Şimdi Ara

Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
853
Cevap
44
Favori
47.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Giriş
  • Hic beklemeyin gondermezler. Yerine altlimitsiz 10 tl cek verirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Kralınoğlu

Ankara'da onca insan öldü Fransa'da adam kesiyorlar sizin derdiniz üç beş kuruşluk mezarcılık utanmadan konuyu ilk ikiye taşımışsınız hiç mi düşünmezsiniz bilader ülke kan ağlıyor bırakın dünyevi cimriliklerinizi. Gün gelir sizi de havaya uçururlar görürüm o zaman bilgisayarınızı.

sakin ol şampuan
  • Sizin iptal etmeniz için yönlendirmeye çalışacaklar, iptal edilmiştir bilginize diye mesaj atacaklar (itiraz etmezseniz kabul ettiniz sayılır) Sözleşmeyi sizin bozmanız için 40 takla atacaklar. 1 ay uğraşacaklar 1 ay sonunda iş belli olur. (Tabii burada 2000TL lik bir ürünün 1TL gibi bir fiyata satılması durumu var 2000TL>1500TL ya da 1200TL gibi bir fark olsaydı şansınız yüksek derdim ama bu durumda zor.)

.:U.U:. ][ ASLANLAR YUVA ][ Samsung WAVE ][ QTM BAN Club ][ Leyla ile Mecnun ][ DH 8o's ][ !Q!!   

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Sizin iptal etmeniz için yönlendirmeye çalışacaklar, iptal edilmiştir bilginize diye mesaj atacaklar (itiraz etmezseniz kabul ettiniz sayılır) Sözleşmeyi sizin bozmanız için 40 takla atacaklar. 1 ay uğraşacaklar 1 ay sonunda iş belli olur. (Tabii burada 2000TL lik bir ürünün 1TL gibi bir fiyata satılması durumu var 2000TL>1500TL ya da 1200TL gibi bir fark olsaydı şansınız yüksek derdim ama bu durumda zor.)

Yada büyüklük bizde kalsın diye yolluyacaklar. İyi de reklamı oldu. Bunları gönderirlerse millet hatalı ürün bulucam diyip bütün gün site de cirit atar artık.

Tüketici hakem heyetine vermiştim . Heyetten 3 ay sonra OLUMSUZ karar tarafıma geri dönmüştü ,yani tüketici hakem heyeti de aleyhine karar verecek bu gibi devasa hatalarda

Webdenalın hatasını eski üyeler hatırlar
  • Ben kapamadım ama iptal etmeye çalışırlarsa sonuna kadar hakkınızı savunun madem böyle yan çizecekler önceden dikkatli olup böyle hatalar yapmasınlar sonuçta siz sitede gördüğünüz fiyata satın aldınız göndermek zorundalar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bildircan

yav 20 tane nedir yok artik

gonderilmez diye aldık..

Edit: bildircan mıdır nedir baska bir seyi sordu nezaketen cevap yazdım 20 tane alınan şey bılgısayar degil hatta bu konu ile alakası yok totoşlarr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnt-2 -- 11 Ekim 2015; 2:46:19 >
  • Beyler bilgisayar geldi şimdi Gta 5 oynuyorum teşekkürler HepsiBurada :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toma Hawk -- 10 Ekim 2015; 23:21:56 >
  • İşe yaramaz müşteri hizmetleri çalıştıracaklarına; fiyatlarla ilgili bir birim oluştursunlar fiyatlar iki ayrı denetimden geçip öyle siteye konulsun.

Gerek teknosa gerek hepsiburada yada n11 aklınıza bilindik hangi site gelirse gelsin; bunların müşteri hizmetlerini aradığımda klasik kullandıkları bir laf var; kaydınızı oluşturuyorum en kısa sürede size dönülecektir. Bende soruyorum en kısa süre de ne kadar kısa süre 1 saat mi 1 ay mı? Çünkü bu şekilde söyleyip geri döndüklerş %20 yi geçmiyor. Diyorum müşteri temsilcisine; sizin orada birebir iletişim kurma doğrudan soruna müdahale yetme yetkiniz yoksa sizi neden oraya koyup boşuna para veriyorlar; ben sitenizde yazan mail adresinize kendi şikayet kaydımı yazıp yollarım.. Böyle deyince tabi hiç biri birşey diyemeyip lafı dolandırıyorlar. İlerde bu işlere el atmayı düşünüyorum ve el atmayı düşündüğüm şeyler şu şekilde;

1 ) Bir müşteri herhangibir sebepten dolayı şikayet kaydı oluşturduysa; en fazla iki iş günü içerisinde kendisine geri dönüş sağlanacak ( müşteri sitenin peşinden değil site müşterinin peşinden koşacak; çümkü mağdur olan müşteri bunun telafisini firma yapacak )

2 ) Bir ürün kargoya verildikten en geç 5 saat içinde; kargo takip numarası girilmesi zorunlu olacak ( kliksadan beyaz eşya almanız durumunda kargo takip numarası hiçbir şekilde girilmiyor; bazen teknosada sipariş deyaylarında ürün kargoda yazıyor ama 10 gün uğraştığım oldu kargo takip numarasını hala alamadım )

3 ) Stokta olmayan bir ürünün satılması kesinlikle ve kesinlikle yasak olacak, elinde ürün olmadan satış yapan firmalara büyük cezalar kesilecek

4 ) Bir ürün sitede yayınlandıktan sonra; satışa sunulan fiyat ne ise o fiyattan ürünü gönderilmesi zorunlu olacak, sitenin hiçbir şekilde siparişi iptal etme hakkı olmayacak ( oyun oynamıyoruz burada; düşünün bimekse gidiyorsunuz paranızı verip general mobile 4g yi 450 ye alıyorsunuz; tam mağazadan çıkacakken görevli gelip bu ürünü bu fiyata alamazsınız fiyat yanlış diyebilir mi? )

5 ) İade gibi durumlarda kargo parası firmalarca değil, hizmeti satın alan kişilerce karşılanacak ( eğer bir ürün alınacaksa hizmeti alan iyi araştırıp iyi düşündükten sonra ürünü alsın; başkalarının ve firmanın hakkına tecavüz etmesin, bu durumu suistimal eden çok kişi var )

6 ) 3D secure olmadan internet üzerinden alışveriş yapılmasının engellenmesi / düzenlenmesi yapılacak

7 ) İade edilen ürün firmaya ulaştıktan en geç 3 iş günü içerisinde alıcının hesabına iade edilecek, bu süreyi geçen günler için günlük fazi cezası uygulanacak

8 ) Yapılan iade işlemlerinin dekontu istek halinde alıcıya iletilebilecek. ( bazı firmalar iadenizi yaptık dedikleri halde 10-15 gün boyunca ücret hesabımıza anca geçiyor; buda gösteriyor ki firmalar paramızı kullanıp istedikleri vakitte gönderiyorlar )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 10 Ekim 2015; 23:28:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

ibretlik
     Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

http://shiftdelete.net/1tlye-bilgisayar-sattilar-64687

Birde şu habere bakın

• Bunu yapan arkadaş çok zor durumda kalacak. Baskı baskı. Bir de bu yanını düşünün. İşinden olacak hatta. Olur mu olur yanlışlıktır.

Ama bilerek reklam amaçlı da yapmış olabilir hb. Bu da işin i.... Dir

Orijinalden alıntı: TinyAngel

İşe yaramaz müşteri hizmetleri çalıştıracaklarına; fiyatlarla ilgili bir birim oluştursunlar fiyatlar iki ayrı denetimden geçip öyle siteye konulsun.

Gerek teknosa gerek hepsiburada yada n11 aklınıza bilindik hangi site gelirse gelsin; bunların müşteri hizmetlerini aradığımda klasik kullandıkları bir laf var; kaydınızı oluşturuyorum en kısa sürede size dönülecektir. Bende soruyorum en kısa süre de ne kadar kısa süre 1 saat mi 1 ay mı? Çünkü bu şekilde söyleyip geri döndüklerş %20 yi geçmiyor. Diyorum müşteri temsilcisine; sizin orada birebir iletişim kurma doğrudan soruna müdahale yetme yetkiniz yoksa sizi neden oraya koyup boşuna para veriyorlar; ben sitenizde yazan mail adresinize kendi şikayet kaydımı yazıp yollarım.. Böyle deyince tabi hiç biri birşey diyemeyip lafı dolandırıyorlar. İlerde bu işlere el atmayı düşünüyorum ve el atmayı düşündüğüm şeyler şu şekilde;

1 ) Bir müşteri herhangibir sebepten dolayı şikayet kaydı oluşturduysa; en fazla iki iş günü içerisinde kendisine geri dönüş sağlanacak ( müşteri sitenin peşinden değil site müşterinin peşinden koşacak; çümkü mağdur olan müşteri bunun telafisini firma yapacak )

2 ) Bir ürün kargoya verildikten en geç 5 saat içinde; kargo takip numarası girilmesi zorunlu olacak ( kliksadan beyaz eşya almanız durumunda kargo takip numarası hiçbir şekilde girilmiyor; bazen teknosada sipariş deyaylarında ürün kargoda yazıyor ama 10 gün uğraştığım oldu kargo takip numarasını hala alamadım )

3 ) Stokta olmayan bir ürünün satılması kesinlikle ve kesinlikle yasak olacak, elinde ürün olmadan satış yapan firmalara büyük cezalar kesilecek

4 ) Bir ürün sitede yayınlandıktan sonra; satışa sunulan fiyat ne ise o fiyattan ürünü gönderilmesi zorunlu olacak, sitenin hiçbir şekilde siparişi iptal etme hakkı olmayacak ( oyun oynamıyoruz burada; düşünün bimekse gidiyorsunuz paranızı verip general mobile 4g yi 450 ye alıyorsunuz; tam mağazadan çıkacakken görevli gelip bu ürünü bu fiyata alamazsınız fiyat yanlış diyebilir mi? )

5 ) İade gibi durumlarda kargo parası firmalarca değil, hizmeti satın alan kişilerce karşılanacak ( eğer bir ürün alınacaksa hizmeti alan iyi araştırıp iyi düşündükten sonra ürünü alsın; başkalarının ve firmanın hakkına tecavüz etmesin, bu durumu suistimal eden çok kişi var )

6 ) 3D secure olmadan internet üzerinden alışveriş yapılmasının engellenmesi / düzenlenmesi yapılacak

7 ) İade edilen ürün firmaya ulaştıktan en geç 3 iş günü içerisinde alıcının hesabına iade edilecek, bu süreyi geçen günler için günlük fazi cezası uygulanacak

8 ) Yapılan iade işlemlerinin dekontu istek halinde alıcıya iletilebilecek. ( bazı firmalar iadenizi yaptık dedikleri halde 10-15 gün boyunca ücret hesabımıza anca geçiyor; buda gösteriyor ki firmalar paramızı kullanıp istedikleri vakitte gönderiyorlar )

Bunları yapsalar dünyanın en iyi firması olurlar ama çoğu şirket müşteri odaklı değil para odaklı çalışıyor o nedenle imkansız bunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

İşe yaramaz müşteri hizmetleri çalıştıracaklarına; fiyatlarla ilgili bir birim oluştursunlar fiyatlar iki ayrı denetimden geçip öyle siteye konulsun.

Bunları yapsalar dünyanın en iyi firması olurlar ama çoğu şirket müşteri odaklı değil para odaklı çalışıyor o nedenle imkansız bunlar.

Firmalar tabiki yapmaz; bu işi siyaset dizayn etmeli, firmaları yola getirmeli.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Low

ibretlik
     Lenovo Ideacentre Masaüstü Bilgisayar 1 TL HEPSİBURADA

http://shiftdelete.net/1tlye-bilgisayar-sattilar-64687

Birde şu habere bakın

Merhaba.
    Haberi yapanlara helal olsun.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.