Şimdi Ara

Lenovo G5030 80G000KYTX 549,00 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
1.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50/500 kliksa çek ve bonus kart 25 puan ile 475 e alınabilir+avantajix
    http://www.kliksa.com/urun/lenovo-g5030-80g000kytx-intel-celeron-n2830-freedos-notebook/902557379

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 6 Ekim 2015; 14:48:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TESLA37

50/500 kliksa çek ve bonus kart 25 puan ile 475 e alınabilir+avantajix
    http://www.kliksa.com/urun/lenovo-g5030-80g000kytx-intel-celeron-n2830-freedos-notebook/902557379

Almak isteyenler kaçırmasın iyi fiyat 475 + avantajix yanıyor

8 gb ram 150 TL

120 GB SSD : 140 + 150 TL arası.

775 780 civarına fişek gibi bir makine olur tabii sadece ofis ve web işleri için.

• quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

quote:

8 gb ram 150 TL

775 780 civarına fişek gibi bir makine olur tabii sadece ofis ve web işleri için.

euro truck2 çalıştırır mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: arabasevdası

quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

quote:

8 gb ram 150 TL

euro truck2 çalıştırır mı ?

Valla hocam bilemiyorum benim pek oyunlarla aram yok

• Bu çek sanıyorum maximum kartlılara özel.
  • Alınır mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çeki nasıl alıyoruz

edit : çek iscep mobilden girdiğinizde bana özel kısmında, bu arada 25tl bonusu o çek ile kullanamazsınız çünkü çek kullanırken maximum kart kullanılmasını istiyor, bonus kampanyası işlemez yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 7 Ekim 2015; 0:31:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne diyorsunuz alınır mı arkadaslar?

• bende aynısnın msi modeli var 2 senedir kullanıyorum oyun falan oynatmaz ama onun haricinde gayet güzel

şimdi ssd alıcam on numara olacak
  • Günlük internet sörf için alınabilir. 2 gb ram ile kullanacaksanız kesinlikle 32 bit bir sistem kurun.
    Lakin fiyata çokta aldanmayın. Ederi budur. Ara ara kliksada görüyorum bu fiyatı. Yine n11 gibi yerlerdede aynı fiyat oluyor. Kampanya çek ile fiyat kırabilirseniz çok iyi. Ancak bu paraya yinede alınabilir.
    Çek ile güzel bir orana gelirdi. Gördüğüm kadarı maximum kampanyası olmuş ondada maximum kart zorunluğu var.
    Ram ve ssd takviyesi ile daha iyi verim almakta mümkün.
  • 2830 lu makineye 8 gb ram + SSD takmak?
    şahine ferrari motoru takmak gibi birşey...

alacaksanız alın işte... bedavaya bilgisayar... ssd alacaksın da ne olacak... windows 30 saniye yerine 15 saniyede açılınca hayatında çok birşeymi değişecek? başka nerede hissedeceksin ssd performansını? candy crush zart diye açılınca mı?

8 gb ram taksan ne olur? sanki 8gb ram doldurabileceksin bu işlemciyle?
    adam koymuş işte, bu işlemciye en fazla 2 gb lık yük bindircen, fazlasını yüklersen üzer seni...
    zaten 32 bit yüklersen 3gb dan fazlasını kullanamıyorsun ram de? fantezi nedir?
    64 bit kurup 8gb ram doldurmak için sağlam bir sql, dbf vb dosya ile mi çalışacaksınız? yoksa sabah akşam super pi falan mı çalıştırıyorsunuz?
  • arabasevdası A kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayarlar GTA 5 performansı:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 7 Ekim 2015; 3:12:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

2830 lu makineye 8 gb ram + SSD takmak?

alacaksanız alın işte... bedavaya bilgisayar... ssd alacaksın da ne olacak... windows 30 saniye yerine 15 saniyede açılınca hayatında çok birşeymi değişecek? başka nerede hissedeceksin ssd performansını? candy crush zart diye açılınca mı?

adam koymuş işte, bu işlemciye en fazla 2 gb lık yük bindircen, fazlasını yüklersen üzer seni...
    64 bit kurup 8gb ram doldurmak için sağlam bir sql, dbf vb dosya ile mi çalışacaksınız? yoksa sabah akşam super pi falan mı çalıştırıyorsunuz?

8 gb ram fazla olabilir ama ssd kesinlikle şart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen 800 lira modifiyeli celeron almak yanlış iş. bu fiyata 4 çekirdekli pentium 3560 modeli mi ne var 2 katı işlemci puanı almakta. sadece ssd takarsınız. ram olayı saçmalık 1-2 sini kullanıyorsun gerisi göz boyama.
  • Ben geçen hafta bir benzerini aldım 599tl'ye kliksadan.

Aman şart değil dediğiniz 2gb ram ile 2-3 firefox sayfası ve 2 word belgesi açtıktan sonra kasım kasım kasılıyor bilgisayar.

Google yaz otur bekle bi 10 sn. Merak ediyorum bu kadar atıp tutarken ürünü nasıl inceleyebildiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Ben geçen hafta bir benzerini aldım 599tl'ye kliksadan.

Aman şart değil dediğiniz 2gb ram ile 2-3 firefox sayfası ve 2 word belgesi açtıktan sonra kasım kasım kasılıyor bilgisayar.

Google yaz otur bekle bi 10 sn. Merak ediyorum bu kadar atıp tutarken ürünü nasıl inceleyebildiniz?

kimse 2 yeter demiyor. 4 ideal üstünü hissetmezsin. 2gb win 10 home için yeterli, win7 kasar. kime ne anlatıyoruz ki?

şimdi ram taktığın pc de görev yöneticisini aç kullanılan rami bana yaz? 8 gb takın denmiş, kaçını kullanıyorsun bi yaz bakalım.

operanın chromun hızlı açılması ramin veriyolu hızı ve ssd ile alakalı. kapasite boş iken hızlı açılması kapasitenin artmasıyla olmaz. bir hdd düşünün 10 bin terabyte ama okuma hızı 1200 rpm.

sen bu 10bin tb hdd yi doldurmadıktan sonra, 250gb 7200rpm hdd den daha hızlıdır diyebilir misin?

ram de bir nevi öyle 4 ü doldurman oyun oynamıyorsan bile çok olanaksız 8 takın diyorsunuz. ha diyeyim 4 gb 2133 mhz ram alın derseniz he ama işlemciyi yüksek tutmaya bakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Orijinalden alıntı: canverse

Ben geçen hafta bir benzerini aldım 599tl'ye kliksadan.

kimse 2 yeter demiyor. 4 ideal üstünü hissetmezsin. 2gb win 10 home için yeterli, win7 kasar. kime ne anlatıyoruz ki?

şimdi ram taktığın pc de görev yöneticisini aç kullanılan rami bana yaz? 8 gb takın denmiş, kaçını kullanıyorsun bi yaz bakalım.

operanın chromun hızlı açılması ramin veriyolu hızı ve ssd ile alakalı. kapasite boş iken hızlı açılması kapasitenin artmasıyla olmaz. bir hdd düşünün 10 bin terabyte ama okuma hızı 1200 rpm.

sen bu 10bin tb hdd yi doldurmadıktan sonra, 250gb 7200rpm hdd den daha hızlıdır diyebilir misin?

ram de bir nevi öyle 4 ü doldurman oyun oynamıyorsan bile çok olanaksız 8 takın diyorsunuz. ha diyeyim 4 gb 2133 mhz ram alın derseniz he ama işlemciyi yüksek tutmaya bakın.

8gb bana göre de anlamsız ama 4gb ram bu modellerde şart

• İlave 4 GB alırsın, toplam 6 gb olur.
    Ayrıca 32 bit linux kurarsan 6 gb in tümünü görür. Windows 32 bit ise görmez. 4 GB RAM de 70 liraya alırsın. Canavar gibi değil ama idare edecek bir makine olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

2830 lu makineye 8 gb ram + SSD takmak?

Katilmiyorum. Bubtip dinanimi dusuk makinelere ssd takviyesi yapmak elzemdir. Zira 5-10 sekmeden sonra nakine aglamaya baslar. O zamanda yeni pc almanin mantigi yok.

Bu tip gitis seviyesi pcler alinacagina 3 yillik bur laptopa ssd ,ram takviyesi yapmak daha amntiklidir. Hemen ayni performansı alirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.