Şimdi Ara

Lehim seti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kendime bir ader lehim cihazı bakıyorum ne çok profesyonel ne de çok dandik bişi istemiyorum. KL LEHİM TABANCASI JS98SET hakkında görüşleriniz nelerdir ? İdare eder diye düşünüyorum ancak sizinde görüşlerinizi bekliyorum.

• Sorduğunuzu daha önce kullanmadım ama en az 20 senelik sonar tabanca havya kullanıyorum hiç bir sıkıntısı ve arızası olmadı ve olacağa da benzemiyor. Sonar alırsan eğer ömürlük kullanırsın diyebilirim. Tanıdıklarımda babadan yadigar çok havya var öyle sonar marka.

Orijinalden alıntı: valdond

Sorduğunuzu daha önce kullanmadım ama en az 20 senelik sonar tabanca havya kullanıyorum hiç bir sıkıntısı ve arızası olmadı ve olacağa da benzemiyor. Sonar alırsan eğer ömürlük kullanırsın diyebilirim. Tanıdıklarımda babadan yadigar çok havya var öyle sonar marka.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lehim makinesinde cok bir markaya dikkat etmen gerekli degil ozellikle sicak hava istasyonu kaliteli olmali. piyasadaki 936 kodlu bebdir nettir hakkodur. olan lehim istasyonlari kaliteli, 2 senedir nerdeiseher gun sabahtan aksama calisir. tik demedi. ama ucunun kalitelisini bulmak sorun olur. buldun mu aldin mi 10 tane al 4 sene sikinti yasama:-)
    zaten alinca ucunda sorun yasarsin hepsinde, kimisi cabuk deforme olur kimisi ortadan kirilir.

Lehim makinesi patladı.
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.