Şimdi Ara

Lenovo G510 Notebook Kullanıcılar Platformu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.399
Cevap
27
Favori
126.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xxpunisher

Arkadaşlar ben de az önce Lenovo G510 i5, HD 8750 ile aranıza katıldım. 1557 TL vererek Vatan Bilgisayardan aldım. Ürünü almam da buradaki konunun çok yardımı oldu, baya bir kararsızlık yaşıyordum. Gerçekten çok yararlı ve güzel bir başlık olmuş, herkesin eline sağlık. Eğer sorularım vs. olursa yine buradaki tecrübeli arkadaşlara sorarım
    Düzenleme: İlk sorum geliyor hatta bilgisayarı kullanırken şarjı olsa bile güç kablosuyla birlikte mi yoksa güç kablosuz mu kullanmalıyım? Malum benim eski bilgisayara fişe bağlı olmadan iki dakika falan dayanıyordu

ben bataryayı çıkarıp kullanıyorum çünkü batarya lazım oluyor yedekte durması için. ama energry manager programı var batarya koruyucu % 60dan sonrasını fişten kullanıyor onu deneyebilirsin.
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2

• MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    Dikkat et de anakartı yakma.

Orijinalden alıntı: Polene Alerjisi Olan Arı

Dikkat et de anakartı yakma.

elektrik gitmedigi sürece sıkıntı yok şimdiye kadar 2 kere gitti bakalım gittigi yere kadar artık ama dogru söylüyorsun koruma modunu benimde uygulamam lazım.
    +CPU: AMD Ryzen 5 2600 4.0 GHz and Sycthe Mugen 5 +GPU: MSI RTX 2060 Ventus 6GB +Motherboard: MSI B450M PRO-M2 V2 +RAM: XPG Spectrix D41 RGB 16GB DDR4 3000 MHz +SSD: XPG SX6000 Pro 512GB M.2 SSD I James Donkey 480GB SATA SSD
    +Case: Sharkoon REV200 A-RGB +PSU: Cooler Master MasterWatt Lite 600W 80+ +Monitor: AOC CQ32G1 QHD 31.5" 144Hz 1ms +Keyboard: GamePower Ogre RGB +Mause: GamePower Sendo +Gamepad: MSI Force GC30 +Headset: GamePower Magnus V2
  • Cevap için teşekkürler :) Bi' şey da soracağım. Ben bilgisayarı win 8 den win 8.1 e güncelledim, daha sonra bilgisayardaki diğer güncellemeleri (ekran kartı, ses kartı, sistem vs.) bilgisayarın kendi denetlemesi sonucunda yaptım (900 küsür mb civarı tuttu :D ) Şimdi bir daha internet sitesinden ekran kartı vs güncellememe gerek yok değil mi? O denetleme sonucu bilgisayar en güncel olanları yapmıştır zaten diye düşünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arladaşlar benim sorum olacak bu laptop ta F luck diye bir şey var mı normalde benim tuşlar F1 e yada F3 e basmak için Fn tuşuna basmak gerekiyor onu nasıl değiştirebiliriz.
  • arkadaşlar merhaba bende bu pcyi almayı düşünüyorum üniversiteye yeni geçicem ve ufak bi araştırmadan sonra iyi buldum ama ilk sayfalardaki ekran kartı tartışmasına aklım takıldı HD 8570M , R5 M230 , R7 M265 adlı farklı modeller var ben pek anlamıyorum ekran kartından hangisi daha iyidir aralarındaki fark nasıldır ?

Orijinalden alıntı: madara11

arkadaşlar ben bu bilgisayarla league of legens oynuyorum. 1-2 el attıktan sonra oyunu kapattığımda masaüstünde maouse ile tıkladıgım yerler açılmıyo yani maousenin sol tıkı çalışmıyo bende sag tık yapıp aç seçeneğine basıyorum bu seferde uygulama açılmıyor yüklenmiyor. bunun sebebini bilen biri varsa lütfen açıklayabilirmi

aynen arkadaslar benım basıma da gelen tam olarak buydu ve servise yolladım hala cevap bekliyorum.Sadece bu oyundamı yapıyor yoksa genel mi

Orijinalden alıntı: acomania

arkadaşlar merhaba bende bu pcyi almayı düşünüyorum üniversiteye yeni geçicem ve ufak bi araştırmadan sonra iyi buldum ama ilk sayfalardaki ekran kartı tartışmasına aklım takıldı HD 8570M , R5 M230 , R7 M265 adlı farklı modeller var ben pek anlamıyorum ekran kartından hangisi daha iyidir aralarındaki fark nasıldır ?

R7 ve 8750m iyi ekran kartı. Yeni oyunlarda sorun çıkarmaz oynatır. Ben 8750m de BF 3, NFS Rivals gibi ağır oyunları oynadım. İlk sayfada fps paylaşımlarım var ona bakabilirsin. Ama R5 ve 8570m den uzak dur. Bunlara daha alt sınıf.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Lenovo G510 Kullanıcı Platformu / ASUS ZenFone 5 ZE620KL

Science, technology and physics
    Programing of HTML-C#-C++-BASIC-Js-Fortran-Unity
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldenrhorde

quote:

Orijinalden alıntı: madara11

arkadaşlar ben bu bilgisayarla league of legens oynuyorum. 1-2 el attıktan sonra oyunu kapattığımda masaüstünde maouse ile tıkladıgım yerler açılmıyo yani maousenin sol tıkı çalışmıyo bende sag tık yapıp aç seçeneğine basıyorum bu seferde uygulama açılmıyor yüklenmiyor. bunun sebebini bilen biri varsa lütfen açıklayabilirmi

aynen arkadaslar benım basıma da gelen tam olarak buydu ve servise yolladım hala cevap bekliyorum.Sadece bu oyundamı yapıyor yoksa genel mi

Ben 20'den fazla oyun oynadım ve hiç bir problem olmadı. Sanırım sadece bazı modellerde yada aradaki size denk gelen ürünlerde var. Dediğimiz gibi teknoloji şans işi. Benim bu bilgisayarda yaşadığım tek problem bilgisayarın bluetooth'u telefonu görmemesiydi. Ben d:/ içindeki driverstan bluetooth'u tekrar yükledim sorun çözüldü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Lenovo G510 Kullanıcı Platformu / ASUS ZenFone 5 ZE620KL

Science, technology and physics
    Programing of HTML-C#-C++-BASIC-Js-Fortran-Unity

• Kardeşim bende i5 modeli var arkadaşta i7 basımıza gelen olay sadece league of legendsten kaynaklı
    pes fifa battifield nfs problem değil bunlar
    Lolu yükleyince pcde bu sorun oluyor ve recovery yapmak gerekiyor.makineden kaynaklı değil diye düşünüyorum. Bu serinin online oyunla alakalı bir sıkıntısı olabilir

Öncelikle geç cevap için özür dilerim. Cihazı Teknosa.com'dan aldım. Kargoda sıkıntı çıkmadı (UPS problemli demişlerdi, Gaziantep için en iyi kargo diyebilirim). 1800 TL'ye aldım, 100 TL'de hediye çeki vardı. Cihaz çok iyi, beğendim açıkçası. Gerçi 6 yıllık bilgisayardan buna geçince beğenmem olasıydı. Benim pc'nin özellikleriyle, piyasada en ucuzu diyebilirim. Fiyat/performans açısından çok iyi. Klavye altında ışık olmamasına biraz üzüldüm. Bir de touchpad'in sol tuşunun en sol tarafına biraz sert basmak gerekiyor benimkinde (bunun için de servise göndermek istemedim). Şimdilik bu kadar :)
  • Bence g510. G'sine Z'sine pek takılma bence, performansı önemli. Ben de böyle düşündüğümden g510 dediğin bilgisayarın aynısı aldım. Tabi bir de fiyat aralığın önemli. Ona göre en iyi kararı kendin verebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipemre -- 22 Temmuz 2014; 0:16:38 >
    İki ekran kartı arasındaki fark burada net bir şekilde belirtilmiş:http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2098&gid2=1493&compare=radeon-r7-m265-vs-radeon-hd-8750m-2gb-ddr3

Puanının eşit olduğuna aldanmayın. Alttaki özelliklere de bakın. R7 m265 performans açısından HD 8750m'e göre %11 daha iyi.
    Mathematicians won the war...
    To triumph, we need results. Publishable, applicable results. Now who among you will be the next Morse? The next Einstein?...
  • Ben HD 8750 den çok memnunum. Dota 2 i full ayarlarda çok rahat oynatıyor. Kesinlikle 8570 yerine 8750 i tercih edin :)

• Geçen haftalarda Lenovo G510 aldım i7 işlemciki,r7 265m'li modeli aldım.Fakat ne yaptıysam oyunlarda hep on board ekran kartını görmekte.R7 265m'i oyunlarda nasıl görebilirim.Driver kurulu,sistem de görüyo,oyunu seçip yüksek performansta yapmama rağmen hala oyunlarda hd4600 on board ekran kartı kullanılmakta.Önerilerinizi bekliyorum teşekkürler .

Orijinalden alıntı: xxpunisher

Ben HD 8750 den çok memnunum. Dota 2 i full ayarlarda çok rahat oynatıyor. Kesinlikle 8570 yerine 8750 i tercih edin :)

O zaman league of legendsle alakalı bir problem.dotada yoksa tek lolde yaratıyor problemi.
    Edit: 8570 ekran kartım fakat lolu ultra ayarlarda fps 80de oynatıyordu. Yarattığı tek sıkıntı oyun acık olmasa da klasör acmadaki problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldenrhorde -- 22 Temmuz 2014; 17:46:17 >
  • Arkadaşlar ben g500 modelini aldım i3 2.4 ghz işlemci ve hd 8570 ekran kartı farkı var. Win 8.1 core pro kurdum. Şu ana kadar oyunlarda ve diğer durumlarda kasma donma vs yaşamadım. Isınma problemi hiç yok. şu ana kadar dört dörtlük diyebilirim. ben 1150 liraya çanta ve kablosuz mause hediyeli olarak kendi ilimdeki normal bir teknoloji mağazasından aldım. Hiç bir sorunu yok. Tavsiye ederim. Tabiki g510 modeli daha iyidir. paranız varsa onu alın. ama kesinlikle hd8750 olmalı yoksa g500 ile g510 arasında fark yok.

Anakart:MSİ B150M Pro VDH -İşlemci: İ5 6500 3.2 GHZ, Turbo 3.5 GHZ Skylake -Ekran Kartı: ASUS DUAL GeForce GTX 1060 OC Edition 6GB GDDR5 192 BIT -Ram:Kingston 8 GB 2133 MHZ DDR4 Fury -Depolama (SSD):Samsung 850 Evo 250 GB SSD - Depolama (Taşınabilir HDD): Seagate 2TB Ultra Slim Backup Plus Taşınabilir Disk -Kasa:Zalman Z3 Plus Siyah -Güç Kaynağı:Corsair VS550 85 Plus -Monitör: BenQ GW2470H 23.8" 4ms (Analog 2xHDMI) Full HD AMVA Monitör, -Klavye : GamePower Warlock Outemu Kırmızı Switch Mekanik Türkçe Klavye -Mouse: Gamepower Bane Gaming Mouse Ayarlanabilir RGB Aydınlatmalı -Kulaklık: SteelSeries Arctis 5 USB RGB Oyuncu Kulaklığı 7.1 (14/09/2016 tarihinde topladım) iPhone 7 32 GB (29/08/2017 tarihinde aldım)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.