Şimdi Ara

LENOVA Y530'DA 4+1 Ses Sistemi Kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle lenova y530 serisinden laptop aldım 2 gün önce gerçekten müthiş bir bilgisayar tavsiye ederim.

Asıl bölüme gelelim bu aletin bu kadar kaliteli ses sistemi varken(Hayatımda gördüğüm en iyi ses sistemi) harici subwoofer lı 4+1 imi bağlayacak giriş yok. Sadece direk giriş var. 4+1 ,n 2. ci girişi(yeşil) takamıyorum.Bu alet 9+1 e kadar destekleebilecek karta sahip ama dışına koymamışlar.
    Varmıdır bunun bir aparatla çözümü varmı?

creativenin bir ürünü var 7.1 destekli bir usb aygıtı usbden 7.1 e kadar ses çıkı destekliyo o aleti düşünebilirsin.ses konusundada haklısın kendı üzerindeki sistem cok güzel özellikle oyunlardakş performansı tartışılmaz

Orjinalden alıntı: sailorsaturn

yapacağın kolay yöntem gördüğüm ama kullanma fırsatımın olmadım bu konuda şimdiden bilgilendireyim

creativenin bir ürünü var 7.1 destekli bir usb aygıtı usbden 7.1 e kadar ses çıkı destekliyo o aleti düşünebilirsin.ses konusundada haklısın kendı üzerindeki sistem cok güzel özellikle oyunlardakş performansı tartışılmaz
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.