Stakanar dostumun aldığı pikaba neler yapabiliriz dedik . Lenco , pioneer 1000 Technics 1200 serilerinden güzel bir kopya . elbette bu iki duayene yakın değil ama biraz oynamakta zarar görmedik . Pikap Quartz direk drive motor sürücüsüne sahip , gayet stabil çalışıyor , drive devresi gelişmiş yapıda . istek doğrultıusında elektrolitik kondansatörler değişti , sese bir etkisi söz konusu değil ama , neredeyse kullandığımız Vıshay ve elna elektrolitiklerle evladiyelik oldu kondansatör bakımından . tone arm kablosunu değiştirdim 4X33 AWG blendajlı cardas kabloyla modifiye ettim , tabiki gümüş lehimleri esirgemedik . RCA kablolar kötü , kesince anlıyorsun , örgü yani blendaj zayıf . Pioneer Technics gibi Dişi RCA ile sonlandırdık CMC gold larla . Bakır levhaya montajını yaptım . Siyaha boyamadım , bakır ayrı bir hava kattı . pilot lambası yanmıştı , o işide hallettim . geriye Stakanar ın Shure kafa ve iğneyle bu olayı taçlandırması kaldı .
Güle güle kullansın Ali kardeşim .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme