Şimdi Ara

Leg Day lerden nefret ediyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İç sıkıyor ... Bende Cuma günlerine koydum çünkü Pazartesi, salı , çarşamba gibi günlerde hayatta çekilmez haftasonu başlangıca koydum . Ancak cumada kaytardım of

• Bende iple çekiyorum

Bacak çalışırken aldığım hazzı başka hiç bir antremanda alamıyorum

Öyle ki şuan quadlarda hala tatlı bir acı var
  • En zevk aldığım antrenmanlardan biri bacak çalışmak o gün bide sırt kanat giriyorum tamam hele o göğüs omuz çalışmaları hem sıkıcı hem ağrıdan geçilmiyor bacak iyidir hocam aman aksatma o vücudu taşıyacak bacaklar bence biraz daha önem verelim türkiye genelinde üst vücuda her zaman daha fazla önem verilir.
  • Leg ext.
    Hack Squat
    Calf
  • genelde hakkıyla çalışamayan ve estetik kaygısı çok yüksek insanlar sevmez bacak idmanlarını. üst vücutta bir pump etkisi olmadığı için isteksizce leg extension yapanları çok görüyorum, bitse de gitsek havalarında.. Halbuki bacak kuvveti insanın hayatında o kadar büyük bir yer tutuyor ki...

Kıştan bu yana bacak idmanlarımda çok yükleniyorum, squat ve leg press PR'larımı haylice yükselttim. Kışın levi's 501 bedenim 31 iken dün aldığım aynı model 34 beden. 32'ye bacağımı sokamadım bile o derece gelişim var hem quadlarda hem de glute bölgesinde, popoda yani. Aynaya bakınca görülen şey yine estetik ve dolgun kalçalar, bacaklara yüklenmemek için hiçbir sebep olmamalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heathen

genelde hakkıyla çalışamayan ve estetik kaygısı çok yüksek insanlar sevmez bacak idmanlarını. üst vücutta bir pump etkisi olmadığı için isteksizce leg extension yapanları çok görüyorum, bitse de gitsek havalarında.. Halbuki bacak kuvveti insanın hayatında o kadar büyük bir yer tutuyor ki...

Kıştan bu yana bacak idmanlarımda çok yükleniyorum, squat ve leg press PR'larımı haylice yükselttim. Kışın levi's 501 bedenim 31 iken dün aldığım aynı model 34 beden. 32'ye bacağımı sokamadım bile o derece gelişim var hem quadlarda hem de glute bölgesinde, popoda yani. Aynaya bakınca görülen şey yine estetik ve dolgun kalçalar, bacaklara yüklenmemek için hiçbir sebep olmamalı.

estetiği falan boşverde vücudun yarısı ya.vücudunun %50 sini çalıştırmıyorsun bacak çalışanları anlamıyorum bende

• Bacak günlerini iple çekiyorum antrenman sonrası endorfin patlaması yaşayıp salondan çıkmanın tadı başka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One Piece Güzel Midir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bildigim tek birsey var oda backa calismazsak daha zor buyuyecegimiz...Bacak temeldir.Olmak zorundadir.Dun calistim zor yruyorum ama sunu biliorumki testedtorin hormonlarim suan tavan yapti ve cuma gunude tricep-omuz calistigim icin onlarin buyumesine daha fazla dokundu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her çalışmamda bi don yırtıyorum
  • protein iç sen
  • Ben çalışmayı seviyorum da çalışma sonrasını sevmiyorum bacaklar titreye titreye çıkıyorum salondan.

200 kilo leg press
    Leg Extension
    Calf

Bunlardan sonra baya bi perti çıkıyor insanın.

@montevo

Bende leg raise yaparken osurasım geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 25 Ağustos 2013; 20:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Ben çalışmayı seviyorum da çalışma sonrasını sevmiyorum bacaklar titreye titreye çıkıyorum salondan.

200 kilo leg press
    Leg Extension
    Calf

@montevo

200 kilo iyimiş.belki bneimde kapasitem vardır.100 kilo denedim biraz sıktı ama olsun.ön kol gelişince zorlanmam.bacakalrda sıkıntı yok taşıyo.hatta bneim 110 kiloluk elemanı omzuma aldım.ezilmeden kurtuldum geçen haftaki bacak antremanında yrüğyecek halim kalmamıştı.yığıldım oldğum yere.baktığım siteleirn aslı varsa backa çalışmak testestorunu yükselityor.bide şöyle bi tekerleme uydurdum sporda backa çalışmamak ergenlerin saçın sadece önünü taramasına benzer.

• baldırlar kalın oldugu icin istemeye istemeye ortalama agırlıkta yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Ben çalışmayı seviyorum da çalışma sonrasını sevmiyorum bacaklar titreye titreye çıkıyorum salondan.

200 kilo leg press
    Leg Extension
    Calf

@montevo

200 kilo iyimiş.belki bneimde kapasitem vardır.100 kilo denedim biraz sıktı ama olsun.ön kol gelişince zorlanmam.bacakalrda sıkıntı yok taşıyo.hatta bneim 110 kiloluk elemanı omzuma aldım.ezilmeden kurtuldum geçen haftaki bacak antremanında yrüğyecek halim kalmamıştı.yığıldım oldğum yere.baktığım siteleirn aslı varsa backa çalışmak testestorunu yükselityor.bide şöyle bi tekerleme uydurdum sporda backa çalışmamak ergenlerin saçın sadece önünü taramasına benzer.

Aynen öyle testesteron salgılattırıyor büyük kas grubu olduğundan. Ben 200kiloda öyle çok aşırı zorlanmıyorum 3x10 yapıyorum ama 1 set yaptıktan sonra kalp nasıl gümbür gümbür oluyor varya göğüs kafasımı yaracakmış gibi.

• yazlıkçılar bunu öğrense ölümüne bacak çalşışırlar
  • Altın kurallardan biridir; Never Skip Leg Day

• şu bacaklarla bi de utanmadan kısacık şort giyiyorlar ya ben onu anlamıyorum. bari eşofman giy rezilliğin belli olmasın.
  • hep bacağım akdar kalın kol istemişimdir ama böylesini değil
  • melfuranyus kullanıcısına yanıt
    Dostum dediğim gibi bahardan beri baya yüklendim bacaklara 3 beden attı pantolon. popo falan bi şekillendi böyle ne giysem yakışır hale geldi, bacaklar dolgun duruyor. squat, leg press, leg extensions, stiff leg deadlift, calf raises yaptım.
  • bende bacak çalışmayı iple çekmiyorum am aksatmıyorumda.kendimi fazla zorlayamıyorum bacak çalışırken neden bilmiyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.