Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Z580 Kullanıcılar Platformu (417. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.894
Cevap
119
Favori
516.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Harddisk çökmesinden sonra bilgisayarıma yeni harddisk alıp yeni sistem kurdum ve lisansladım. Bütün sürücüleri de yüklememe rağmen bilgisayarın kendi wifi sini açamıyorum ne kadar uğraştıysam yapamadım devre dışı bırakıp tekrar açtım vs. ama beceremedim. Wifi yi yeniden aç seçenekleri altında el ile 1 saat içinde filan yazıyor ama bir işe yaramıyor el ile açınca da yardım edebilirseniz sevinirim.
  • Z580 İ7 6GB RAM 1TB HDD 2GB GT635M

    5 yıllık dostumla yollarımızı 1100 lira karsılıgında ayırdık.

    Lenovo 6.yilindan gün almaya başladı ama hala ilk günkü gibi gıcır gıcırdı.yeni bir lenovo da ebesinin nikahı hayırlısü olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flat_kil kullanıcısına yanıt
    hocam lenovonun sitesibden qualcom ve realtek sürücülerini tekrar yükleyin ayrica intel wireless driver i yükleyin ve inteli komple güncelkeyin.yeniden başlattiğizda sorun çözülür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i5 8gb ramli modelini kullanıyorum sadece 120gb ssd taktım jılet gibi hızlı çalışıyor Windows 10 1709 yükledim sorunsuz gidiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: flat_kil

    Harddisk çökmesinden sonra bilgisayarıma yeni harddisk alıp yeni sistem kurdum ve lisansladım. Bütün sürücüleri de yüklememe rağmen bilgisayarın kendi wifi sini açamıyorum ne kadar uğraştıysam yapamadım devre dışı bırakıp tekrar açtım vs. ama beceremedim. Wifi yi yeniden aç seçenekleri altında el ile 1 saat içinde filan yazıyor ama bir işe yaramıyor el ile açınca da yardım edebilirseniz sevinirim.

    Yukarıda yazdım. Enerjy maenagament kurmalisin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bendeki netbook un interneti bile (wifisi) z580 den iyi çekiyor. Nasıl yapsak da bunun Wifi gücünü arttirsak. Buna uygun Wifi kart varmıdır mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdayd A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sorunum düzeldi.
  • merhaba arkadaşlar lenovo z580 cihazım var. Jbl go Bluetooth hoparlör aldım. Ürünü aygıt ekleden bulup ileri dedim. Gerekli driverları kurdu daha sonra aygıtlara gelip jbl goya tıkladım bi menü açıldı connect dediğimde bu hatayı verdi ne yapmam lazım arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum bi çözüm bulamadım hata resminin linkinide ekledim bakarsanız sevinirim.

    https://prnt.sc/hai7xn
  • quote:

    Orijinalden alıntı: **KAAN**

    merhaba arkadaşlar lenovo z580 cihazım var. Jbl go Bluetooth hoparlör aldım. Ürünü aygıt ekleden bulup ileri dedim. Gerekli driverları kurdu daha sonra aygıtlara gelip jbl goya tıkladım bi menü açıldı connect dediğimde bu hatayı verdi ne yapmam lazım arkadaşlar günlerdir uğraşıyorum bi çözüm bulamadım hata resminin linkinide ekledim bakarsanız sevinirim.

    https://prnt.sc/hai7xn

    kardeş driverleri jbl supportdan en güncel olanı indir.eski surumu kaldir ve pc yi yeniden baslat.yeni surumu kur.

    eğer yine görmezse görev çubuğundan bluetooth simgesine sag tikla dosya gönder seç.maksat sistem aygıtı gorsun.ayrica hizmetlerde uzak aygita baglan secimini etkin yap.sorunun muhtemelen basit bir cakismadan kaynaklaniyor.win10 uyumsuzlugu.

    eger hicbiri olmazsa 3.taraf bir bluetooth bağlanma programi isini çozebilir...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fast-man

    i5 8gb ramli modelini kullanıyorum sadece 120gb ssd taktım jılet gibi hızlı çalışıyor Windows 10 1709 yükledim sorunsuz gidiyor


    SSD ne marka model aldınız acaba?
    DVD'yi söküp yerine hdd mi taktınız?
    Bilgi verirseniz sevinirim.
  • dryope_21 kullanıcısına yanıt
    Yanıtın için sağol yalnız jbl go supportta driver yok ve bluetooth olarak dosya gönderme yapamıyorum.Kullandığım windows ise windows 7 ultimate hala sorunu çözemedim :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **KAAN** -- 16 Kasım 2017; 21:35:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lost


    quote:

    Orijinalden alıntı: fast-man

    i5 8gb ramli modelini kullanıyorum sadece 120gb ssd taktım jılet gibi hızlı çalışıyor Windows 10 1709 yükledim sorunsuz gidiyor


    SSD ne marka model aldınız acaba?
    DVD'yi söküp yerine hdd mi taktınız?
    Bilgi verirseniz sevinirim.

    samsung marka ssd dvd söktüm kızak aldım yerine eski hardisk taktım
  • Arkadaşlar 5 yıllık Z580 ilk 1.5 2 sene çok sessiz çalışıyordu. 2. sene bitince fan sesi yükselmişti. Garantisi bitince söküp temizlemiş termal macunu yenilemiştim. Fakat fan sesi kesilmedi. Geçenlerde yine fanı temizleyip termal macunu yeniledim sıcaklık 50-55 lerdeyken bile fan sesli çalışıyordu. Bios'u sürüm 35ww e düşürdüm fayda etmedi. Tekrar 95ww e yükselttim fakat şimdi fan sesinin devam etmesinin yanında ısı yönetimi düğmesine bastığımda ''Toz giderme'' modunda gözüküyor. Oradan farklı modlara getirsem de fan hızında değişiklik olmuyor. Bastığımda tekrar ''Toz giderme'' modunda gözüküyor. Bir de ekran ışığını değiştirmek için ''fn+ üst ok''tuşlarına bastığımda ekran parlaklığı değişiyor fakat ekranda çıkan animasyonda en sonda gözüküyor o değişmiyor. Ne yaptıysam bunlar değişmedi. 2 kez format attım driverları Lenovo sitesinden indirdim en güncel sürümleri indirip yükledim olmadı. Kendi CD sindeki driverlarla denedim yine değişmedi. Sebebini bilen var mı nasıl çözerim bunu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bRs* -- 19 Kasım 2017; 23:14:2 >




  • bRs* B kullanıcısına yanıt
    35ww kullanacaksin. 95ww sesli çalışır. Win 7 yada win 10 yada win8.1 en son sürüm kullanacaksin. W8 ve ve 8.1 sesli çalışır. 35ww dönüş forumda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdayd A kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler. Bu deneyimi daha önce de yaşamıştım hocam. Evet dediğiniz gibi tekrar 35ww döndüm fan stabil çalışmaya başladı gibi fakat şimdi de laptopu her açtığımda ekran ışığı en düşükte açılıyor manuel olarak kendim yükseltmek zorunda kalıyorum. Bunu da düzeltirsem sorun kalmayacak.

    Edit : Arkadaşlar şuanda tüm sorunları çözmüş durumdayım. Yukarıda bahsettiğim ekran ışığının düşükte kalıp manuel yükseltme zorunluluğu sorununu laptopun elektriğini kesip pilini çıkardım ardından Bios pilini çıkarıp kısa devre yaptım açtığımda yine aynıydı. Düzelmeyince ardından Bios'tan Configuration dan ''Intel Virtual Technology'' Enabled yapınca düzeldi. Yani aynı sorunu yaşayan olursa pille falan uğraşmadan biostan bu ayarını yapmanız yeterli olacak.

    Şuanda Bios 35ww ve Windows 7 64 bit Ultimate yüklü.

    Sistem boşta 34-37 derece. Chromeda gezinirken 37-40 larda.

    Henüz oyunlarda denemedim ama tahminim; ortalama oyunlarda 60 larda gezer gibi.

    Windows temasını da ''Windows 7 Temel'' seçmenizi öneririm. Aero işlemciyi daha fazla kullanıyor haliyle daha yüksek sıcaklık olacak ve daha çok fana ihtiyaç duyacaktır.

    Bundan iyisi olmuyor. Fan da ilk alındığındakinden farklı olarak hafif ses var sanırım o da fanın eskiyip balansını yitirmesinden kaynaklı. Çözümü fan değiştirmek ona da gerek yok. Rahatsız edici bir durum yok şimdilik.

    Birde SSD almayı düşünüyorum. Açılışta biraz geç açılıyor. Tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bRs* -- 20 Kasım 2017; 14:15:26 >




  • Rica ederim. Energy menagament yükle. Dokunmatik tuşlardan fan tuşu ile sessiz moda geçebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar notebookun pili tahmin edeceğiniz gibi sizlere ömür. fişten çektiğim zaman 15 dakika bile çalışmıyor. Bilgisayara zarar vermeyecek pil önerilerinize açığım.
  • lenovo z580 sadece 8 gb ram mi destekliyor?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G0G0

    lenovo z580 sadece 8 gb ram mi destekliyor?

    kullandığınız bios sürümüne göre değişiyor. 95ww olan son sürüm bios kullanıyorsanız 32gb'a kadar destek veriyor. ben şuan 12gb ram kullanıyorum. bir problemle karşılaşmadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: G0G0

    Arkadaşlar notebookun pili tahmin edeceğiniz gibi sizlere ömür. fişten çektiğim zaman 15 dakika bile çalışmıyor. Bilgisayara zarar vermeyecek pil önerilerinize açığım.

    Buldunuz mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 415416417418419
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.