Şimdi Ara

Havya (Lehimleme Makinesi) Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
70
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genel amaçlı ve uygun fiyatlı bir havya almak istiyorum fakat ürünleri yorumlayacak bilgi ve deneyimim yok. Sadece havya değil, yanında lehim teli falanda almam gerekicek. Hangi ürünleri almam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilirseniz çok minettar olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatkiyar -- 17 Ağustos 2025; 13:15:50 >

• serhatkiyar S kullanıcısına yanıt
    yerin var mı yok mu ne için kullanacaksın genel amaç ne demek biraz açman lazım ama yeni başladiğını varsayıyorum sıcak hava istasyonlu makineler iyidir ileride işine yarayacak dip entegre sokme takma gibi ama çok yer kaplar ve atölye tarzi ger gerektirir seslidir.

hobi başlangıç olarakta 60w seramik havya öneririm zaten çoks atanlarda birinci siradadır güzel bi lehim pastası eger kaba işler yapacaksan lötfet lehim pastası ince iş az kullanacaksan amtech lehim fluxı alabilirsin lehim teli olarak feray 60 40 iyidir 50gr fln alabilirsin ince iş icin ince tel al hatta kaba iş yapmayacaksan 1 degil 0.75 fln olabilir. lehim tutma aparatı havya temizleme teli al bulaşık teli kullanilir diyolarda 50 lira bakır tel var onu bul mıknatış çekiyorsa alma mıknatıs bakir temizleme teli cekmez kutulu temizleme telini dûnya paraya satıyorlar al bi tonbaliğı kutusu icine koy tam şığıyor bi tane silikon ped alabilirsin calışma matı 3.el kesinlikle almanı öneririm veya kendin yap biraz zordur şü ahtapot 3.eller iyi ama çok eğip bükme durmadan.

bu şekilde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tıkla

Zamanında aliexpressten 20 liraya almıştım. Çok güzel havyadır. 10-15 saniyede ısınır. Bende alacağım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Matkap tavsiyesi
    18 yıl önce açıldı
    Lehim makinesi patladı.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.