Şimdi Ara

LEGO FIRSATLARI genel konu (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.773
Cevap
578
Favori
608.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
76 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: spearofdestiny

LEGO® Speed Champions Daha Hızlı Daha Öfkeli Nissan Skyline GT-R (R34) 76917 (319 Parça)

729 TL

amazon
    LEGO® Speed Champions Daha Hızlı Daha Öfkeli Nissan Skyline GT-R (R34) 76917 (319 Parça)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BBRXC9HN
    Fiyat şu an 771,90₺

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kene. kullanıcısına yanıt

Benimki elime ulaştı. Tahmin ettiğim gibi kutusu zaten büyük olduğundan ekstra kutuyla gelmedi. Haliyle kutu paramparça ve tüm bantları kalkmış olarak geldi. Kapak kapansın diye de her yerini koli bantlarıyla bantlamışlar. Neyse ki eksik poşet yok içinde.

sanırım amazon yeni uygulaması var ve dikkatten kaçıyor.

kendi kutusu olanlara ilave kutu içine koyma ibaresi var , o zaman kutu içinde gönderiliyor.

Dikkat etmedim varsa. Ama bence benim aldığım ürün iade edilmiş. Çünkü kargoda bu kadar kısa sürede bu kadar hasar alamaz. Muhtemelen başkası daha uzağa sipariş etti. kargoda yıprandı. Sonra iade edildi daha çok yıprandı. Sonra amazona ulaşınca personeller kutuyu açıp kontrol etti sonra bantladı tekrar.

Amazon kutusuyla teslim edildi bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HB nin 23 Nisan nedeniyle Lego setlere yaptığı Yüzde 23 indirim çoğu kez önce bindirim sonra indirim şeklinde olsa da, linkteki ürünlerde ekstra yüzde 10 indirim sağlayan Anne Çocuk kulübü ile kombolanınca güzel fırsatlar çıkabiliyor. Premium üyeler bir kez üye olduktan sonra bu yüzde 10 u birden çok kez kullanabiliyorlar. Siparişi 750 üzeri tutup garantipayla öderseniz 200 lira bonus da oradan geliyor. Bu ay bu şekilde 1000 lira bonus almak mümkün.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/anne-cocuk-kulubu-uyelerine-ozel-oyuncak-ve-hobi-urunlerini-kesfet?markalar=lego

• quote:

Orijinalden alıntı: ozerkane

HB nin 23 Nisan nedeniyle Lego setlere yaptığı Yüzde 23 indirim çoğu kez önce bindirim sonra indirim şeklinde olsa da, linkteki ürünlerde ekstra yüzde 10 indirim sağlayan Anne Çocuk kulübü ile kombolanınca güzel fırsatlar çıkabiliyor. Premium üyeler bir kez üye olduktan sonra bu yüzde 10 u birden çok kez kullanabiliyorlar. Siparişi 750 üzeri tutup garantipayla öderseniz 200 lira bonus da oradan geliyor. Bu ay bu şekilde 1000 lira bonus almak mümkün.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/anne-cocuk-kulubu-uyelerine-ozel-oyuncak-ve-hobi-urunlerini-kesfet?markalar=lego

Hocam bu %10 ayrıca nasıl kullanabiliriz. Sadece sepetteki indiririm var. Anne çocuk indirimini nasıl alabiliriz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

olayı bilmiyorum ama sanırım hb premium almak lazım.şimdi baktım amazon gibi premium getirmişler.özel indirimler vs.

Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
  • [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

Benimki de bugün aynen bu şekilde kolisiz, poşetsiz, dağılmış, bombelenmiş, bantlanmış, üstüne stickerlar yapıştırılmış bir şekilde ve parçalar dağılmasın diye kucakta geldi. Sanki komşunun oğlu eski lego setini toplamış getiriyor gibi bir görüntüydü, komedi.  

Teslim almayı reddettim görür görmez, zaten fazla bir inceleme yapmak gerekmiyordu. Kargocu arkadaş bekliyor gibiydi zaten bu tepkiyi, geri götüreyim dedi, gitti.

Prime fırsatında ben düzgün ürünü o fiyata bulduğum için alıyorum, Amazon kendi çöpünü Prime fırsatı diye gönderecekse ne anladım ben o işten. Bugün bana gelen pakete ben yarı parasını bile vermezdim ki, rezillik yani. Bir de Aras ile geldi bu kargo ve 3 gün sürdü. Oradan bir işkillenmiştim zaten. Amazon'da yorumlarda da yazıyor, böyle giden çok. Akıllanmamış Amazon, garip.

Hasarsız ve düzgün gelenlere imrendim, şans işte. Böyle olmaması lazım, ben bir daha böyle bir üründe hevesle fırsat filan almam ki Amazon'dan, sinir bozuluyor böyle, zaman gidiyor. Neyse...

• Johare J kullanıcısına yanıt

Kolay gelsin dışında bir kargo ile ürün yolladıkları zaman ben ümidi kesiyorum zaten, düzgün gelirse sadaka dağıtmak lazım.

• Katılıyorum. Paketleme ve kolileme de gönderinin muhtemelen hangi depodan çıktığına göre farklılık gösteriyor. Bu seviyede firmanın bunu standart hale getirememiş olması garip. Müşteri hizmetleri de ben daha ilk cümlemi yazdığımda şöyle yazdı: "Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz. Legoların önce poşetlenip, sonra koliye konması gerekiyor. Yapmamaları yanlış olmuş, bunu Amazon'a ileteceğim."   İlginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johare -- 17 Nisan 2024; 19:33:47 >

Ben bu fırsatı bir daha yakalayamam veya yakalasam da çok beklemem gerekir diye kabul ettim. Son 1 ayda 13 tane lego seti aldım(Daha yeni başladığımdan bu hobiye). Hepsini amazondan güzel indirimlerle aldım ve kolay gelsin getirdi. Hepsi sapasağlamdı aslında. Kutuları direk çöpe attığımdan ve garantiye gönderilebilen bir ürün olmadığından göz ardı ettim. Ama eksi repini verdim amazonun.

• Ben legoları 1 yıldır takip ediyorum ama bir süredir hiç alamamaya başladım çünkü fiyatlar fahiş bir şekilde arttı. Bakın enflasyon zam vs. olabilir ama böylesine bir artış gerçekten çok üzücü. Hele yeni çıkan setlerin fiyatları apayrı bir dünya zaten.  

Ben de 1 aydır bakıyorum legolara ama anlam veremediğim şey, hala üretimde olan setleri 3. parti satıcıların kazık fiyattan satması. Yahu zaten yabancılar bile legolar ulaşılmaz oldu diyor. Bizde lego resmi fiyatları aşırı kazık. Amazondan vs. medet umuyoruz belki indirim + 6 ay taksitle biraz ucuza gelir diye. Öte yandan xtoy btoy zkids gibi satıcılar üretimdeki setleri alıp resmi fiyatın üstüne %50-%100 ekleyip satmaya çalışıyorlar. Satıyorlar mı çok merak ediyorum.

Rivendell 14,8 bine satılınca 20 küsür stok saatler içerisinde bitti. Muhtemelen yarısını diğer satıcılarda 18-20k arası fiyatlara göreceğiz.

Starry night tablosu belki aylar sonra ilk kez stoğa girdi ve gene 1 saat içerisinde tamamı bitti. Ertesi gün gene atoy bkids satıcıları 2-3k kar koyup satışa koydu. Retired setleri anlarım da üretimdeki setlere bu muamelenin yapılması tuhafıma gidiyor.

Lego 42127 Technic Batman Batmobil üretimden kalktı. Yurtdışında fiyatı 20 dolar arttı sadece(80->100). Bizde fiyatı 2 katına çıktı.

Kahve makinesi ve airfryer'ların bizde Almanyanın 2-3 katı fiyatına satılması gibi bir şey galiba. İthal mal görünce eli bollaşıyor bizim halkın.

• [__Zahid__] kullanıcısına yanıt

Doğru, size hak veriyorum. Ben de son dönemde merak saldım, Amazon'dan da birçok set aldım ve küçük/orta boy setlerde sorun yaşamadım, hepsini Kolay Gelsin getirdi sanırım ama burada bence asıl sorun önceki yorumlarda var olan bir duruma 6 aydır çözüm üretmemeleri ve özellikle bu ürün özelinde bunu bir alışkanlık haline getirmiş olmaları.

İndirimi görünce ben de bir anlık tereddüte rağmen bir daha bulamam diye aldım ama büyük set almam artık kolay kolay Amazon'dan, korktuğum başıma geldi. Küçük ve orta boy almaya devam ederim.

Dediğiniz gibi içini kontrol etmek gerekiyor, eksik çıkarsa strese girmek istemiyorum. Hem kutu da saklıyorum. Keyif derde dönüşüyor böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johare -- 17 Nisan 2024; 20:50:27 >

Kesinlikle katılıyorum. Biz taksit ve indirim kovalarken bir de karaborsacıların bu kadar piyasaya hakim olması çok fena. Çoğu fırsatı onlar kapatıyordur.

Yurtdışında da çok popüler bu durum ama orada arz çok fazla. Bizde arz zaten kısıtlı. Hal böyle olunca iç piyasa fiyatlarını karaborsacılar belirliyor.

Lego Store'da hatta daha ucuz stoktaki bazı setler pazar yerlerine göre karaborsacılar yüzünden. Bakmadan almıyorum.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.