Şimdi Ara

Lenovo IdeaPad Y570 (GT 555M GDDR5) [İnceleme ve Test Sonuçları Eklendi] (558. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.206
Cevap
28
Favori
682.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emfore

Bilgisayarın ilk çıkan i7 işlemcili modeline sahibim. Şarj almayı kesme sıkıntısı yaşıyorum sürekli, bataryam da sıkıntı yok, adaptörden yeterli amper çekemediğini düşünüyorum. Normalde 6.15 amper çıkışı var şarjın. İnternette yeni adaptör aradım hep 4 amperlik var. Elindekinin aynısından ya fa faha yükseğini nerden bulabilirim?

aynne 6,15A pek bulunmuyor bunu bulabildimhttps://www.amazon.com/Bundle-Adapter-Original-IdeaPad-Compatible/dp/B00AEVCWQK/ref=sr_1_13/160-8796253-2890836?ie=UTF8&qid=1486395821&sr=8-13&keywords=lenovo+y570+power+adapter ama bu yurt dışından geleceği için uğraşmak istemiyorum dersen şöyle bir şey öneririm Lenova türkiye şubesini telefonla arıyabilirsiniz eğer istanbulda falansanız şubesine direk gidebilirsiniz bir şekilde iletişime geçerek onlar ellerinde varsa verirler yoksa yurt dışından direk kendileri ücretli olarak getirirler bu daha garanti ben olsam senin yerinde servisle iletişime geçerim, bu ürünü yurt içinde merdiven altı yerlerde belki bulursun ama bence güvenme onlara büyük mağazalara baktım hiç birinde bulamadım ben

• emfore kullanıcısına yanıt
    bana da aynısı oldu şu anda çözdünüz mü siz sıkıntıyı?
  • Arkadaşlar merhaba Y570 i5 işlemci laptobum var artık performansı yetersiz geliyor. Gt555 eskidiği için ekran kartını değiştirmek istiyorum bu bilgisayarın ekran kartını değiştirmek mümkün mü ? Eğer değiştiriliyorsa uygun fiyata yüksek performans alabileceğim Bi kaç tane ekran kartı önerebilir misiniz ?

Bi sorum daha olucak bildiğiniz üzere pc de 2 farklı ekran kartı var ama dxdiagda hep inteli gösteriyor öncelikli olarak diğer kartı kullanmasını Nasıl sağlayabilirim ? Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogano7

Arkadaşlar merhaba Y570 i5 işlemci laptobum var artık performansı yetersiz geliyor. Gt555 eskidiği için ekran kartını değiştirmek istiyorum bu bilgisayarın ekran kartını değiştirmek mümkün mü ? Eğer değiştiriliyorsa uygun fiyata yüksek performans alabileceğim Bi kaç tane ekran kartı önerebilir misiniz ?

Bi sorum daha olucak bildiğiniz üzere pc de 2 farklı ekran kartı var ama dxdiagda hep inteli gösteriyor öncelikli olarak diğer kartı kullanmasını Nasıl sağlayabilirim ? Şimdiden teşekkürler

ekran kartını değiştirilebiliyormu diye zamanında vatana sormuştum servis yapabilir belki demişlerdi eğer yapılıyorsa onlar yapabilir sadece
    ikinci soruna gelirsek sağ altta(wifi kilidinin hemen solunda) bir tik var onu açtıysan eğer masaüstündeyken fare sağ tık nvdia denetim masası soldan 3D ayarların yönetilmesi seçilir tercih edilen grafik işlemci yüksek performas seçtiğin tüm uygulamalar nvdia ekran kartı ile açılır

• tadalar T kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, istanbuldayım da gidebilir miyim bilmiyorum.Biraz da ağırdan davranıyorum kapalı iken şarjı doluyor çünkü düzgünce.
  • boss016 kullanıcısına yanıt
    henüz çözmedim ama kapalı iken alan şarj alıyor, sadece kullanımda kesiyor. Sizde de öyle mi?
  • ÇOK İLGİNÇ ŞARJ ALMAMA SIKINTISI (BİLGİSAYARCILAR BİLE ANLAMADI) Başlıklı konuma bakarsanız sevinirim.

https://forum.donanimhaber.com/cok-ilginc-sarj-almama-sikintisi-bilgisayarcilar-bile-anlamadi--124155440#124155440
  • Y570 59-322384
    Intel Core i5-2450M
    6GB DDR3-1333MHz
    500GB 5400rpm HDD
    2GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5

bu modelde MSATA var mıdır ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelayka

Y570 59-322384
    Intel Core i5-2450M
    6GB DDR3-1333MHz
    500GB 5400rpm HDD
    2GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5

bu modelde MSATA var mıdır ???

bilgisayarı ilk aldığınızda ssd yoksa msata girişi yoktur demektir ama emin olmak için pc nin alt kısmını açıphttps://store.donanimhaber.com/ca/77/38/ca773827c119492c837fa6167a50c4d6.jpg sende böyle bir şey varmı diye kontrol ett eğer bu varsa oraya ssd takabilirsin ama küçüklerden boyutlarını ölçmen lazım

• dediğin gibi slot var teşekkür ederim bilgi için :)

peki i5 li bu model iki ram slotu var max ne takabiliriz ? 2 x 8 toplam 16 mı
  • quote:

dediğin gibi slot var teşekkür ederim bilgi için :)

emin değilim ama büyük ihtimal max 16 dır bizimkiler bu arada önemli olan leptop için uyumlu ve uygun değerlerde alman lazım onada Everest diye bir program var onu kur oradan verileri incele ona uygun ram araştır o şekilde deniye bilirsin bizimkiler max 32 gösteriyor bu program üzerinden sende istersen tekrar bir kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tadalar -- 6 Mart 2017; 19:17:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tadalar

quote:

dediğin gibi slot var teşekkür ederim bilgi için :)

emin değilim ama büyük ihtimal max 16 dır bizimkiler bu arada önemli olan leptop için uyumlu ve uygun değerlerde alman lazım onada Everest diye bir program var onu kur oradan verileri incele ona uygun ram araştır o şekilde deniye bilirsin bizimkiler max 32 gösteriyor bu program üzerinden sende istersen tekrar bir kontrol et

Teşekkürler Arkadaşım

• Makineye windows 10 yukleyen var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Puitu

Makineye windows 10 yukleyen var mi?

olmazmı ilk betayı bile kurdum uzun süre beta kullandım kararlı yapı geldiğinden beri kararlı yapı kullanıyorum sorunsuz
  • Hocam bende orjinal windows 7 var, 10 ile degsmem mantiklimi, driver'ler sorunsuz calisiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: tadalar

quote:

Makineye windows 10 yukleyen var mi?

olmazmı ilk betayı bile kurdum uzun süre beta kullandım kararlı yapı geldiğinden beri kararlı yapı kullanıyorum sorunsuz

Pardon alintilamayi unutmusum :-)

• quote:

Hocam bende orjinal windows 7 var, 10 ile degsmem mantiklimi, driver'ler sorunsuz calisiyor mu?

bazı driverlar çalışmıyor evet ama ana hatlar sorunsuz sizin özellikle kullandığınız bir driver varmı
    Ben bilgisayari aldigimdan beri format atmadim, bilgisayar epeyce kasmaya basladi fanlar uçus modunda bilgisayarla gelen driver'lari kullaniyorum.

• quote:

Ben bilgisayari aldigimdan beri format atmadim, bilgisayar epeyce kasmaya basladi fanlar uçus modunda bilgisayarla gelen driver'lari kullaniyorum.

şöyle söyliyeyim o zaman fan modu ve film modu çalışmıyor, my wifi diye wifiden aldığınız neti wifi ile paylaşma çalışmıyor, miracast desteği çalışmıyor, çalışmıyanlar bunlar, bunlar ekstra şeyler eğer bunları kullanıyorsanız geçmeyin isterseniz bunların dışında, usb girişleri ses girişleri DVD ekran kartları ses kart okuyucu kamera mikrofon her şey çalışıyor
    Eyvallah hocam, fan ozelligini kullaniyorum aslinda. Daha iyi arastirip haftaya formati öyle atayim.

• 
Sayfa: önceki 556557558559560
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.