Şimdi Ara

Lehim yapsam?(Ses sistemi 2+1)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşalar ses sistemin 2 yıl önce falan bozuldu sanıodum tamamen ve dolaba kaldırdım .Bugün bir merak içini açtım ve kumanda panelinde bir kablonun koptuğunu gördüm kabloyu kısa süreliğine kontrol kalemiyle bulduğum(yada yeri sandığım) noktaya değdirdim ,ses sistemime elektrik geldiğini çalıştığını gördüm.
    1-Resimde kırmızıyla gösterdiğim 2 kabloyu birleştirip mavi yere bastırdığımda çalışıyor lehim yapsam 2kabloyu oraya sıkıntı olurmu,yani ileride elektrik çarpması patlaması gibi sonuçta benden başkalarıda kullanıyor.
    2-merak ettiğim o 2 kablo tek yerin değilmi acaba ? Bana 2 kablo 1 yere olmaz gibi geldi bana uzman arkadaşlardan yorum bekliyorum

Lehim yapsam?(Ses sistemi 2+1)

• O bölgeden zarar gelmez,, yalnız kablonun birisi, siyahla kırmızının ortasından kopmuş gibi, ordada saçaklar var... O kabloyu değirince sessistemi çalışıyorsa,, birisi elektrik,, diğeride sessisnyalidir.. elektrikle sessinyalini birleştirmiş oluyorsunuz,, telefona yada pc ye elektrik verebilir.. sağdece kablonun birini deneyin,, hangisi çalıştırıyor,, diğeri gerekirse boşta kalsın..
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Deneyeceğim dediğinizi ve buraya sonuçlarını yazcam.
  • Ürünü çalışır hale getirdim.Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.