Şimdi Ara

Havya ile plastik eritme, havyaya zarar verirmi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Devremi plastik kutuya sığdırmak için çok miktarda plastiği havyayla eritmek zorunda kaldım, havya için bir sakıncası varmıdır?Ona göre bir milyoncudan dandik sırf eritme işlemi için bir havya alacağım...

• Havya ucuna vardır. Bir milyonlukları kullansan gerçekten daha iyi olur. Ben öyle yapıyorum.
  • Havya soğukken ucuna aluminyum folyo sarıp tellerle sabitleştirebilirsin.
  • yaptım artık ,havyanın ucunda siyah bir tabaka oluştu. birdahaki sefere tavsiyelerinizi uygularım artık, teşekkürler . bu telleri sabitleştirme olayını biraz daha detaylı anlatabilirmisin??
  • İyi fikir bunalmis, Yani alüminyum folyoyu sarıp tel ile iki tur atıp biraz sıkmayı kastediyor olmalı. İş esnasında folyo düşmesin diye.
  • Havyanın ucunu değiştirmeyi niye denemiyorsun?Çünkü o şekilde verim alamazsın...O ucu sadece platiğe ayır bence.....
  • Havya ucunu bakır bir tel bulup öyle yapabilirsin
    BAKIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIZILÖTESİİ -- 22 Aralık 2006; 20:40:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Havya ucu havyaya girmiyor
    7 yıl önce açıldı
    Havya Ucu Olmuyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ucu bozulur bi zaman sora mahfoluyo folyo sarmak ii fikir bende öle yaptım bi kaç kere bakır uçlar saten bi zaman sonra geberio
  • arkadaşlar işin önemli noktası havyanın ucunun bozulmaması falan değil
    burada plastik eritiliyor ve çıkan duman bilinmediği kadar çok zararlı
    bence havyanıza vereceğiniz zararı değil de, öncelikle kendinize vereceğiniz zararı düşünün
    saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.