Şimdi Ara

Lenovo G510 Notebook Kullanıcılar Platformu (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.399
Cevap
27
Favori
126.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fandan ses geliyor ya dün böyle bir sorun yoktu çok rahatsız oldum. Ne yapmak gerek ki?
    Pc daha sıcak olduğu zamanlarda bu kadar sesli fan çalışmamıştı. Sıcaklığın kaç derece olduğunu nereden öğrenebiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ÖncüTürk

Pc daha sıcak olduğu zamanlarda bu kadar sesli fan çalışmamıştı. Sıcaklığın kaç derece olduğunu nereden öğrenebiliriz?

hwmonitör uygulaması indirerek.
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaperFather

Herkese merhaba arkadaşlar bende uzun bir zamandır notebook araştırması yapıyorum. Son olarak g510 da takıldım ve şu anda fiyat araştırması yapıyorum. onun öncesinde genel bir soru olarak belki konuda defalarca cevap yazıldı ancak mazur görün. Bu cihaz genel olarak sizi memnun ediyor mu ? Benim tek sorunum ısınma, oyunlarda ani ve uzun takılmalar. Oynadığım oyun knight. belki fifa diyelim pes diyelim cod diyelim onun dışında ultra yüksek performans isteyen oyunlar oynamıyorum. Mesela ram sizi ne kadar memnun ediyor. Tarayıcıda 5 6 sekme açık altta oyun açık bir yandan müzik dilerken veya oyun oynarken cihaz ne kadar memnun ediyor sizi ne kadar zorlanıyor yada zorlanmıyor. Ekran kartı 128 mi 64 bitmi ? 8750 ile 8570 arasında ne fark var ? Bu söylediklerime değerli yorumlarınızı yaparsanız ve aklınızda bana tavsiye vereceğiniz öneride bulunabileceğiniz bir bölüm varsa memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.

Ek olarak sanırım piyasada en uygun fiyat şu burada bakın bir

birde vatan var

Bunların haricinde kardeşim şurdan al burası daha uygun ve güvenilir dediğini bir yer varsa teşekkür ederim.

Hepsinin haricinde kardeşim bu cihazı alma bak şu cihazı al bende var veya şunda var şu yönden daha iyi diyorsanız onada kabulum. Uzattım belki biraz ancak kusura bakmayın öğrenciyiz malum bir kere cihaz alacaz başka şansım yok.

DipNot: Alıntı yaparak cevaplarsanız memnun olurum.

İlginize sunar iyi günler dilerim. ;)

Arkadaşlar mesajım aynen geçerlidir. Vatandan HD8750 modelini 1500tlye almayı düşünüyorum. Son önerilerinizi dinleyeceğim sadece. 18 Sayfa yorumu atlamadan tek tek okudum aklımdaki bütün soru işaretleri gitti ve karşılacağım sorunlarıda şimdiden çözmüş oldum. Hepinize teşekkürler. Yorumnlarınızı bekliyorum.

Anakart:MSİ B150M Pro VDH -İşlemci: İ5 6500 3.2 GHZ, Turbo 3.5 GHZ Skylake -Ekran Kartı: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 OC Edition 6GB GDDR5 192 BIT -Ram:Kingston 8 GB 2133 MHZ DDR4 Fury -Depolama (SSD):Samsung 850 Evo 250 GB SSD - Depolama (Taşınabilir HDD): Seagate 2TB Ultra Slim Backup Plus Taşınabilir Disk -Kasa:Zalman Z3 Plus Siyah -Güç Kaynağı:Corsair VS550 85 Plus -Monitör: BenQ GW2470H 23.8" 4ms (Analog 2xHDMI) Full HD AMVA Monitör, -Klavye : GamePower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye -Mouse: Gamepower Bane Gaming Mouse Ayarlanabilir RGB Aydınlatmalı -Kulaklık: SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1 (14/09/2016 tarihinde topladım) iPhone 7 32 GB (29/08/2017 tarihinde aldım)

• Arkadaşlar sadece bir kaç kelime yorum yapmanız yetecekti neden yapmadınız anlamadım. Bugün vatana gittim cihazı gördüm konuştum herşey tamam akşama gidip alacam hayırlısıyla. Yinede yorumlarınızı bekliyorum

Anakart:MSİ B150M Pro VDH -İşlemci: İ5 6500 3.2 GHZ, Turbo 3.5 GHZ Skylake -Ekran Kartı: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 OC Edition 6GB GDDR5 192 BIT -Ram:Kingston 8 GB 2133 MHZ DDR4 Fury -Depolama (SSD):Samsung 850 Evo 250 GB SSD - Depolama (Taşınabilir HDD): Seagate 2TB Ultra Slim Backup Plus Taşınabilir Disk -Kasa:Zalman Z3 Plus Siyah -Güç Kaynağı:Corsair VS550 85 Plus -Monitör: BenQ GW2470H 23.8" 4ms (Analog 2xHDMI) Full HD AMVA Monitör, -Klavye : GamePower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye -Mouse: Gamepower Bane Gaming Mouse Ayarlanabilir RGB Aydınlatmalı -Kulaklık: SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1 (14/09/2016 tarihinde topladım) iPhone 7 32 GB (29/08/2017 tarihinde aldım)
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar. 3 gün önce ben de G510 kullanıcısı oldum. Windows 8.1'deki yarısı İngilizce yarısı Türkçe sorununu ben de yaşadım ve problemin çözümünü uzun araştırmalar sonucu çözdüm.

Çözümü:http://hozermd.wordpress.com/2014/05/31/windows-8-1-dil-paketi-sorunu-cozumu/ @ÖncüTürk @Samir Handanovic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipemre -- 14 Temmuz 2014; 19:45:45 >

Orijinalden alıntı: vipemre

Öncelikle merhaba arkadaşlar. 3 gün önce ben de G510 kullanıcısı oldum. Windows 8.1'deki yarısı İngilizce yarısı Türkçe sorununu ben de yaşadım ve problemin çözümünü uzun araştırmalar sonucu çözdüm.

Çözümü:http://hozermd.wordpress.com/2014/05/31/windows-8-1-dil-paketi-sorunu-cozumu/ @ÖncüTürk @Samir Handanovic

Kardeşim nerden aldın acaba ? Cihazı yeni aldığın için biraz yorumlarmısın 3 gün içinde tanıyabildiğin kadar cihazı. Teşekkürler

• quote:

Öncelikle merhaba arkadaşlar. 3 gün önce ben de G510 kullanıcısı oldum. Windows 8.1'deki yarısı İngilizce yarısı Türkçe sorununu ben de yaşadım ve problemin çözümünü uzun araştırmalar sonucu çözdüm.

merhaba aynı sorun bende de var. çözümünüzü uygulamaya çalıştım fakat en baştan afalladım. 64 bit olanını indirdim fakat açmıyor. direktolarak c ye save as yaptım olmadı. sonra yer belirtmeden save dedim sonra aç dedim ama açmadı. açmak için program indir dedi. açmak için hangi programı indirmeliyim. yada başka bir yöntemi var mıdır? pek anlamam da bu işlerden.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. teşekkürler

• Windows 8 de öyle bir sorun yok.Windows 8.1 yeni olduğu için öyle bir sorun olmuş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deve Tuncay -- 15 Temmuz 2014; 17:02:12 >

valla çok sağol. biraz zor oldu ama yoğun uğraşlarım sonucunda tamamen Türkçe'ye çevirmeyi başardım. aynı sorunu yaşayan arkadaşlar burdan bu sorunlarını giderebilirler.çok teşekkürler :)

birde bir şey soracağım.benim ekran kartı r7 m265 diye geçiyor.bu kart 8750m den daha mı iyi yada kötü yada aynı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oztasresul -- 16 Temmuz 2014; 15:51:57 >

• oztasresul kullanıcısına yanıt
    Daha kötü.

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Daha kötü.

yanlış bilgi kardeşimhttp://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-R7-M265.109394.0.html burada görüldügü üzere r7 m265 amd 8750m'in isim degiştirilmiş hali senin dedigin r5 m230
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
  • Arkadaşlar Lenovo g510 i5 modelini satın aldım fakat dvd sürücü kısmı kırık ve bilgisayarda nedenini anlamadığım klasör açılışlarında donma sebebiyetinden dolayı geri iade ettim.donmadan kastım ise 1-2 saatlik kullanımda otomatik bakımda veya arkada chorme açıkken klasör açılmıyordu belgelerim veya bilgisayarım klasörlerinden bahsediyorum.iade ederek birebir değişim talep ettim.sizin başınıza bu durum geldi mi ? yoksa benim aldığım ürüne özel bir durum muydu ? aklımda şüphe var da iade ettiğim gibi ürün tekrar gelebilir mi diye.cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.

Orijinalden alıntı: goldenrhorde

Arkadaşlar Lenovo g510 i5 modelini satın aldım fakat dvd sürücü kısmı kırık ve bilgisayarda nedenini anlamadığım klasör açılışlarında donma sebebiyetinden dolayı geri iade ettim.donmadan kastım ise 1-2 saatlik kullanımda otomatik bakımda veya arkada chorme açıkken klasör açılmıyordu belgelerim veya bilgisayarım klasörlerinden bahsediyorum.iade ederek birebir değişim talep ettim.sizin başınıza bu durum geldi mi ? yoksa benim aldığım ürüne özel bir durum muydu ? aklımda şüphe var da iade ettiğim gibi ürün tekrar gelebilir mi diye.cevap verirseniz sevinirim teşekkürler.

dostum teknoloji işi sans işidir inan bana ben memnunum kullanan arkadaşlarda var sorunsuz kullanıyorlar senin şansın yokmuş bozuk olanı denk gelmiş inşallah yenisi iyi çıkar

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim sağolasın iyi temennin için umarım öyle olur.Ben de fark ettim iki gün kullanabildim makine çok iyi benim 8570li modelini almama rağmen bazı oyunlarda güzel performans sergiledi ama şansızlık başımızı buldu.Umarım iyi çıkar tekrardan teşekkür ederim :)

Orijinalden alıntı: goldenrhorde

Eyvallah kardeşim sağolasın iyi temennin için umarım öyle olur.Ben de fark ettim iki gün kullanabildim makine çok iyi benim 8570li modelini almama rağmen bazı oyunlarda güzel performans sergiledi ama şansızlık başımızı buldu.Umarım iyi çıkar tekrardan teşekkür ederim :)

• Arkadaşlar ben de az önce Lenovo G510 i5, HD 8750 ile aranıza katıldım. 1557 TL vererek Vatan Bilgisayardan aldım. Ürünü almam da buradaki konunun çok yardımı oldu, baya bir kararsızlık yaşıyordum. Gerçekten çok yararlı ve güzel bir başlık olmuş, herkesin eline sağlık. Eğer sorularım vs. olursa yine buradaki tecrübeli arkadaşlara sorarım
    Düzenleme: İlk sorum geliyor hatta bilgisayarı kullanırken şarjı olsa bile güç kablosuyla birlikte mi yoksa güç kablosuz mu kullanmalıyım? Malum benim eski bilgisayara fişe bağlı olmadan iki dakika falan dayanıyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxAnzaCxx -- 17 Temmuz 2014; 20:55:10 >

• Media Markt vakasından sonra G505S'i iade etmiştik. (8750M yazmasına rağmen R5 M230 ekran kartlı çıktı makine)

Şimdi i7 U4700MQ + 8GB RAM + 1TB HDD + R7 M265'li laptopımızı 1699TL'ye aldık.

i7 ile A8 arasında dağlar varmış desem yeridir.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.