Şimdi Ara

Legend Of Grimrock (EOB,DM özleyenler buraya :) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
3.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OY anam. Fighter's Challange neydi öyle! Koca alanın ortasına ışınlıyor sizi ve etrafınızda 20 tane yeşil böcek var.
    Son 10 yıldaki çoğu oyunun boss savaşından daha zordu, terler akıtarak geçtim. Geçen başkası olursa ona da saygı duyarım.
    Çok çok zor bir combat ama Shiled of Valor gelid(+10 evasion +2 str +20 fire res) üstüne bir de hazine buldum :)
    Böyle bir oyun bekliyormuşum valla Dayak yedikçe daha çok hoşuma gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 14 Nisan 2012; 15:02:30 >
  • Az önce aldım bakalım deneyeceğim, çok güzele benziyor
  • Yeni bir partiyle 4. kata indim gittikçe zorlaşıyo oyun.
  • oyunu alacağım ama steam dan mı gog dan mı alsam karar veremedim :)
  • Oynanış süresi ne kadar arkadaşlar?
  • Steam'de Achievement desteği var, gog ise harita, artwork, klavuz vb. veriyor. Tercih size kalmış.
  • Ben gog dan aldım, haritalar bonus oldu güzel :)

@Glomental
    Ben 13 saatte son kata geldim, 2 saatte burası sürebilir.

Arada 2-3 saatte reloadlara gitmiştir. 480 MB lik bir oyun için iyi bir süre. İleride başka parti ile oynarım kesin.
  • gog dan alıcam, bonus olarak verdikleri daha cazip geldi :)
  • Örümcek fobim var :D Ama aldım çok güzel oyun
  • Öncelikle oyunu ana sitesinden alarak daha çok destek olabilirsiniz. Size Steam key gönderiyorlarhttp://www.grimrock.net/buy/

ve şöyle birşey yazıyor

quote:

Are there any extras?

The game comes with the following extras:
    - A beautifully crafted game manual
    - Legend of Grimrock world map
    - Custom made grid paper to print out for all your mapping needs
    - Grimrock theme music
    - Wallpapers
    - Art sheets illustrating foul creatures of Mount Grimrock
    - Team photo

Bu şeyler sadece gog'a özel yazmıyor yani. Kendi sitelerinden aldığınızda büyük ihtimal gelecektir. Dediğim gibi Steam key veriyorlar ve yapımcıya daha çok destek olmuş oluyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Öncelikle oyunu ana sitesinden alarak daha çok destek olabilirsiniz. Size Steam key gönderiyorlarhttp://www.grimrock.net/buy/

ve şöyle birşey yazıyor

quote:

Are there any extras?

- Grimrock theme music
    - Wallpapers
    - Team photo

Bu şeyler sadece gog'a özel yazmıyor yani. Kendi sitelerinden aldığınızda büyük ihtimal gelecektir. Dediğim gibi Steam key veriyorlar ve yapımcıya daha çok destek olmuş oluyorsunuz.

hocam steam key nasıl aktif edilecek peki?https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601 listede gözükmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cold Death

quote:

Orijinalden alıntı: archVillain

Öncelikle oyunu ana sitesinden alarak daha çok destek olabilirsiniz. Size Steam key gönderiyorlarhttp://www.grimrock.net/buy/

ve şöyle birşey yazıyor

quote:

Are there any extras?

- Grimrock theme music
    - Wallpapers
    - Team photo

hocam steam key nasıl aktif edilecek peki?https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601 listede gözükmüyor.

Bunun bir önemi yok. Verdikleri anahtar direkt Steam ile uyumlu olacak.

• @Gluskap saolasın cevap için
  • Baya uğraştırdı ama sonunda bitirdim Final animasyonu biraz daha iyi olabilirdi belki ama yine de harika bir oyun olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Baya uğraştırdı ama sonunda bitirdim Final animasyonu biraz daha iyi olabilirdi belki ama yine de harika bir oyun olmuş.

Son boss çok ilginç.
    Benim zaten konusal anlamda beklentim yoktu oyunla. Giriş gelişme sonuçtan sınıfta kalır diyordum. Ama aralarda bulduğumuz notlar, gördüğümüz rüyalar az bir atmosfer yarattı gene.
    Son kısmı seslendirseler biraz daha tatmin edici olurdu. Bir de seçtiğimiz ırk ve sınıflara göre ufak tefek konuşmalara ekleyebilirlerdi.

Ama cidden süepr oyun, her saniyesinden sevk aldım. 6-7 tane gizli bölme bulamamışım sadece. Bir daha oynadığımda ararım oraları artık.

Firmanın ilk oyunu olarak çok iyi bence. Yakın zamanda eklentilerde gelir büyük olaslıkla(map editor çıkacak piyasa o zaman iyicie çoşar) Güzel de satış rakamlarına ulaştı firma. Steamde 1.di satışlarda 2 gün boyunca.

Senede bir bunu geliştirerek çıkarsınlar yeter bana

• Bitiren arkadaşlar, toplam kaç level oyun? Oynama süresi ne kadar?
  • 13 kat var oyunda, son katlar biraz daha kısa üst katlara göre ama düşmanlar olarak daha zorlu.
    14 saat sürdü benim, 2-3 saatte save-load ekle.
  • Wizardry 8' e epeyce benziyor. Wizardry 8 fanatikleri için yapılmış bir oyuna benziyor.
  • Güzel oyun, Amiga - Pc dos günleri aklıma geldi, ama gene aradan 20 yılı geçmiş olmasına rağmen eksiklikler var. Karakter generation ekranı çok vasat, EOB'da karakter ekranında bile oyunun hazını alıp, oh süper oldu diyip oyuna bakmadığığm olurdu, bakmamak derken 4234 kez oynadığım olmuştur. Müzikler de vasat. O dönemdekiler EOB II'nin giriş sahnesi ve müziklerini hatırlayıp paralize olmayan yoktur. Büyüleri pek bakamadım ama old school tarzı değil. Senaryo da çok bağlayıcı değil, Khelben,Waterdeep filan derken başka bir alemde buluyorduk. Neyse genede oynanır.
  • Fighter's Challange a girmek içerdeki fight dan çok daha zor geldi bana o butonlu oda da kafayı yiyecektim sonra kapının önüne geldik, kapı açılmıyo iyimi dön dolaş dungeon daki bütün canavarları öldür açılır diye yok sonra gittim baktım kapının önüne bi tane meşale düşürmüşüm onu aldım tekrar girdim açıldı.
    İçeriye girdim etrafta bir sürü yeşil hamam böceği diye tabir ettiğim garip böcekler var, baktım karşımda altın anahtar girişi hemen aklıma benim tankta altın anahtar olduğu aklıma geldi,oraya ulaşana kadar benim mageler öldü bomba falan atıp hemen önümü temizledim açtım kapıyı sığındım içeri,shield of valor u giydim hemen teker teker kestim canavarları bi 10dk falan sürmüştür.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.