Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

bu arada ram i çıkardım laptop düzgün çalışıyor... 2gb ram i geri götüreceğim exa ya... niye çalışmıo anlamadım 2gb 667 mhz işte..... . lenovo laptop a her 2gb 667 mhz uyumlu değilmi acaba? a-data çok kötü marka değil bnm bildiğim yani veritech den twinmos dan felan daha iyi... ders çıkışı gdicem kadıköy exa ya.. alırken adam orda taktı 3 gb gözüktü ewe geldim çalışmadı ram den dolayı.... ilginç fişi bulamadım ama bi sorun olmaz inş.. iyi günler

yardımlarınız için teşekkürler.

uyum sorunu olduğunu sanmıyorum, ram tam olarak yerine oturmamıştır

ben 65 ytl'ye 2 gb veritech aldım ilk denemelerde ram tam oturmadığından açılıştaki lenovo ekranında alet kilitlenip kalıyordu, deneye deneye en sonunda takmayı başardım şimdi sorunsuz çalışıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

quote:

Orjinalden alıntı: trilogy

Arkadaşlar,
    Vista kullanan ve diski C: + D: olarak ikiye bölen var mı?
    Vista kendi içinde, diskteki bilgileri silmeden bölebiliyormuş.
    Fakat sanırım vista ile maximum yarı yarıya bölebiliyorsunuz.
    160 GB lık diski vista ile C:40GB ve D:120GB olacak şekilde bölebilirmiyim?

bu bilgi bana da lazım benimde bölmem lazım yardımcı olacak varsa çok iyi olur.. bide sadece d diyemi bölebiliriz.. ben 4 e ayırmayı düşünüyordum...

XP de yapılamıyor fakat VISTA da yapılıyor.
    Araçlar - Denetim Masası - Yönetimsel Araçlar - Bilgisayar Yönetimi - Disk Yönetimi altında sağ altta yeni Mantiksal Bölüm oluştur olması gerek bende Vista yuklü olmadığı için tam adını veremiyorum.
    İstediğin kadar bölebilirsin ama her bölmede gereksiz bir alan Vista tarafından kullanılacağı için disk boyutun düşecektir. Artık sen karar vereceksin buna :-)
    Kolay gelsin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressam0768 -- 7 Mart 2008; 17:28:20 >

• arkadaşlar bu laptop ta wireless ile bağlanma nasıl oluyor? ben bağlanamadım da. ingilizce yazıyor uyarılar vs..
  • quote:

Orjinalden alıntı: trilogy

Arkadaşlar,
    Vista kullanan ve diski C: + D: olarak ikiye bölen var mı?
    Vista kendi içinde, diskteki bilgileri silmeden bölebiliyormuş.
    Fakat sanırım vista ile maximum yarı yarıya bölebiliyorsunuz.
    160 GB lık diski vista ile C:40GB ve D:120GB olacak şekilde bölebilirmiyim?

Bütün Lenovo alanlara öneriyorum.

Bilgisayarım'a sağ tıklayın
    Yönet linkine tıklayın
    Disk Yönetimini seçin
    C üzerine gelin ve sağ tıklayarak Birimi Küçült'ü tıklayın.

Size C'yi küçültebileceği en küçük seçeneği gösterecektir. Ama ben C'yi 90 GB'dan daha aşağı küçültemedim. Çünkü, içinde yedeklemelerim de vardı.
    BackUp'ları da C'ye attığı için çok fazla küçültemezsiniz.

Bilgisayarınızı C ve D olarak bölmekle kalmayın,
    C'de bulunan bütün kullanıcı dosyalarınızı da (Belgeler, Resimler vb) D olarak konumlandırın. Sistem çöktüğünde veya backup'tan geri yüklemeniz gerektiğinde dosyalarınızı kaybetmezsiniz.

• Arkadaşlar. Bugün TANSAŞ tan arkadaşıma LENOVO (IBM) 3000 N200 dizüstünü 799 ytl ye aldım. Migros ta satılanlardan(bende almıştım) işlemcisi yüksek. 1,6 . Düşünen bitmeden baksın derim. Çünkü muğla gibi bir yerde bile sabahtan akşama kadar 13 tane satmışlar. 14.cüyü biz aldık. Diğer bütün özellikler aynı. Ben 899 almıştım. Düşünen kaçırmasın. Bu arada bende XP kullanıyorum ve makina müthiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAANHANGUNAY

Arkadaşlar. Bugün TANSAŞ tan arkadaşıma LENOVO (IBM) 3000 N200 dizüstünü 799 ytl ye aldım. Migros ta satılanlardan(bende almıştım) işlemcisi yüksek. 1,6 . Düşünen bitmeden baksın derim. Çünkü muğla gibi bir yerde bile sabahtan akşama kadar 13 tane satmışlar. 14.cüyü biz aldık. Diğer bütün özellikler aynı. Ben 899 almıştım. Düşünen kaçırmasın. Bu arada bende XP kullanıyorum ve makina müthiş.

Çok iyi fiyat...
  • quote:

Orjinalden alıntı: acy78

arkadaşlar bu laptop ta wireless ile bağlanma nasıl oluyor? ben bağlanamadım da. ingilizce yazıyor uyarılar vs..

sorunuma cevap verecek bir hayırsever yok mu?
  • y arkadasssssssslar sısın aranısa bı kac gun kaldı ama bı sorunnum warr makına geldıgın de recowry yapmak ıcın bana yardımcı olckmıısnızz yhaa C nin yedegını harıcı bı hardıskede alabılrımıyısss
  • quote:

Orjinalden alıntı: KAANHANGUNAY

Arkadaşlar. Bugün TANSAŞ tan arkadaşıma LENOVO (IBM) 3000 N200 dizüstünü 799 ytl ye aldım. Migros ta satılanlardan(bende almıştım) işlemcisi yüksek. 1,6 . Düşünen bitmeden baksın derim. Çünkü muğla gibi bir yerde bile sabahtan akşama kadar 13 tane satmışlar. 14.cüyü biz aldık. Diğer bütün özellikler aynı. Ben 899 almıştım. Düşünen kaçırmasın. Bu arada bende XP kullanıyorum ve makina müthiş.

satın aldığını makinanın işlemcisi kuvvetle muhtemel coreduo dur.
  • arkadaşlar C yi bölmek kolay, yukarıda yazıldığı gibi disk yönetiminde c ye sağ tıklayıp küçült diyorsunuz ancak bölme miktarına sistem karar veriyor ve ben c yi 100gb, D yi de 50 gb yapabildim. tabi c yi küçültten hemen sonra D ye tıklayıp birincil disk olarak biçimlendirmeniz gerekecek.
  • bu arada bir sorunla karşılaştım. açılışta lenovo care ile fabrika ayarlarına döndürme çalışıyor mu diye baktığımda, hd de ki 5gb lık yedekleme kısmını görmedi. emin olmak için disk yönetimi kontrol ettim o kısım var ve sağlam görünüyor. tüm sistem ve vista güncellemelerini yaptım yine deniyorum backup yok diyor. restore yapmıyor. ne yapcaz şimdiii!
  • ARKADAŞLAR BEN LENOVO NUN SİTESİNİ ONLİNE KAYIT YAPAMADIM Bİ TÜRLÜ SERİ NO VE TYPE İSTİYOR MAKİNANIN ALTINDAKİLERİ DOĞRU ŞEKİLDE YAZDIĞIM HALDE SERİ NU VE TYPR YANLIŞ DİYOR. KAYIT EDEBİLEN VARMI ONLİNE OLARAK?
    KAYIT LİNKİ BURADAhttp://www.pc.ibm.com/cgi-bin/iReg.cgi
  • TAMAM ARKADASLAR SONUNDA SORUNU CÖZDÜM. TYPE VE SERI NO DAKİ RAKAM VE HARF ARALARINDAKİ "-" İŞARETİ KOYULMUYOR DİREK BİTİŞİK YAZIYORMUŞUZ
  • lenovo ya web den kayıt yaptım. sorun çıkmadı. altta yazan model ve s/n leri arada - işareti olmaksızın yazmak gerekiyor.
  • nlite programını kullanacaksın.

açıklamasını googleda aratırsan bulabilirsin.

intelin sata driverlarını entegre ediyor. böylelikle direk hardiski görüyor.
  • lenovo için ram takmak isterseniz dikkatli olun.

veritech vb.. markalar uyumsuz. ibm klasik ram seçiyor.

içindeki hyundai marka. 667 mhz

ben veritech aldım ucuza elimde patladı.. kargolar vb. işlerle uğratım durdum.

neyse sonuçta ya aynı marka yada kingston olacak. bunu bilin.

ben 4gb yükselttim. :D 2 x 2 gb kingston ile

bende 1 gb açığa çıktı.. satın almak isteyen varsa

aynı marka sorunsuz 40 ytl verebilirim. email/msn : cafecadde@hotmail.com

dikkatli olun.
  • bende veritech aldım.

kilitlendi. bence veritech uyumsuz. belki ilerde anlarsın :D

ben lenovo servisine sordum kendi rami veya kingston olacak dediler.

eskiden paride diye bişey vardı bilirmisin :D
  • quote:

quote:

arkadaşlar bu laptop ta wireless ile bağlanma nasıl oluyor? ben bağlanamadım da. ingilizce yazıyor uyarılar vs..

bende iş yerinde giremedim.

evde hemen girdi. başka bi yerde dene.. bakalım girecek mi.
  • quote:

quote:

Arkadaşım, sağ altta Access Connections adında bir ikon olacak ona iki defa tıkla
    Find menüsüne tıkla ve açılan pencerede, evindeki ve çevrendeki bütün kablosuz bağlantıları uzaklıklarına göre göreceksin.
    Buradan, hangi kablosuz'a bağlanmak istiyorsan onu seç ve bağlan tuşuna bas, bu kadar.
    Kendi evinde kablosuz kullanıyorsan, MAC adreslerini kullanarak sınırlama yapmanı tavsiye ederim, şifreden daha güvenli. Sadece kendi tanımladığın MAC adresli bilgisayarlar kablosuza erişebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: alpc

nlite programını kullanacaksın.

açıklamasını googleda aratırsan bulabilirsin.

intelin sata driverlarını entegre ediyor. böylelikle direk hardiski görüyor.

Arkadaşım nlite vista uyumlu mu? ve benim işime yarar mı?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.