Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.653
Cevap
6
Favori
244.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ghan87

netten indirdim sata driverları içinde bu akşam büyü bi ihtimal yüklicem ama

dün 4 ssat boyunca backup almaya çalıştı kastıkça kastı 1 cd den 2 sefer çekmiş hata mata werdi bnde iptal ettim

bnm sorum şu kısa yoldan şu an vista yüklü sistemimde tüm bilgisayaraın backup ınu almam yerine sadece normal vista yükleme cd si hazırlama şansım warmı ???

Vista cd.si oluşturmana gerek yok.Hard diskinde mevcut zaten istedğin zaman dönebilmen için..Vista dvd sini forumda Arda Bey'in açtığı bi başlık var,ordan istetebilirsin..
  • IBM LENOVO 3000 N200 TY2BETK modeli
    # PARMAK İZİ OKUYUCULU

# İşlemci :İntel Core 2 Duo Santa Rosa Platformu, t5250 1.5GHZ
    # Ekran : 15.4" WXGA+ TFT 1280 x 800 Parlak Ekran
    # RAM : 1024MB PC2-5300 DDR2 SDRAM 667MHz
    # HDD : 160 GB 5400rpm SATA
    # Ekran Kartı : Nvidia GO7300 256MB Turbo Cache
    # Genişleme Yuvaları : VGA, External Microphone/Line-In, Headphone / Line out, IEEE 1394, RJ-11, RJ-45, S-Video out, 4 x USB 2.0, 5-in-1 Multi-card Reader (SD/MMC/MS/XD/MS Pro)
    # Dahili webcam
    # Optik sürücü: DVD Recordable (Dual Layer) 24x max.
    # Diğer : Intel 3945AbG kablosuz iletişim, Bluetooth,Parmakizi okuyucu
    # İşletim Sistemi : Vista Home Premium
    # Pil ve Pil Ömrü : Li-Ion 6 cell
    # Klavye : Q Turkçe
    # Ağırlık : 2,73 Kg
    # Garanti : 2 Yıl

1 AY OLDU MAKINEYI KULLANALI VE ALALI MUKENMEL.....
    REM TAKAN VARMI ARKASASLARRR
  • benim sorunum yok ama emniyet olarak ilgileniyorum
    bennde lenova 3000 n200 0769 aldım yeni ve bana herhangi bir cd verilmedi ve hdd de gizli bir bolumde oldugunu biliyorum
    once bu yeri nasıl gorebilirim
    ve burdaki verileri dvd ye nasıl yedeklerim
    çunku hdd ye bir sey olursa bunları nasıl bulacagım
    şimdiden sagolun
  • Son iki mesaj sahibi arkadaşlar, forumu okumadan mesaj atmışsınız, geriye bir göz atın.
  • bu laptopu kullanan arkadaşlar veya anlayan arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi aceba?

bende bu laptoptan aldım vista yuklu ve 1 gb ram olduğundan sanırım çok yavaş geliyor bende nette şu ram ı buldum 2 gbhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd71056#tablnk
    aceba bunu rahatlıkla takabilirmiyim? bizim laptoplarda Pc-2 5300 ddr2 667 mhz
    ne dersiniz alsam takabilirmiyim bunu laptopuma
  • Elin biraz yatkınsa takabilirsin. Çok kolay. Ram ın bulunduğu bölüm zaten el kitabında gösteriliyor. Microtornavida ile vidaları çıkart..Dikkat et ..kaybetme ..ya da içine kaçırma..Boş slotu göreceksin ( Bu görüntüye aşina isen !!!!) Diğer ram a bakarak markalı kısım üste gelecek şekilde ..yuvaya ...hafif eğimle yerleştir..içine ..it tık sesi geldiyse ...tamam...kapağı monte etmeden ...aç...Bilgisyarın RAM ı tanıdığını gör. Kapat.

Cesaret edemiyorsan ...ya da ''Hiç Anlamam'' diyorsan ...yapma.. RAM ı satan yerde takabilirler....Mesela Vatan Bilgisayar da ...gençler 2 dakikada takıyor. ..Bilgisyarı bizden mi aldınız diye soruyorlar ..hı hı ...dersin....ama ..Hepsiburada ...internet üzerinden çalışıyor...o işi yapamaz...ram fiyatları her yerde aynı ... fiyatı not et..kontrol için ....Şart mı hepsiburada dan alman ??? Çok mu küçük bir beldedesin ???

• biri bana acil yardım etsin!!! bilgisayarı çarşamba günü aldım.bugünde boş olan slotuna 2gb ram taktım 1+2 gb oldu migrostan aldığım lenovo laptop um.. ram larei taktıktan sonra başlattım baktım 3gb gözüktü.... şimdi ewe geldim bilgisayar açılmıo başlatma düğmesine basıyorum..başlarken lenovo yazıoyor ya orada takılı kalıor hiç bişi olmuyot... bilgisayar açma tuşunun yanıondaki care tuşuna basınca da aynı şey oluo..başlıo microsoft corporation a geçmeden çıkan lenovo yazısında takılı kalıo... nasıl çözülebilir.. valla kafamı bozdu laptopu daha yeni dosyalar yükleyecektim... laptopda şuan hiçbişi yüklü değil sadece kendisinde yüklü olan adobe 8 vs... felan vardı... sizce format mı atmalıyım acil yardım ederseniz çok makbul geçer...

iyi günler

• quote:

Orjinalden alıntı: b|@ckc|oud

biri bana acil yardım etsin!!! bilgisayarı çarşamba günü aldım.bugünde boş olan slotuna 2gb ram taktım 1+2 gb oldu migrostan aldığım lenovo laptop um.. ram larei taktıktan sonra başlattım baktım 3gb gözüktü.... şimdi ewe geldim bilgisayar açılmıo başlatma düğmesine basıyorum..başlarken lenovo yazıoyor ya orada takılı kalıor hiç bişi olmuyot... bilgisayar açma tuşunun yanıondaki care tuşuna basınca da aynı şey oluo..başlıo microsoft corporation a geçmeden çıkan lenovo yazısında takılı kalıo... nasıl çözülebilir.. valla kafamı bozdu laptopu daha yeni dosyalar yükleyecektim... laptopda şuan hiçbişi yüklü değil sadece kendisinde yüklü olan adobe 8 vs... felan vardı... sizce format mı atmalıyım acil yardım ederseniz çok makbul geçer...

iyi günler

taktığın ramı çıkarıp öyle dene. Normale dönerse tekrar tak yeni ramını bakalım sonuç ne olacak.
    ve aldığın marka nedir?

• Ram değişimi format atmayı gerektirmez. İlk açtığınızda 3 GB Ram görmüşsünüz....Bu RAM lerde bir sorun olmadığını gösteriyor. Lenovo kullanıcısı değilim ..ancak genel bilgi verebilirim. Yeni RAM takıldığında slotlarda oluşan statik elektrik nedeniyle bilgisayar açılmayabilir.O zaman RAM lerin yerlerini değiştirerek sorunu giderebilirsiniz. Eğer RAM montaj işlemini kendiniz yaptıysanız bunu deneyin...

Bu arada yeni taktığınız RAM ...model olarak ( Örneğin PC2 5300/5400) sistem ile uyumlu mu ???
  • aldığım yerde taktıalr orada da denediler. oldu... şimdi bn uraşırsam yanlış bişi yapmıyayım... otobüs ile geliodum laptop çantasının içinde altımda bi 10 dk kaldı..koltuğun altı çok sıcaktı ısıtıcı felan vardı bi 10 dk orada durdu ayağımın altında sonra.. aldım kucağıma ondan olabilir mi acaba??? bilg. açılıo ama dediğim gibi lenovo yazıo ya oradan ötye hiç gitmio .......

2gb a-data exa dan aldım
  • IBM-Lenovo da ( Migros da satılan) bildiğim kadarı ile **PC2-5300 667 MHZ** RAM var. Yeni takılan RAM in niteliği aynı mı ???A Data çok kaliteli bir markadır. Acy 78 arkadaşın önerisi de mantıklı.Bulunduğunuz yerde bir IBM/Lenovo servisi varsa ...yardım almanız önerilir... Otobüsteki ısının negatif bir sonucu olacağını sanmam ..Bilgisyar kapalı iken bu ilave bir sıcaklık yaratmaz...İçindeki bileşenler 100 C ye kadar sıcaklıklara dayanabiliyor.
  • hocam tam bilmiyorum.. bu idi .. ama 3gb ı gördü yani .. lenovo yazısında takılı kalıo.. şimdi ewe gidip bidaha bakacağım.. yardımlarınız içöim sağolun... ıbm teknik servis nerelerde bi var bn bi bakiim..

valla oralim çok bozulkdu pfff

LENOVO (IBM) 3000 N200 CLUB

• pc6400 gözüküor buradan reme bakınca.. ama 6400 800mhz larda var bnm bildiğim.. bn 667 mhz aldım blki resim yanlıştır exa daki resim bu...
  • Sorunun tamamen ram'le ilgili, son takılan ram'i çıkar, bilgisayar normale döner. Büyük ihtimalle yeni aldığın ramle, orijinal ram arasında farklılık var. Kingston öneririm ve sorun yaşamazsın.
  • Ayrıca Lenovo, bugüne kadar kullandığım en az ısınan dizüstü. Çok iyi bir soğutma sistemi koymuşlar.
  • Ayrıca Lenovo, bugüne kadar kullandığım en az ısınan dizüstü. Çok iyi bir soğutma sistemi koymuşlar.

katılıyorum....
  • arkadaşlar lenovo notebook a xp yükledim fakat ekran parlaklık ayarlarını nerden yapıyoruz bulamadım yani fişe takılıyken ve pilden çalışken ayarları var ya onları bulamadım yardımcı olursanıız sevinirim onun için ayrı bi program mı indirecegiz bilgisayar fişe takılıyken daha parlak ekran oluyor fişdenn cıkarınca ekran parlaklıgı düşüyoo bunun ayarını nerden yapıcaz
  • Arkadaşlar,
    Vista kullanan ve diski C: + D: olarak ikiye bölen var mı?
    Vista kendi içinde, diskteki bilgileri silmeden bölebiliyormuş.
    Fakat sanırım vista ile maximum yarı yarıya bölebiliyorsunuz.
    160 GB lık diski vista ile C:40GB ve D:120GB olacak şekilde bölebilirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: trilogy

Arkadaşlar,
    Vista kullanan ve diski C: + D: olarak ikiye bölen var mı?
    Vista kendi içinde, diskteki bilgileri silmeden bölebiliyormuş.
    Fakat sanırım vista ile maximum yarı yarıya bölebiliyorsunuz.
    160 GB lık diski vista ile C:40GB ve D:120GB olacak şekilde bölebilirmiyim?

bu bilgi bana da lazım benimde bölmem lazım yardımcı olacak varsa çok iyi olur.. bide sadece d diyemi bölebiliriz.. ben 4 e ayırmayı düşünüyordum...
  • bu arada ram i çıkardım laptop düzgün çalışıyor... 2gb ram i geri götüreceğim exa ya... niye çalışmıo anlamadım 2gb 667 mhz işte..... . lenovo laptop a her 2gb 667 mhz uyumlu değilmi acaba? a-data çok kötü marka değil bnm bildiğim yani veritech den twinmos dan felan daha iyi... ders çıkışı gdicem kadıköy exa ya.. alırken adam orda taktı 3 gb gözüktü ewe geldim çalışmadı ram den dolayı.... ilginç fişi bulamadım ama bi sorun olmaz inş.. iyi günler

yardımlarınız için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b|@ckc|oud -- 7 Mart 2008; 13:20:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.