Şimdi Ara

Lenovo ıdepad z510 fps sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Başlıkta ta yazan lenovo z510 laptop kullanıyorum ekran kartı Nvidia Geforce GT 740M İntel Core i7 4702MQ@2,2 GHZ sistem özellikleri bu şekilde daha laptopu alalı bir yıl olmadı aldığım zaman oyunlarda üst düzey performans beklemiyorudum zaten bu ekran kartı ile zor fakat RUST MAFİA2 ROME 2 ve benzeri bir çok oyunu orta seviye grafik ayarında oynadığım zaman 10 15 fps gibi gülünç rakamlar alıyorum.Sizce bunun sorunu kendi bilgisayarım da mı yoksa bu sistemde bu fps doğal mı?Bu bilgisayarı kullanan arkadaşlarda nasıl bir oyun performansı alıyorlar,paylaşırlar ise sevinirim.Şimdiden Teşekkürler

• Aynı bilgisayar bende de (i5 modeli) var, Borderlands gibi bazı oyunları oynarken kasıyordu. İlk olarak, oyunlar dx10 da değilde, oluyorsa dx9 da çalıştırmayı deneyebilirsin. İlk başlarda Skyrim olsun birçok oyunda iyi kullanırken, sonradan sıkıntı çıkmaya başladı. Yakın zamanda, önce Intel sürücüsünü güncelledim, ardından Nvidia nın kendi sitesinden sürücüyü indirip, temiz kurulum yaptırdım (Daha önceden Nvidia Experience i kaldırmıştım, kurulum sırasında da özel kurulum yapıp, seçeneğini devre dışı bıraktım). Şu anda normalde olan takılma ve yavaşlamalar (Borderlands için konuşuyorum) büyük oranda ortadan kalktı, oyunu son ayarlarda açıyorum (yalnız anisotropic filtering kapalı).

Yeni oyunlarda sıkıntı çıkabilir, çok üst seviye performans beklememek gerek. Şu an için benim işimi görüyor gibi.

Hayırlı günler.
  • Cevabınız için teşekkürler önerilerinizi uygulayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkp45 -- 7 Şubat 2015; 16:48:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LENOVO Z510 KULLANICILARI
    11 yıl önce açıldı
    Lenovo G505 Kasma Sorunu Yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.