Şimdi Ara

Leman'dan skandal karikatür! Polisleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sık sık yayımladığı karikatürlerle eleştiri oklarını üzerine çeken Leman dergisi son çizimiyle pes artık dedirtti.

Doğu'da PKK'ya yönelik operasyonlara katılan polis ve askerleri hedef alan Leman'ın çizerlerinin son çizimi yine çok tartışılacak.

Bugüne kadar yayımladığı yanlı karikatürler sebebiyle büyük tepki çeken Leman dergisinden PKK'ya ilişkin skandal bir karikatür daha geldi. PKK yandaşlarının okul ve hastanelere gerçekleştirdiği saldırıları görmezden gelen Leman çizerleri devlete olan düşmanlıklarını ön plana çıkardı ve karikatürleriyle Doğu'da canı pahasına PKK ile savaşan güvenlik güçlerini hedef aldı.

ÇİRKİN ALGI

Sayfalarında sürekli Türkiye'nin milli ve manevi değerlerini hedef alan çizimlere yer veren Leman, bu kez çizmeyi iyice aştı. Dergi Doğu'da canını ortaya koyarak ülkenin bütünlüğünü ve milletin huzurunu sağlamak için gece gündüz çalışan fedakar güvenlik güçlerini adeta sırtından hançerledi. Söz konusu dergi yayınladığı bir karikatürle asker ve polislerin okullara saldırdığı imajı yaratmaya çalıştı ve terör yandaşlarını sevindirecek çirkin bir algı kampanyasının parçası oldu.

Leman'dan skandal karikatür! Polisleri...

http://www.ajanshaber.com/lemandan-skandal-karikatur-polisleri-haberi/328030

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atabey_sahabettin -- 23 Ocak 2016; 11:05:15 >

• karikatürü desteklemiyorum ama yine de düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilmeli
  • çizere sormak lazım neyi eleştirmiş. konuyu açan fazla gaza gelmiş ama bence gayet normal bir karikatür. pkk ile çatışıyor diye SUS olacak halleri yok aynı polislerin neler yaptıklarını unutmamak gerekir. polis iyidir kötüdür demiyorum. sonucda hepsi emir kulu ve yaptıkları iş de asker ile birlikte en zor iş. ortaya hayatlarını koyuyorlar. ama bu durum eleştirilmeyecekleri anlamına gelmez. karikatürde polis yerine siyasiler olsa daha manidar olurdu.
  • Akp'yi-Erdoğan'ı sevme, muhalefet ol tamam ama polise, askere karşı cephe almak nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

karikatürü desteklemiyorum ama yine de düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilmeli

• Düşünce özgürlüğü hümanist böcekler agaclar kuslar bugun ne guzel
    Fosik tece katlediyor.

Biz hep sol militarist kesim pkkyi destekler zannediyorduk yanilmisiz ana muhalefet ne denli pkk sevicisi oldugunu gosterdi.

• Hümanistler damlar şimdi önce teröristleri kollarlar az tepki görünce biz hain değiliz demokrasi insan hakları hede hödö kıvırırlar az sonra burayab da damlarlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ülkücüadam kullanıcısına yanıt
    Karikature bakmadim ama adi karikatur.
    Senin ulken hemde seninle ayni dusunceye sahip hukumetin insan haklari,dusunce ozgurlugu sozlesmesini imzalamis her demokratik ulke gibi. O zaman sana ne oluyor? Sen ulkenden daha mi akillisin veya senin icin ozel kanun mi cikartacagiz dunyaya rezil olmak icin
  • hachiko kullanıcısına yanıt
    Sanada ayni cevap. Ey kendini akilli sanan arkadas. Sen kendi ulkenin imzaladigi sozlesmelerden daha mi akillisin veya kendini ozel mi hissediyorsun. Yada soyle soyliyeyim. Oy attigin partine karsi mi cikiyorsun? Ama cikabilirsin zira dusunce ozgurlugu. Bilmem anladin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

Karikature bakmadim ama adi karikatur.
    Senin ulken hemde seninle ayni dusunceye sahip hukumetin insan haklari,dusunce ozgurlugu sozlesmesini imzalamis her demokratik ulke gibi. O zaman sana ne oluyor? Sen ulkenden daha mi akillisin veya senin icin ozel kanun mi cikartacagiz dunyaya rezil olmak icin

Adimi okumaktan aciz insanlarin beni ak partili sanmalarina gulsemmi sevinsemmi bilemiyorum.

• bu Leman dergisi bir kere bile pkknın kazdığı hendekleri,yaptığı eylemleri eleştiren karikatür yapmamıştır...
    yoktur sizin birbirinizden farkiniz. Herkes biliyorda sen nerelerdesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

yoktur sizin birbirinizden farkiniz. Herkes biliyorda sen nerelerdesin?

Solun pkk yi bagrina basmasi sizi cildirtiyor bize degil partinize sarmalisiniz

• çok eskiden lise yılların da sık sık okurdum sonradan sıkmaya başladı mizah adı altında siyasi bir dergi haline geldiğini farkettim belki de hep öyleydi bilemiyorum, o zaman anlayamamış olabilirim. Lemanı bugün açın bakın siyasetten başka hiç bir şey yok.
    Benim partim yok. Ne sagciyim nede solcu. Demokratim. Kimseninde pesinden gitmem. Ne yanlissa soylerim. Pkk ninda Allah cezasini versin. Bu insanlar sadece bazi guclerni masasi halindeler. Kurtluk falan hikaye.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.