Şimdi Ara

LENOVO K3 NOTE ROOT Multilanguage ROM + Google Play + CWM Recovery + IMEI DEĞ (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.211
Cevap
28
Favori
129.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1512 de root dan sonra pilde inanılmaz değişim oldu
    3 saat ekran süresi ve 1 gün dayanan pil , son sarj da tam 5 saat ekran süresi 48 saat açık kalma verdi
    tek yaptığım rootdan sonra telefonal beraber gelen gereksiz uygulamaları silmek oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helluri -- 23 Ağustos 2015; 21:13:30 >
  • https://mega.nz/#!S9pDCQ4L!NJU76hyLCYWyFJXc_ZrHRHiueyIxvdv7oOP5fraeou4

yeni PureAosp rom.Şimdi yüklüyom sonuçları yazarım.
  • _Warknife_ _ kullanıcısına yanıt
    hocam bende lg g2 den geçeceğim de türkçe room imei kaydı kafamı karıştırıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yawan

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

hangi yuvaya sim kart takacaksan onu değiştirmen yeterli . eğer 2.nci simi kullanmayacaksan onunkini değiştirmene gerek yok .

teşekkürler, yani sim takmazsak operatörle hiç bir şekilde iletişim kurmuyor cihaz öylemi? tek yuvası doluysa sadece o imei ile iletişime geçiyor ?

Aynen öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicinho

https://mega.nz/#!S9pDCQ4L!NJU76hyLCYWyFJXc_ZrHRHiueyIxvdv7oOP5fraeou4

bu romun ekran goruntusu varmi? hangi siteden aldin?

• quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

http://www.movilesdualsim.com/tema/rom-pureaosp-5-1-22-08-2015.111166/

• musti38 kullanıcısına yanıt
    konunun 1.sayfasinda hepsi mevcut :) halledilmeyecek iş değil ama uğraşmak lazım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: helluri

1512 de root dan sonra pilde inanılmaz değişim oldu
    3 saat ekran süresi ve 1 gün dayanan pil , son sarj da tam 5 saat ekran süresi 48 saat açık kalma verdi
    tek yaptığım rootdan sonra telefonal beraber gelen gereksiz uygulamaları silmek oldu

1512 rom uzerinde gelen romdu yanlis hatirlamiyorsam ve rootluydu degilmi? Bende gecis yapmadan once bircok program silmistim ama batarya suresi okadara hic cikmamisti. Hangi programlari sildin acaba hatirliyormusun?

• Arkadaşlar merhaba malum satıcıdan yaklaşık bir ay önce teana versiyon almıştım.Bugun kullanmaya başladım iki problemim var sizlere danışmak istedim.
    Annanin gönderdiği rom la dahil olmak üzere telefon bazı anlarda kendi kendine kapanıyor ve isin garip yani telefonu anca bataryayı sokup takınca calistirabiliyorum.Daha sonra hint romunu kurdum( son güncellemesi olan s121) bunda da ara ara bu sorun mevcut ikinci problem ise cihazda çoğu noktada beyaz ölü piksel mevcut bu ikinci kısım problem yaratmıyor benim açımdan ama ilk kısım için bir önerisi olan varmı daha satıcı ile iletişime gecmedim
    Edit:s121 ile sanki daha kapanmıyor gibi ama bakalim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anldrms34 -- 24 Ağustos 2015; 9:06:03 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wanted007

quote:

Orijinalden alıntı: helluri

1512 de root dan sonra pilde inanılmaz değişim oldu

1512 rom uzerinde gelen romdu yanlis hatirlamiyorsam ve rootluydu degilmi? Bende gecis yapmadan once bircok program silmistim ama batarya suresi okadara hic cikmamisti. Hangi programlari sildin acaba hatirliyormusun?

telefon 1512 versiyonuyla gelmişti. hiç rom değişimi yapmadım
    geldiğinde rootsuzdu. geçen hafta root yapabildim.
    rootdan sonra clean master ile sildim gereksiz uygulamaları ancak bazı uygulamaların kısayolları telefon menüsünde bozuk şekilde kaldı
    daha sonra bazılarını bozuk kısayolun üzerine tekrar tıklayarak yükleyebildim.yükledikten sonra temiz bir şekilde silmeye izin verdi.
    titanyum backapp ile de bazı uygulamaları sildim

Anladığım kadarıyla sistem uygulamalarının bazılarını temiz bir şekilde silmek zor

• Formunu takip ediyorum...
    Bende jiayu s3 var...
    Bende iki tane malum kişiden almıştım,bir tanesi bozuk çıkmıştı...
    Arızası telefonu şarja takınca wifi,bt,nfc çalışmıyor açışıp kapanıyordu.
    Video çekip whatapp ile ona attım...
    Fatih beye de durumu izah ettim...
    Bir jaç rom yükledim yine aynıydı...
    Dedim ben bu teli istemiyorum ya paramı ver yada değiştir yoksa düşük not vericem dedim...
    Yenisini göndermeyi kabül etti...
    Evet arada çıkabilir ama bu kendi geribildiriminde de olumsuz yazanlar var...
    İnsan pişkinlenmiyor değil hani...
    Acaba yerse misali bozuk telefon mu gönderiiyor...
    Bence hiç vakit kaybetmeden değişim isteyin...sana adresini yazacak..ptt ike geri gönderirsin...

• Hocam şuan için kapanma sorunu çözüldü sanırım.Ölü piksel olayına çok takan birisi değilim eğer ileride daha büyük bir mesele olursa iletişime geçicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: die_caprio

quote:

İspanyol sitesinden.moviledualsim.türkçe var.

• Arkadaşlar orjinal rom kullananlara 2 tane sorum var:

1) Mesaj bölümünde yeni mesaj deyip metni yazıyorum üstte direk isim yazınca telefon rehbere erişiyor ordan birini seçip gönder deyince geçersiz alıcı diyor. Ama isim kısmına birşey yazmayıp alıcı ekle der gibi sağ taraftaki resime tıklayıp rehbere girip isim seçince sorunsuz gönderiyor, sebebi ne olabilir?

2) Rehber bölümünde görüntülenecek kişilerle alakalı, telefonu kurarken maillerle senkronize etmiştim. Rehber bölümünde isimleri ararken mail adresleride görünüyordu. Discovery (Keşfet) - Contact settings (rehber ayarları) - Contacts to display (görüntülenecek kişiler) - All Contacts'tan Phone only'e alıyorum ama bir süre sonra tekrar all'a geçiyor, bir hatamı yapıyorum bilmiyorum.

Sizlerin telefondada bu durum varmı?
  • Arkadaşlar son durum Telefon s121 de de sapıttı ölü piksel ve kapanma mevzusu sebebi ile fatih beyle iletişime geçtim değişim istiyicem aliden de dispute açtım 10 gün kalmıştı
  • Hocam dicektim bekleme...
    Hemen gönder...
    Donanımsal senin sorun.
    Zaten son mesajada yazmışsın...
    Keşke dispute açmadan görüşseydin...
    Şimdi kıllık yapmak isteyebilir...
    Değişim yapacaksada tamir yaptırır..
    Artık hayırlısı olsun...

• ya bazı arkadaşların k3 ile yaşadığı problemleri okuyorum. benimde kafamı karıştırdı açıkcası bu problemler, k3 yerine acaba redmi note 2 mi almalı? hangisi daha mantıklı sizce?
  • Arkadaslar daha once bu kendi kendine kapanma tarzinda bisey yasayan oldumu suan sanki tel duzeldi gibi bir tuhaf anlamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anldrms34 kullanıcısına yanıt
    Hiç basima gelmedi, 1 kere bile kapanmadi kendiliginden...

• Ptt çine geri göndersem ne kadar bir ücret alır bilen varmı?
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.