Şimdi Ara

LENOVO 3000 N500 NS76QTX Aldım ancak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar. 2.5 ay önce LENOVO 3000 N500 INTEL CORE 2 DUO T6400 2GHZ 2GB 320GB 15.4" NS76QTX almıştım, Masaustu pc daha çok kullandığım için yeni farkına varıyorum. Msn de vs vs yazı yazarken, msn pennceresi aşağı iniyor veya önüne sayfa geliyor, yada sanki mause ile başka bir yere tıklamışım gibi o an yazı yazamıyorum mause ile tekrar tıklamam gerekiyor ! Bu yazdıklarım neden olur sizce ? acaba tuş takımındamı sorun var :(

• Hocam tuş takımında sorun olduğunu sanmıyorum, word açıp birkaç kelime yazmayı deneyin isterseniz.
    %90 virüs vardır, daha önce benzer bi konu görmüştüm de sonuç neye bağlandı hatırlamıyorum.
    İmkanınız varsa sistem geri yükleme- varsa elinizde temiz imajınızı yükleme veya format denemeniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ci021

Hocam tuş takımında sorun olduğunu sanmıyorum, word açıp birkaç kelime yazmayı deneyin isterseniz.
    %90 virüs vardır, daha önce benzer bi konu görmüştüm de sonuç neye bağlandı hatırlamıyorum.
    İmkanınız varsa sistem geri yükleme- varsa elinizde temiz imajınızı yükleme veya format denemeniz.

Tmm arkadaşım teşekkür ederim..
  • farketmeden touchpad elliyosun bence
  • Olabilir boyundan aşağı felçli olduğum için bazen farkında olmadan elliyorum sanırım. Bu touchpad ı iptal etmenin yolu varmı acaba ?
  • Arkadaşım fn tuşu ile f8 tuşuna aynı anda basarsan kapanması lazım.
  • Bazen bana da oluyor. Touchpad a değiyormuşum ben de . Touchpad i dokunmatik tuşların en sağındaki tuş ile kapatabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.