Şimdi Ara

lehim makinesi önerisi ve lehim malzemeleri onerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 tane lehim makinem vardı 40 w normal kalem havya şeklinde kaliteli olmadığını biliyorum işimi görsün diye almıştım bıktım makine almaktan kaliteli bozulmayan çok fazla da profesyonele gerek yok 5-10 bin lira bütçem yok 1000-2000 civarı olabilir istasyonlu mu yoksa dijital kalem havya mı tercih yapamadım ama istasyonu daha sağlam sanırım havyanin ucu kararıyor onun için hangi malzemeler gerek süngerini yeni aldım ama sadece o yeterlimi kurtel 60 40 lehim teli seçtim birde lehim pastasını felder lotfet olarak sectim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Proskit'in lehim makineleri kaliteli ve güzeldir. Havyanın ucu kararıyorsa, bardak veya fincan gibi bir şeyin içine bir top bulaşık teli koy. havyanın ucunu bulaşık telinin içine sokarak her yöne iyice hareket ettir. daldır daldır çıkart. Güzel temizliyor Ayrıca bu telin bakır olanları var, nette satılıyor.

• Yihua 878D havya+sıcak hava istasyonu yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum (hobi olarak elektronik tamiri yapıyorum), havyanın ucu şimdiye kadar bozulmadı, bozulsada uçları yaygın ve pahalı değil. Tek eleştirebileceğim nokta havyanın ısınma süresi, tam kronometre tutmadım ama ucun tam ısınması yaklaşık 1dk veya biraz altı olabilir, yani prof havyalar gibi 3-5 saniyede ısınmaz. Genel anlamda memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarmoodi -- 29 Nisan 2026; 9:8:19 >

robotikdepo | arduino, elektronik, robotik ve mekanik
    FNIRSI HS01-BC2 65W Akıllı Kalem Havya | RobotikDepo
    https://robotikdepo.com/fnirsi-hs01-bc2-65w-akilli-kalem-havya

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.