Şimdi Ara

lenovo-59-377408-z500-notebook-core-i7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bende merak ettim şimdi bu bilgisayarı. Acaba ısınma problemleri oluyor mu bu modellerde? Çünkü laptop kullanıcılarının çektiği sıkıntıyı ben çekmek istemiyorum açıkcası.
  • Ekran kartı çok önem teşkil etmiyor ise alabilirsin,fakat bu serinin GT645M ekran kartını kullanan modelini alırdım şahsen,nedeni ise 740M'in 64 bit olması.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 740M ekran kartlarının piyasada 2 modeli var. Birisi 64bit diğeri 128 bit. İşin ilginç yanı satıcılar bile bu konudan habersiz ve Vatan'da 128 bit olarak kartlarına yazılmış bir çok ürünün 64 bit çıktığı ile ilgili şikayetler okuyorum bir çok yerde. Bu nedenle dikkat etmeizde fayda var. Diğer taraftan bunu anlamanın da tek yolu ürünü açıp Cpu-z ile kontrol etmekten geçiyor. Bu nedenle satın aldığınız yere bu şartı koşun. En azından mağazada bakmazlarsa bile değiştirme garantisi almanın yolunu bulun. İlginç ama i5 'li modellerinde bu sorunu şu ana kadar duymadım. Zaten büyük çoğunluğunda da GT645M ekran kartı var. Ama örnek olarak ASUS K56CB-XO029D modelindeki ekran kartı GT740 olmasına rağmen 128 bit.
    http://www.notebooktesting.com/tr/index.php/8-notebook/18-asus-k56cb-xo029#performans-testleri

Yani anlayacağınız her GT740M ekran kartı 64 bit değildir... Yukarıda da gördüğünüz gibi 128 bit olanları da var.
    Fakat şikayet yoğunluğundan anladığım kadarıyla bu olay i7 işlemcili notebooklarda ciddi şekilde daha fazla. Bu nedenle alırken mutlaka dikkat edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.