Şimdi Ara

Lenovo G505 -1099Tl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayardan çok anlamam bana internet ,film ,müzik ve photoshop için notebook lazım bu bilgisayar nasıldır işimi görürmü? birde ekran kartını anlamadım 2gb diyor ama paylaşımlımıdır yardımcı olursanız sevinirim...

http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/LENOVO-G505-59407129-A4-5000-500-GB-4GB-Radeon-HD-8570-2GB-Win-8,103452,465625,1113233.html?langId=-14

• Az önce aldım hocam kasa biraz kalın duruyor ama güzel. Profesyonel olmayana yeterde artar bile 4 çekirdek. Ekran kartı paylaşımsız içiniz rahat olsun. Ama oyun oynamaya yetmeyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: imparator96

Az önce aldım hocam kasa biraz kalın duruyor ama güzel. Profesyonel olmayana yeterde artar bile 4 çekirdek. Ekran kartı paylaşımsız içiniz rahat olsun. Ama oyun oynamaya yetmeyebilir.

Bende gittim inceledim aldım şuan lenovodan yazıyorum bilgisayar iyi sessiz çalışıyor ama içindeki proğramlar hep ingilizce windows 8 kurarken türkce yaptım ama ingilizce oldu birde alt tarafta hard diskin olduğu yer diğer taraflara göre biraz şişmiş gibi sizdede öylemi yoksa banamı denk geldi yine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alohaa34 -- 19 Ocak 2014; 22:12:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

quote:

Az önce aldım hocam kasa biraz kalın duruyor ama güzel. Profesyonel olmayana yeterde artar bile 4 çekirdek. Ekran kartı paylaşımsız içiniz rahat olsun. Ama oyun oynamaya yetmeyebilir.

Bende gittim inceledim aldım şuan lenovodan yazıyorum bilgisayar iyi sessiz çalışıyor ama içindeki proğramlar hep ingilizce windows 8 kurarken türkce yaptım ama ingilizce oldu birde alt tarafta hard diskin olduğu yer diğer taraflara göre biraz şişmiş gibi sizdede öylemi yoksa banamı denk geldi yine?

Evet şiş gibi ama çok değil. İlk başta kurarken bende yanlışlıkla ingilizce kurdum düzeltemedim. Sonra tekrar recovery attım. Klavye ve dil seçerken altta TUR yazana basınca kurulum ekranı türkçeleşiyor. Pc'de türkçe oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alohaa34

quote:

Evet şiş gibi ama çok değil. İlk başta kurarken bende yanlışlıkla ingilizce kurdum düzeltemedim. Sonra tekrar recovery attım. Klavye ve dil seçerken altta TUR yazana basınca kurulum ekranı türkçeleşiyor. Pc'de türkçe oluyor.

Evet bende kurulum yaparken alttaki tükçe yazısını görmemişim recovery ile bende düzelttim türkçe oldu sağol. birde genelde amd için çok ısınır diyorlar ben daha önce sadece internet amaçlı hp i3- samsung i5 kullandım hiç memnun kalmadım takılma donma oluyordu bu lenovo bilgisayarı akşama kadar soğutucusuz kullandım ne ısınma ne donma nede fan sesi var inşallah hep böyle devam eder..

• alohaa34 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam. Sabah 9 da iş başı yapıyorum 16.30'a kadar kapanmıyor. 0 ısınma 0 fan sesi. Şarjıda bayağı iyi gidiyor. Oyun oynamadığım için olabilir. Güle güle kullanın hocam.
  • quote:

Aynen hocam. Sabah 9 da iş başı yapıyorum 16.30'a kadar kapanmıyor. 0 ısınma 0 fan sesi. Şarjıda bayağı iyi gidiyor. Oyun oynamadığım için olabilir. Güle güle kullanın hocam.

teşekkürler sizde güle güle kullanın..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung NP530U4C-S03TR
    9 yıl önce açıldı
    SAMSUNG NP300E5A-S05TR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • call of duty modern warfare 3 ü medyum oynarmıyım ?
  • Ram in mhz si max bellegi vs gbi bilgileri varmi linkte pek detayli bilgi yokta..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadas bu nasıl pc dir ya açılışta bile kasıyor, hiç beğenmedim gidip iade edeceğim
  • maalesef bende bu pc yi aldım.. 7gb lık 1080p mkv yi oynatamıyor.. codecleri vs herşeyi kurmama rağmen.. acaba media markt geri alırmı cihazı bu saatten sonra ?
  • zoltan83 kullanıcısına yanıt
    Geri alırlar ben geçen sene iade yapmıştım. bu lenovo bilgisayarı alırkendende özellikle görevli arkadaşa sordum 10gün kullanın beğenmezseniz iade edersiniz dedi ama siz 10gün olmadan götürüp iade edin...
  • nokian73 kullanıcısına yanıt
    Evet bende ilk aldığımda bilgisayar kasıyordu geri iade etmeyi düşündüm sonra güncellemeleri yaptım şimdi sorunsuz hızlı ve sessiz ben memnunum bilgisayardan.
  • Benim pc nin açılması neredeyse 10 sn sürmüyor. Kaç tane sekme, kaç tane program açmama rağmen kasma da yok. Bence sorun sizde.
  • imparator96 İ kullanıcısına yanıt
    Bende sorunsuz kullanıyorum sadece ilk kurulum yaptığımda biraz kastı sonra düzeldi ama buğün gördüğüm ilan beni yıktı bu fiyat nedir kardeşim?

www.a101.com.tr/tr/Afis-Yazdir.aspx?SolBannerID=101

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alohaa34 -- 29 Ocak 2014; 13:25:41 >
    Bende bu pcyi almayı düşünüyorum fiyatı da uygun geldi izninizle birkaç sorum olacak.Öncelikle siz kaça almıştınız? Ekran kartı nedir ve optik sürücüsü var mı yanıtlarsanız çok iyi olu teşekkürler.
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Ben 1100tl ye media markt tan aldım ama A101 de 799 tl. optik sürücü var ekran kartıda 2gb altta resimde modelleri yazıyor...

Lenovo G505 -1099Tl?
  • beyler güncellemeleri yapın işe yaramayan programları silin antivirüsü kesinlikle silin arkasından classic shell programını kurun , eğer kullanmıyorsanız metro arayüzünü komple kapatın müthiş fark ediyor
    Eğer kalır da alırsam çok iyi olur.Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
  • Azstek kullanıcısına yanıt
    Sabah erken kalkıp a101 marketin önünde bekle bence ben bile media markt a iade edip 799tl ye almayı düşündüm ama şansımı fazla zorlamak istemedim..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.