Şimdi Ara

### Lenovo Ideapad Y510p Kullanıcıları Satın Alma Rehberi Ve Ön İncelemeler ### (469. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.432
Cevap
56
Favori
387.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Snapsh0t kullanıcısına yanıt
    Boşuna uğraşma Fifa SLI Profili desteklemiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba csgo oynarken gpu kullanımı 99 ları ve sıcaklık 88 87 leri görebilmekte
  • merhabalar.
    bios güncellemesini yaptım lenovo sitesinde v3.08 yazıyor ben biosu update etmeme rağmen v3.05 görünüyor bir hata mı var sürüm tarihi 27 mart 2015 youtube daki videoyu izleyerek yaptım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sametozelci

    Merhaba csgo oynarken gpu kullanımı 99 ları ve sıcaklık 88 87 leri görebilmekte
    alt kapağı sök pervane aralarını kulak çubuğuyla temizle alt kapağı da takma ısınma namına bişey kalmaz altında soğutucu olursa oradan hava almasını sağlarsın . laptopun ısınması tamamen mühendislik hatası.
  • selam.. 2 adet problemım var. ram slotlarının biri arızalı ve usb3 lerimin 2sinin içindeki plastik kırıldı..
    sormak istediğim anakartta bulunan ram slotunu ve usb3 leri değiştirebilirmiyim?mümkünmü? yoksa direk yeni anakart almaam mı gerekiyor..
  • mangoster M kullanıcısına yanıt
    ram slotu hakkında bilgim yok ama usb leri bir bigisayar tamırcisinde söketleri değiştirtebilirsin, slotun bozuk olduğuna emin misin ram yerlerini değiştirip tekrar deneyin ve ramlerin altın rengi olan uçlarını sigi ile teizleyip tekrar takın bir ihtimal düzelebilir
  • Hasan K.yıldrım H kullanıcısına yanıt
    eminim .. 8 gb ramde aldım.. 3unu konbınledım 1 slota ram taktıgım her seferde pc acılmadı... 2. slot saglam ona 8 i taktım. suan sıkıntı yok.
  • Bu pc ile 4k film izleyebilir miyim?
  • Beyler uzun zamandır crackli bios yüklüydü frekansı intel xtudan düşürüyordum. Az önce biosa girip ordan ayarlıyım dedim çarpanları düşürüp core voltageı -65 yaptım max turbo boostu 1000 yapıp kaydedip çıktım şu an ekrana görüntü gelmiyor acil yardım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben izledim, izleniyor. 1080p den çok az bir fark hissediliyor ama güzel oluyor tavsiye ederim. Tek sorun film 40 gb oluyor yer kaplıyor:.
  • ardabeyim A kullanıcısına yanıt
    Ayarları biosdan yapıyorsunuz ya, eğer ki ki bios pilini çıkartıp pc nin elektriğini alıp pili tekrar takıp çalıştırsanız girdiğiniz kayıt sıfırlanmış olmaz mı? Bu şekilde ekranınıza görüntü gelme ihtimali var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ascani

    Ben izledim, izleniyor. 1080p den çok az bir fark hissediliyor ama güzel oluyor tavsiye ederim. Tek sorun film 40 gb oluyor yer kaplıyor:.
    Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
    4k filme nasıl eriştiniz acaba?
  • rarbg.to adresinden vpn ile girerek. yify yazarsanız internete onun da torrent film indirebileceğiniz bir sitesi var. Bazı filmleri seçeneklerden bakarak varsa 4k indirebiliyorsunuz. İkisi de sağlam sitedir. Altyazıyı da türkçealtyazı diye bir site var oradan fps değerlerine ve filmin ismindeki rip hd vs gibi yazılarının uyuşup uyuşmadığına bakıp indiriyorum. Eğer uymuyorrsa diğer seçenekleri indiriyorum. Eğer altyazı yoksa kardeşime söylüyorum o çevirip atıyor.
  • Laptop klavyemde bazı tuşlar çalışmıyor. Bilgisayarı bozuk olup sadece klavyesini alabileceğim kimse var mı? Veya klavye temin edebileceğim adres bilen var mı? Teknik servisi aradım 5 seneden fazla olduğu için stokta yokmuş artık.
  • mcdilsiz M kullanıcısına yanıt
    Aliexpressten tedarik edeceksin mecbur. Türkiyede de var satıcılar ama onlar da aliden tedarik ediyor. 150-300 arası klavye. Bir de türkiyede lenovonun thinkpad serisi resmi distributor ve servisi var orada da var
  • Ascani A kullanıcısına yanıt
    Onu da yaptım olmadı
  • ardabeyim A kullanıcısına yanıt
    Aklıma bir şey gelmedi şuan.

    Y510p kullananlara bir sorum var. Hangi nvidia sürücüsünü kullanıyorsunuz, hangi ekran kartı var?(755m, 755m sli, 750m, 750msli). Hangi windows sürümü yüklü. İlk aldığınız sürümle son sürüm arası performans farkı var mı? En iyi hangi sürümde performans aldınız?

    Benim bilgisayar yine sürücü sorunu yaptı. Format atıp sürücü yükleyeceğim. Daha önce aynı sorunu yaşadım. Güncelleme olurken ekran kartım yandı. Daha sonraki seferde de güncelleme hatası vermişti. Şimdi de oyunları 64 bitte görmüyor sadece 32 bitte çalıştırıyor. 64 bitte sadece intelde çalışıyor. 32 bitte de performans düştü. GeForce da uyarı veriyor optimize edilemiyor diye. Lenovo bana kurulu gelen sürümü kurmamı ve onu güncellememi söylemişti. Çok garip bir hata. Garanti bittikten yıllar sonra olduğu için tekrar ekran kartı yanmasını riske alamayacağımdan soruyorum.




  • Bende de aynı sorun oldu. Çözemedim. Pil sıfırlama işlemi yapıyordum. Pat diye bir ses çıktı. Laptop şarj olmadı. Sonra baktım kablonun bir kısmı yanmış şarj aletinin kutusundan çıkan kıvrımlı yerde. Garanti bitmişti. Ben de kutuyu açtım. Kaynağını söküp kabloyu kesip tekrar lehimledim. Sonra batarya çıkarıp direk kabloyu takıp açtım. Sonra bataryayı taktım. Ancak bu şekilde şarj oluyor şuan. O zamanlarda bunun haricinde bir sorun vermedi. Ama hala bu şekilde şarj oluyor. Param da olmadığı için yeni şarj aleti alıp deneyemedim. Batarya sök tak yapıyorum. Lenovoyu aradım. Anakart değişmeli dediler. O da dizüstü bs. parası.
  • Lenovo y510p windows10 için "lenovo energy management" nerden indirmeliyim? İndirip kurdum kendi sitesinden ama kurulmadı..
  • erdi 1903 kullanıcısına yanıt
    Lenovo forumda sizinle aynı hatayı yaşayanlar görmüştüm.Forumda çözüldü olarak geçmiş. Bir de foruma bakın derim
  • 
Sayfa: önceki 467468469470471
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.