Şimdi Ara

LENOVO (IBM) 3000 N500 KULLANICILARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
836
Cevap
1
Favori
98.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu bilgisayar nasıldır arkadaşlar... Kullanan var mı aranızda? Herhangi bir sorunla karşılaştınız mı? Almayı düşünüyorum. 100 dolar gibi bi indirim mevcut şuanda. 7 gün içinde biteceği için sormak istedim..

    Alındı..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi empire_loups -- 11 Ağustos 2009; 11:09:08 >



  • Kuzenim de bu laptoptan almayı düşünüyor.Hepsiburada da birde yapı kredi play clubla alırsanız worldpuan kampanyasından 100 ytl kadar puan da geliyor.

    ramin yanına bir de 2gb lık ram taksak baya iyi laptop olur aslında.Yeni platform sonuçta PM45 çipset.
    acaba ramlari kaç hızda ki?Çünkü pm45 ddr800 ü de destekliyor.IBM in sitesinde bulamadım bu modeli.N500 olan bi model var ama aynısı değil.başka yerde de pek bi bilgi yok.

    Alan arkadaş olursa lütfen izlenimlerini yazsın.
  • bu laptop alınır mı, uzman arkadaşlar bi cevap versin bi zahmet
  • Arkadaşlar ben aldım bilgisayarı..Gerçekten beklediğimden daha kaliteli bi malzeme ve stabil çalışan performanslı bi makine.. vista Ultimate kurdum. 32 bit. Harika bi şekilde seri çalışıyor. Ancak driver konusunda biraz sıkıntılı. Driver cdsi falan hiç bişey gelmiyor. Ancak sitesinde güzel şekilde indirebiliyorsunuz. Bilgisayar rahat bi 12 saat çalıştı. format,programlar falan sıcaklığında zerre kadar artış olmadı. Ayrıca çalışma olarak o kadar sessizki sessiz bir ortamda anca duyabiliyorsunuz..Hoparlör ses çıkışına diyecek yok zaten. Bu arada içinde kullanılan harddisk 250 gb Fujitsu. bu fiyata kaliteli bi bilgisayar alıp,ayrıca işletim sistemine para kaptırmak istemeyenlerdenseniz kesinlikle Lenovo'nun bu ürünün kaçırmayın. İşletim sisteminin gelmemesi acemiler için sıkıntı olabilir belki ama ben açıkcası M.s. ' a para kaptırmak istemem.
    Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Driver cdsini de Forumda bulunan bi lenovo yetkilisi yönetici arkadaş vardı. Ondan isteyeceğim. Umarım yardımcı olur. Orjinal cd olmasıni istediğimden dolayı cdyi talep edeceğim..




  • quote:

    Orjinalden alıntı: empire_loups

    Arkadaşlar ben aldım bilgisayarı..Gerçekten beklediğimden daha kaliteli bi malzeme ve stabil çalışan performanslı bi makine.. vista Ultimate kurdum. 32 bit. Harika bi şekilde seri çalışıyor. Ancak driver konusunda biraz sıkıntılı. Driver cdsi falan hiç bişey gelmiyor. Ancak sitesinde güzel şekilde indirebiliyorsunuz. Bilgisayar rahat bi 12 saat çalıştı. format,programlar falan sıcaklığında zerre kadar artış olmadı. Ayrıca çalışma olarak o kadar sessizki sessiz bir ortamda anca duyabiliyorsunuz..Hoparlör ses çıkışına diyecek yok zaten. Bu arada içinde kullanılan harddisk 250 gb Fujitsu. bu fiyata kaliteli bi bilgisayar alıp,ayrıca işletim sistemine para kaptırmak istemeyenlerdenseniz kesinlikle Lenovo'nun bu ürünün kaçırmayın. İşletim sisteminin gelmemesi acemiler için sıkıntı olabilir belki ama ben açıkcası M.s. ' a para kaptırmak istemem.
    Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Driver cdsini de Forumda bulunan bi lenovo yetkilisi yönetici arkadaş vardı. Ondan isteyeceğim. Umarım yardımcı olur. Orjinal cd olmasıni istediğimden dolayı cdyi talep edeceğim..



    Dostum peki ram.i yeterli mi bunun, 1gb az değil mi, en fazla kaç gb takılıyo biraz daha bilgi verirsen sevinirim, buletooth webcam olayı nasıl, xp ve vista driverlerinin hepsi bulunabiliyo mu?




  • Merhabalar ,
    Bu model notebook a max. 4 gb ram'e kadar destekliyor.
  • Dostum merhaba laptop ın hayırlı olsun gule gule kullan.
    Bir soru soracagim. cevaplasrsan bende almayi dusunuyorum bu aleti.*

    n200 modelinden yuksek bir modelmi?*

    ısı ve ses iyi demissin. biraz dah abilgi verirmisin touch pad ıfalan ısınıyormu.

    bende n200 vardı ve en kucuk işlemce fan devreye giriyordu (mesela bir pencereyi asagıya indirince fan 2 sanyeligine devreye giriyordu)

    fan kısa aralıklarla sureklı devredemı?
    hoperlor kalitesi nasıl?

    ekran kartı performansı nasıl dostum oyunlarda vs? eger bilgin varsa ati hd3430 ile karsılastırırmısın?

    dedigim gibi onemli olan ısınma ve fan durumu. ben cok titizim bu konuda. fanın surekli devreye girip cıkması beni delirtiyor.

    bu konular hakkında kısaca bilgi verirsen cok sevinecegim dostum. ve hemen siparis verecegim. simdiden tesekkur ederim.
  • hd 3430 ile karşılaştıramam ancak şu kadarını söyleyim bilgisayar oyun oynamak için alınmadı. Oyun performansı 3.4 aero performansı da 3.1. rami vista ultimate de fazlasıyla yeterli buldum.N200 serisinin bilmiyorum. Ancak n500 fan ve ısınma yönünden çok başarılı geldi bana.. Fanın sesini dediğim gibi geceleyin bile çok nadir zamanlarda çalıştığında zor anlayabiliyorum. Kulağımı yaklaştırmam gerekiyor. Touchpad falan da dolayısıyla ısınmıyor. Ayrıca ekranın önündeki kokpitde :) touchpad-ses açma kapama - mute tuşları da dokunmatik olarak dizayn edilmiş. çok hoş duruyorlar. Kamerasını gerçekten başarılı buldum. Karanlık falan göstermiyor. Ses çıkışı da bana çok fazla bile geldi diyebilirim. Asus kullanıcısı olarak Lenovo ilk defa kullandım ve gerçekten de çok başarılı buldum. Ekran kartını 3430 ile karşılaştırmadım ama dediğim gibi oyun 3.4 aero 3.1 veriyor ultimate.
  • Ben de bu notebooktan almayı düşünüyorum ama, farklı sitelerde farklı notebook kasaları var;

    http://www.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=NTBIBMT40026

    birde

    http://www.exa.com.tr/lenovo/tasinabilir_bilgisayarlar/lenovo_3000-323-6767.html

    Gerçek kasa hangisi?

    Birde empire_loups arkadaşım, recovery dvd si var mı elinizde? Driverı internetten indiririz ama lenovanın kendine has yazılımları oluyor, sanırım dos olduğu için bu yazılımlar kutuda gelmiyor.




  • @slymnuc bende bu modelle ilgileniyorum galiba doğrusu exadaki resim çünkü hepsiburdada aynı resimi kullanmış.
    birde migros broşürlerinde var ama işlemci T3200 ram 2gb hdd 160gb ve vista basic var.migrostaki fiyat 1000 ytl / 12 taksit .
    pc depo 1020 ytl işletim sistemi yok T5800 işlemci 250gb hdd ram 1gb var.
    hepsiburada 1110 ytl pcdepo ile aynı özellikler.

    bu işlemcileri kıyaslayabilirmisiniz? T3200 (1mb) / T5800 (2mb)
  • T3200 tıpkı T5800 gibi 2.0 Ghz ama T3200 667 FSB ye sahipken T5800 800 FSB ye sahip. Ayrıca T3200 de 1 MB işlemci belleği var T5800 de 2 MB. En önemlisi bence T3200 Dual core yani 3 sene önceki işlemci mimarisi, T5800 ise core2duo ve mevcut centrino2 işlemcilerden önceki işlemci ailesine mensup.
    Bana soracak olursanız, eğer işletim sistemi kurma, driver işleri ile aranız iyi ise T5800 işlemcili olan daha iyidir.

    Ama pek işletim sisteminden anlamıyorsanız ve notebookta ofis işleri yapacaksanız T3200 de işinizi görür.
  • Teşekkürler dostum bilgiler için.Dün migrosa gidip T3200 olan modelin kasasını inceledim kasa kalitesi gerçekten iyiydi hiçbir esneme veya plastikte boşluk hissi yoktu.tuşlarda kaliteli duruyor. Ekranın önündeki tuşlar dokunmatikti.ekran wxga çalıştırmadığım için görüntü kalitesini parlaklığını bilemiyorum.

    Ayrıca hizlialda T3200 modeli 850 ytl /10 taksit bonus
    T5800 modeli 1000 ytl /10 taksit
  • arkadaşlar bende almak istiyorum yazılanları okudum birkaç şeyde ben sormak istiyorum 1:ram tek slotta 1 gb mı geliyor 2:bluetooth varmı (pcdepoda bluetooth port var diyor ama ?) 3:parmak izi okuyucusu varmı . cevaplar için şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ewerpower -- 14 Aralık 2008; 12:19:43 >
  • 2 slot var ve 1 tanesi dolu (1gb olarak)
    bt diğer sitelerdede var gözüküyor kullanan arkadaşlar daha doğrusunu bilir.
  • Bluetooth var. Parmak izi okuyucusu yok. Gerçek resim ise Hepsiburada.com'dakidir. Diğer sitelerde orjinal resimlerini koymamışlar.
  • cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar
  • Dün Golddan 969 YTL 10 taksitle aldık sadece xp kurduk driverleri bağlantımız sınırlı olduğu için bu gün iş yerinde çekip akşam yükleyeceğiz bakalım nasıl bişeymiş öğreneceğiz ayrıca HDMI den Hitachi full HD panele bağlayıp deneyeceğim deneyimlerimi yazarım
  • gold sitesinde gözükmüyor hangi şubeden aldınız? ve hangi karta 10 taksit öğrenebilirmiyim?
  • Eskişehir şubesinden bonusa 10 taksit 969 YTL, dün akşam saat 20 civarı ellerinde 3 adet vardı 1 ini ben aldım, dedeklerine göre bir önceki gün 10 adet gelmiş bir günde 7 tane satmışlar bizimki ile 8. satılmış oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kir-pi -- 16 Aralık 2008; 13:49:55 >
  • bu aletin ekran kartının ram ayarları nerden yapılıyor biosta bulamadık ta?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.