Şimdi Ara

Left 4 Dead 2 Artık 29.99$

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkaşlar Steam'de öyle gözüküyor,indirimde kazığı yemiştik bunu kaçırmamak lazım sonra yine fiyat arttırırlar falan.Haydi hayırlısı,gelecek dlc de 7$ olacakmış diye duydum.

• çok şükür gerçek fiyatına çekmişler oyunu.
    ilk oyunu alanlar mağdur edilmeyecekti dendi zamanında, gerçekleşmedi.
    yine de aldı çoğu kişi. kaç ay oldu dlc yok, artık parayla çıkartsınlar razıyız zaten, hepten bıktırdılar.
    (team fortress 2'ye verilen desteğin çeyreği yeterdi...)
    ilk oyunun geldiği stabiliteye hala gelemedi ikinci oyun, ne yapıyorlar bilmiyorum.
    (teamvs hala adam gibi çalışmıyor, kolay uygun pingli server her zaman bulmuyor, maplerdeki bugları ve oyun genel buglarını yazmaya bile gerek yok.)
    kaldı ki bir çok modcu da küsmüş gibi oyuna, ilk oyunda bir dünya addon map yapıldı, bazıları crash course'dan bile iyiydi.
    ikinci oyunda daha ismini duyduğum bir addon map yok, modcular da left4dead3 dedikoduları yüzünden niyetlenmiyorlar belli ki.
    adam ilk oyun için emek verdi, popülaritesi düştü neden tekrardan uğraşsın çokça değil mi ama...
    half life 2 episode 3'ten de haber yok, hepten kıl olmaya başladım artık valve'ye, en sevdiğim stüdyoydu halbu ki.

forum?!.. donanım haber?!.. ağlama duvarı değil mi abi?!.. hmm... pardon abi yanlış geldik demek ki

yalnız iki oyun da 30 dolar şu an, bari ilkini 20ye çek be adam...

• isteyene oyun satın almak için yardımcı olabilirim.
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=38859620

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukdanis -- 2 Nisan 2010; 13:06:17 >
  • Half Life 2 : Episode 3 çıkmadan Valve oyunlarına boykotum var almıycam hiçbirini. Left 4 Dead 2'yi de almıycam.

Yeter 3 yıldır bekliyoruz.
  • Martta gelecek denildi. Niye hala dlc yok ortada ?
  • Alacaklara hayırlı olsun
  • Almayı düşünüyordum da ne bileyim üst üste bir sürü kötü şeyler duydum oyun hakkında,bug-ping vb.Sizce değer mi değmez mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan kaç ay oldu şu sorunu düzeltmediler(tabi bu sorunlardan sadece birisi) nick ölünce ellis yada coach ağızlarını açmıyorlar, hiçbir şekilde konuşmuyorlar.El insaf kardeşim be el insaf.DLc ye de para ver şimdi. Şöyle saçmalamazlar mı,insanı orjinal aldıklarından soğuturlar valla ep3 gelsin korsan alıcam.(Hoş,o da teşrif ederse bir gün...)
    @balparmak
    O biraz sana bağlı ilk oyunu çok sevdiysen alırdın valla,ama 1. oynamamışsan git onu ucuza bul al derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknessfriend -- 3 Nisan 2010; 0:04:56 >
  • Valla ilkini oynamadım da 2.sinin demosunu oynamıştım baya güzeldi aslında ama birkaç günden sonra ping/lag sorunu başladı,harita da sıkmıştı zaten.Hala ping/lag sorunu var mı?
  • Oynadığın servere göre değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Valla ilkini oynamadım da 2.sinin demosunu oynamıştım baya güzeldi aslında ama birkaç günden sonra ping/lag sorunu başladı,harita da sıkmıştı zaten.Hala ping/lag sorunu var mı?

Bende öyle bir sorun yok, Almanya serverlerinde max 150 ping alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: balparmak

Almayı düşünüyordum da ne bileyim üst üste bir sürü kötü şeyler duydum oyun hakkında,bug-ping vb.Sizce değer mi değmez mi?

eleştirilerin hedefi ikinci oyunun ilk oyun kadar optimize olamaması hala, çünkü valve ağırdan alıyor.
    yoksa her gece ikinci oyunu oynuyoruz, çok da eğleniyoruz ama kızıyoruz zaman zaman da.
    bir eleştirimiz de ilk oyuna bir dlc çıkarıp ilk oyunun hesabını kapatması valvenin.
    çünkü ilk söylemleri böyle değildi.
    şimdi ikinci oyuna bir dlc gelecek, hala gelmedi, paralı mı parasız mı olacağı belli değil,
    üçüncü oyun dedikoduları çıkıyor artık. yani kızılan en büyük olay da bu.
    bi projesini tam tamamlamadan (optimizasyon) diğerlerine atlaması.

senin almaya niyetin varsa al popülaritesi devam ederkene. fiyatı makul seviyeye geldi çünkü.
    biz fazla duygusal yaklaşıyoruz, sen bize bakma

• Yorumlar için sağolun,haftaya falan alırım artık eyvallah.
  • Bekle bence indirime girer yakın zamanda
  • 5$ olsun alırım belki
  • bu fiyatın altına 1 seneden önce inmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

5$ olsun alırım belki

Alabilicek misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

5$ olsun alırım belki

Töbe töbe saten korsanı 8 tl
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.