Şimdi Ara

Left 4 Dead , Lost Planet DİL YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
8.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben left 4 dead ı yükledim oyuna girdim fakat dil çok değişik bir

buda resim böyle bir dil aynı şekilde Lost Planet de böyle farklı bir dil

bu iki oyun için bir dil yaması yada çözümünü bilen varmı !!!

• ?
  • "Opciones" "Seçenekler" oluyor İspanyolca'da. Oraya gir bir bak dil ayarları var mı diye. Varsa değiştir (yani). Yoksa, oyunu tekrar kurmak, dil dosyalarını değiştirmek (ki her oyunda oluyormu bilmiyorum) çözüm olabilir.

Ama sana tavsiyem bir daha oyun kurarken "dil" seçeneğine dikkat etmen. İndirirkende dikkat et dillere.
    Kolay gelsin.
  • Evet bende de left4dead menüler ingilizce ama rusça konuşuyolar fıtık oldum...İngilizce yaması vardır heralde...
  • malesef opciones de dil seçeneği yok iki oynun da kurulumunda ingilizce seçiyorum ama dil ispanyolca olarak gözükmekte dil patch lerini bulabileceğim bir adres varmı yada düzenli dil kullanan arkadaşlar upload edip nereye ne yapmam gerektiğini söylerlerse memun olurum

• bendede ayni oyun var ama bendeki ingilizce menu yani oyanamya daha yeni basladim Legendary yeni bittide buda tavsiye ederim dehsaet bir oyun

Legendary sonra bunu oynayinca biraz dandik kaldi yanında )
  • ARKADAŞLAR LOST PLANET EXTREM BİLMEMNE NEYSE DİL SORUNUNU ÇÖZDÜM SÖYLÜCAĞIM ŞEYLERİ YAPIN

1. oyunu kurduğunuz dosyayı açın yani bilgisayarım program files
    2.launcher die bi not defteri filan wardır weya biçiimi farklıdır not defteriyle açın
    3 sayfa sonunda language spanıish yazar
    3 o kısmı english yapıp not defterini kapıtın kayıt edin
    4 oyuna girin ilk girdiğinizde yine ispanyolcadır ama ikinci girdiğinizde ingilizce olacaktır

NOT: arkdaşlar deneyin oluyo ve bunu olabildiğince yaymaya çalışın ben bi oyun severim her tatını çıkarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.