lenovo kullanıcıları olarak burada sıkıntılarınızı ve paylaşımlarınızı bekliyorum
Güzel bir konu olmuş
AERNA
kullanıcısına yanıt
eyvallah :D kimse kullanmıyor heralde görünürde yok kimse
ysphgnr
kullanıcısına yanıt
Sanırım daha yeni cihaz ondandır. Ben de daha cihazı alalı 15 gün falan oldu ya da olmadı.
hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın :D . bu arada crysis 3 kuramadım pc ye yükledim ama tıklıyorum hiçbi tepki alamıyorum masaüstünde kalıyor pc bilginiz varmı nasıl halledebilirim ?
bende 30 kasımda aldım bu üründen şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım yanlız şu dikkatimi çekti laptop fişe takılı olmadığında oyunlarda görüntü performansı düşüyor yavaşlıyor sizdede böyle bir durum varmı
quote:
Orijinalden alıntı: hunterx01
bende 30 kasımda aldım bu üründen şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım yanlız şu dikkatimi çekti laptop fişe takılı olmadığında oyunlarda görüntü performansı düşüyor yavaşlıyor sizdede böyle bir durum varmı
onun sebebi pc nin fişe takılı değilken ekran kartının düşük performansa geçmesi diye düşünüyorum batarya gömülü olduğu için çıkarma sanşımız yok o açıdan kötü ama o sorunuda şu şekilde halledebilirsin energy manager diye program var görmuüşssündür o programla bataryayı koruma moduna al koruma modunda fiş takılıken bile %60 dan fazla doldurmuyor
Konu güzelde bi inceleme felan yapsaydınız daha güzel olurdu
quote:
Orijinalden alıntı: EciVeci
Konu güzelde bi inceleme felan yapsaydınız daha güzel olurdu
haklısın inceleme yapılmalı fakat şahsiyetime konuşursam cihazı henüz yeni aldım daha tam anlamıyla gözlemlediğim bir şey yok oldukça burada paylaşım yapacağım zaten sizlerden kullanan varsa sizin gözlemlerinizi bekliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: AERN
Sanırım daha yeni cihaz ondandır. Ben de daha cihazı alalı 15 gün falan oldu ya da olmadı.
z510 da 3d film izleme şansım var mı ? ekran kartı güncellemesin de 3d ile ilgili bir şey çıktı acaba gözlüğümü takıp filmimi izleyebilir miyim denediniz mi hiç ?
quote:
Orijinalden alıntı: ysphgnr
quote:
z510 da 3d film izleme şansım var mı ? ekran kartı güncellemesin de 3d ile ilgili bir şey çıktı acaba gözlüğümü takıp filmimi izleyebilir miyim denediniz mi hiç ?
Alıntıları Göster
takip
quote:
quote:
onun sebebi pc nin fişe takılı değilken ekran kartının düşük performansa geçmesi diye düşünüyorum batarya gömülü olduğu için çıkarma sanşımız yok o açıdan kötü ama o sorunuda şu şekilde halledebilirsin energy manager diye program var görmuüşssündür o programla bataryayı koruma moduna al koruma modunda fiş takılıken bile %60 dan fazla doldurmuyor
evet o programı biliyorum pc her kapanıp açıldıgında o ayarlar sıfırlanıyor galiba her açılışta onu tekrarmı ayarlamamamız gerekiyor
quote:
quote:
quote:
evet o programı biliyorum pc her kapanıp açıldıgında o ayarlar sıfırlanıyor galiba her açılışta onu tekrarmı ayarlamamamız gerekiyor
Alıntıları Göster
ısınma durumu nedir hocam oyunlarda?
ysphgnr
kullanıcısına yanıt
Hiç 3D film izlemedim. 3d desteği var ise süper
quote:
Hiç 3D film izlemedim. 3d desteği var ise süper
bilmiyyorum var mı yok mu nvidia da güncelleme geldi onu kurduktan sonra 3d ile ilgili bir program çıktı masaüstünde ama hala anlamış değilim . 3d varsa gerçekten müthiş kullananlar mutlaka paylaşımda bulunursa çok iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: ustaahmet
ısınma durumu nedir hocam oyunlarda?
aşırı bir ısınma görmedim şimdiye kadar oyun performansı güzel kasasının serin olmasıda cabası . fakat oyundan her çıkışımda fan ya otomatik temizlik yapıyor yada otomatik soğumaya geçiyor çunku oyundan çıktığımda fan aşırı bir çalışma moduna giriyor
ysphgnr
kullanıcısına yanıt
Bilgisayarı ilk kutudan açtığınız zaman, metal kısımlarda koruma amacıyla naylon var4 mıydı?
ysphgnr
kullanıcısına yanıt
Fan ara sıra çalışıyor ama surekli ddeğil daha hiç oyun kurmadım.
quote:
Bilgisayarı ilk kutudan açtığınız zaman, metal kısımlarda koruma amacıyla naylon var4 mıydı?
hayır naylon yok koymamaışlar sanırım bu modele çünkü ilk aldığımda kutudan arızalı ürün çıktı aynı gün değiştirdim yenisindede yoktu naylon sorduğumda bu modelde olmadığını söylediler sizde var mydı ?
quote:
quote:
hayır naylon yok koymamaışlar sanırım bu modele çünkü ilk aldığımda kutudan arızalı ürün çıktı aynı gün değiştirdim yenisindede yoktu naylon sorduğumda bu modelde olmadığını söylediler sizde var mydı ?
Alıntıları Göster
solid works 2012 yükledim az önce ilk izlenimlerim gayet güzel program akıcı çalışıyor takılma veya donma yok.