaslar su an askerdeyim telefon yarin elimde olacak esime hefiye olarak aldim bana en stabil en iyi turkceye sahip rom hangisi soyleyebilir misiniz aosp stock android romunu gordum nasil onerirmisiniz gapps da yukluymus onda burada telefonla cok ugrasamam tek seferde halletmem lazim herseyini sorunsuz bir rom istiyorum turkce olan simdiden tesekkurler.

hocam %100 Türkçe olmuyor malasef , ufak tefek ingilizce kalıyor. TElefon büyük ihtimal 1512 multilanguage rom ile gelecek, ben hala onu kullanıyorum, bir sorun görmedim şimdiye kadar.

Eğer yinede daha güncel olanı yükelemk isterseniz, akilli.be sitesinde detaylı anlatımlar var. Şuan 1526 roma Türkçe yama yapılmış. Türkçe en son sürüm o.
  • Tamamdir tesekkur ederim kardesim bu uzerinde yuklu gelecek romda stabilite ve sarj problemi olmazsa sorun da olmaz ufak tefek ingilizceyle idare ederiz artik

• quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

Pili sokupte islemleri tekrar deneyin. Pilsiz baglayon bilgisayara ve stock rom yuklemeyi deneyin

cevap için teşekkür ederim hocam. pili söküp taktım olmuyor. pilsiz denedim olmuyor. olmuyor da olmuyor. telefon benimle inatlaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asyaybarsberk

quote:

Orijinalden alıntı: badcatbad

Pili sokupte islemleri tekrar deneyin. Pilsiz baglayon bilgisayara ve stock rom yuklemeyi deneyin

cevap için teşekkür ederim hocam. pili söküp taktım olmuyor. pilsiz denedim olmuyor. olmuyor da olmuyor. telefon benimle inatlaşıyor.

Alıntıları Göster
    1525 de build probu düzenledim fakat malesef hava durumu halen çalışmıyor.
    Birde çift tıkla ekranı kapatma çalışmıyor, direk çalışmayı durdurdu hatası veriyor aktif etmeye çalışınca onun dışında güzel cihazmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidrojeo

Telefon elime yeni ulaştı, fiyat/performans puanı A+ , gerçekten hızlı telefon, beğendim.

Alıntıları Göster
    şimdi power tuşuna basınca titriyor ama açılmıyor şarja takınca açılmaya çalışıyor kırmızı ışık yanıyor ekran açılıyor ama sağ alt tarafta TOOL DL image Fail uyarısı veriyor. kendi kendine sürekli kapanıp açılmak için kendini parçalıyor telefoncağız. yardım edin lütfen.

ilk aşama diye düşündüğüm bu işlemi tekrar yapıyorum.
    A - Team Win Project (TWRP) Recovery Yükleme (Tavsiye) - bunu yapmaya çalışıyorum yeşil tık yanmıyor hata veriyor.

romları yüklemek için dosyayı telefon hafızasına atacağım ama telefon donanım yüklendi kullanmaya hazır dese de bilgisayarım bölümünde telefonun hafızasını göremiyorum

not : 1520 romunu flash tool ile başarıyla yükledim ama telefon yine de açılmıyor
    tool dl image fail hatası veriyor maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asyaybarsberk -- 4 Temmuz 2015; 2:50:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 0rk0

1525 de build probu düzenledim fakat malesef hava durumu halen çalışmıyor.
    Birde çift tıkla ekranı kapatma çalışmıyor, direk çalışmayı durdurdu hatası veriyor aktif etmeye çalışınca onun dışında güzel cihazmış.

hazır rootlu olan 1525 i mi yüklediniz hocam ?

ben doğrudan çin sitesinden indirip yükledim, kendim rootladım, çift tıklamada sorun yok.
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    VIBEUI_V2.5_1525_7.216.1_DEV_K50-T5 Derleme numarası bu.
    Telefon aldığımızda içinde bu vardı daha birşey değiştirmedik.
    Bu arada yanlış anlaşılma olmasın çift tıkla uyandırma çalışıyor da çift tıkla ekranı kapatma çalışmıyor nedense.
    "Lenovo Başlatıcı durdu" yazıyor
  • İlk mesajda ki türkçe dil yükleme de ki romu indirip splash tool la kurduktan sonra açilmadi mi hiç. Ben bu romu kurunc duzelmisti

• 0rk0 kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni rom var ayni hatayi veriyor bi de akilli be forumuna girdigim de telefon mu sapitiyor tarayici mi sapitiyor biseyler oluyor ama anlamadim derdi ne

• kadir45700 K kullanıcısına yanıt
    Hmm ben chrome kullanıyorum böyle bir sorun yok, içinde gelen tarayıcıyımı kullanıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir45700

Bende de ayni rom var ayni hatayi veriyor bi de akilli be forumuna girdigim de telefon mu sapitiyor tarayici mi sapitiyor biseyler oluyor ama anlamadim derdi ne

akıllı.be. forum java kullandığından belki olabilir..zira telefon sanırım java yı desteklemiyor..
  • quote:

onu hiç denemedim önce onu deneyeceğim. sonra sensation romu deneyeceğim. sorunun çözüleceğine ihtimal vermiyorum artık umudumu kestim aama deneyeceğim. teşekkürler cevabınız için hocam

bu sorunu yaşadığınızda bahsettiğiniz romu yüklemeden önce herhangi bir işlem yaptınız mı yeniden recovery yükleme vs gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asyaybarsberk -- 4 Temmuz 2015; 3:28:45 >
  • 06ensar kullanıcısına yanıt
    Böyle bir uyari cikiyor. Sensetion rom varken hic boyle birseyle karsilasmamistim

• quote:

Böyle bir uyari cikiyor. Sensetion rom varken hic boyle birseyle karsilasmamistim
    1511 romunu da kurdum hala tool dl hatası veriyor. sensetion kuramadım. onun için bilgisayarın telefon hafızasını görmesi lazım görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asyaybarsberk -- 4 Temmuz 2015; 4:28:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gok_tenri

1511 romunu da kurdum hala tool dl hatası veriyor. sensetion kuramadım. onun için bilgisayarın telefon hafızasını görmesi lazım görmüyor

telefonun pilini çıkartın yeniden takın,birde usb hata ayıklama tık işaretini kaldırıp..öyle deneyin..
  • kadir45700 K kullanıcısına yanıt
    resim bende gözükmüyor..
  • Orijinalden alıntı: 06ensar

telefonun pilini çıkartın yeniden takın,birde usb hata ayıklama tık işaretini kaldırıp..öyle deneyin..

flash tool programının download bölümündeki "da dl..." yazısının tıkından bahsediyorsanız eğer onu da denedim hocam. her rom yüklemeden sonra power tuşuna basıyorum. telefon açılacakmış gibi bir titriyor ekranda hiçbişey yoksa sonra 1 dakika sonra yine aynı titreme 1er dakika arayla hep açılmak için uğraşıyor ama yapamıyor bir türlü maalesef. ne yapacağımı şaşırdım artık
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.