Arkadaşlar oyunu açtığımda bu hatayı alıyorum oyuna giriyor tam menü gelecek oyun kapanıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
hocam oyunu kurarken steam programınıdamı kurdun steam dosyası başlatılamıyor diyoda eğer öyleyse ilaç değiştirip tekrar denermisin
Bu oyunda çok hata aldım kullandığım bi kaç şeyle sorunu düzelttim ama sonrada " sadece ilk bölümde geçen nesneler " 'i alabilir duruma geldim. 2. ve ya 3. bölümde adamın biyerde bizden kola istediği yerde mesela alamıyordum sonra testere veya rocket launcher kullanamıyodm. Daha sonra düzgün bi versiyonunu yaptılar ama indirmek istemedm baymıştm fakat kafeye yüklemişlerdi ordan baktım sorun falan yoktu.
quote:
Orijinalden alıntı: yousuff
hocam oyunu kurarken steam programınıdamı kurdun steam dosyası başlatılamıyor diyoda eğer öyleyse ilaç değiştirip tekrar denermisin
Şimdi şöyle anlatayım, ben bu oyunu indirdim direk kurdum işte. Steam felan gerek görmedi nedenini anlamadım. Sonra oyuna girdim bayağı oynadım çıktım. Bi daha gireyim dedim bu hatayı gösterdi. Daha demin steam kurdum fayda etmedi. Hatadaki dosyayı buldum nereye atacağımı bilemedim. Çok garip bir olay cidden.
Aynısı bendede oldu şimdi 2-3 gün sonra tekrar denediğinde oyuna girebilceksin :D arkadaşım bi yöntemi var çok istiyosan bana msnden ulaş
left 4 dead 2 dede oyun içinde durduk yere kapanma hatası alıyordum hala çözebilmiş değilim.
arkadşım çok saçma gelebilir fakat eğer tarihi 29 Kasım 2009 a ayarlarsan oyundan atmıycak emin ol :S
arkadşım çok saçma gelebilir fakat eğer tarihi 29 Kasım 2009 a ayarlarsan oyundan atmıycak emin ol :S
kesinlikle büyük ihtimal oyunun sahtedir
quote:
Orijinalden alıntı: Aras De Souza
quote:
Orijinalden alıntı: Deathclaw
hiç bir fikrim yok nasıl bişey fakat anlaşılan oyun o tarihe falan ayarlı :D fakat ayarladıktan sonra çalıştı hiç atmadı
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Aras De Souza
quote:
hiç bir fikrim yok nasıl bişey fakat anlaşılan oyun o tarihe falan ayarlı :D fakat ayarladıktan sonra çalıştı hiç atmadı
arkadaşımdada aynı sorun vardı çok iyi hatırlıyorum. hemde ilk girmiştim onun bilgisayarında oyuna dedi aras oynuyamazsın falan niye dedim tarih marih bişiler dedi bilgisayardan tarihini falan değiştirdi
quote:
Test edildi onaylandı. Teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme