Şimdi Ara

Lee sin build.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 3500 ip var lee sin için biriktiriyordum lee sin gerçekten late de düşüyormu ?

Ben jung yada solotop gidicem ve full tank kasmakmı gerekiyor ? Ben 3 saldırı 1 bot 2 de defansif item almayı düşünüyorum bu şekilde late de düşermi ?

Şimdi diyeceksinizki lee sin zordur anı düşünmekle oynanır filan benim hiç olmadık anlarda çok güzel hareketlerim vardır. Bir keresinde pembe tarafın blue sunun arkası varya bizim takımdaki adc ordaydı bende onun solundaydım tam arkamızda 4 kişi vardı muhtemelen ölücektik benim aklıma ok süper bir fikir gelmişti hemen feneri koydum ve duvarın arkasına flash attım amacım şuydu ben duvarın arkasına flash atınca adc fenere tıklayıp bana gelicekti kaçacaktık ama biraz erken basmışım flash a duvarda kaldım 2 mizde öldük .

Böyle hızlı düşünüyorum lee sin i oynayabileceğimi düşünüyorum ama of tank kasarsam late de düşermi ?

• Anlattığın anı süpermiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faelonn

Anlattığın anı süpermiş

2 gün filan oldu yapabilseydim 5 kişinin arasından çıkarıcaktım adc yi ama olmadı .
  • Ravenous Hydra
    Ruby Sightstone
    The Black Cleaver

Gerisi tanky kas
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

Ravenous Hydra
    Ruby Sightstone
    The Black Cleaver

Gerisi tanky kas

Araya bir yere bt sıkıştırsak ?
  • quote:

Ravenous Hydra
    Ruby Sightstone
    The Black Cleaver

Gerisi tanky kas

Hydra yerine lw daha iyi olmaz mı ? Useless bi item sanki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Julimezar

quote:

Ravenous Hydra
    Ruby Sightstone
    The Black Cleaver

Gerisi tanky kas

Araya bir yere bt sıkıştırsak ?

ie de sıkıştir araya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Julimezar kullanıcısına yanıt
    Rakibi eziyorsan tamam ama genelde lee icin alinmasi gerekmiyor. RH yeteince LS veriyor ve tiamattadi amac split push veya TF sirasinda lw dan daha etkili bir rakip pusturme etkisine sahip olmasi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • quote:

Rakibi eziyorsan tamam ama genelde lee icin alinmasi gerekmiyor. RH yeteince LS veriyor ve tiamattadi amac split push veya TF sirasinda lw dan daha etkili bir rakip pusturme etkisine sahip olmasi

Lw yi ben sormamıştım ama saolun yinede.
  • quote:

Hocam 2 şey daha sorucam mümkünse.

1-) Hydra , Ruby sighstone , The black cleaver , Bot , Warmog , Günateşi pelerini ( ingilizcesini hatırlamıyorum yakındaki rakiplere saniyede 40 gerçek hasar veren item.)

ortalama bunun gibi dizerim ama hangi sırayla dizmeliyim ?

2-) Bot olarak büyü direnci yada zırh botunumu alalım yoksa gezgin çizmesini mi (5 saniye hasar almayınca +105 hareket hızı veren)

Şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Buildi takima gore yapabilirsin tankiniz varsa asassin kassr cok zevkli oluyor. Lane de baslarken 400luk kilic 5 pot, ilk base dondugunde vampiric bitir sonra bot bile almadan ilk itemin sightstone olsun. Pembe sightstone u kasinca mid game e kadsr hp ihtiyacini karsiliyor. Bot olarak karsisi full ad olmadigi takdirte mercury kas lee gibi mobility champlarda mercurynin pasifi cok ise yariyor. Sonra sirasiyla bt, brutalizer, lw( eger karsi takim melee agirlikli hantalsa le yerine hydra daha iyi olur) eger gidisat iyiyse abartip ustune bide botrk kasarsan gelene gecene tek atarsin

Jungle tank icin pala+5 potla baslayip ilk bae e donuste pençe(sanirim ismi buydu orjinal adini unuttumpalanin gelismisi wrigglein alt itemi) daha sonra yine ilk firsatta pembe sightstone u bitir ve sakin wriggle yapma. Ondan gelen tek ward sana yetmez zaten sightstone yapacaksin. Bt yapacagin icin lifr stealini da ihtiyacin olmayacak. Wriggle in en cok kasildigi champlardan biri oldugu halde bence wriggle in en gereksi oldugu sampiyon lee sindir.

Geri kalan tank itemlerini karsidaki ap ad dengesine gore kasmalisin onlari kendin belirlersin zaten

Son olarak bu sightstone lari bosa ilk item olarak kasmiyoruz ward kullamayibmutlaka ogren. Jungledaysan ward a acima top bot gank giderken wardlari yoksa mutlaka ward koy. nasilsa base e gidince geri aliyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChelseaSmile -- 11 Eylül 2013; 11:31:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Buildi takima gore yapabilirsin tankiniz varsa asassin kassr cok zevkli oluyor. Lane de baslarken 400luk kilic 5 pot, ilk base dondugunde vampiric bitir sonra bot bile almadan ilk itemin sightstone olsun. Pembe sightstone u kasinca mid game e kadsr hp ihtiyacini karsiliyor. Bot olarak karsisi full ad olmadigi takdirte mercury kas lee gibi mobility champlarda mercurynin pasifi cok ise yariyor. Sonra sirasiyla bt, brutalizer, lw( eger karsi takim melee agirlikli hantalsa le yerine hydra daha iyi olur) eger gidisat iyiyse abartip ustune bide botrk kasarsan gelene gecene tek atarsin

Jungle tank icin pala+5 potla baslayip ilk bae e donuste pençe(sanirim ismi buydu orjinal adini unuttumpalanin gelismisi wrigglein alt itemi) daha sonra yine ilk firsatta pembe sightstone u bitir ve sakin wriggle yapma. Ondan gelen tek ward sana yetmez zaten sightstone yapacaksin. Bt yapacagin icin lifr stealini da ihtiyacin olmayacak. Wriggle in en cok kasildigi champlardan biri oldugu halde bence wriggle in en gereksi oldugu sampiyon lee sindir.

Geri kalan tank itemlerini karsidaki ap ad dengesine gore kasmalisin onlari kendin belirlersin zaten

Son olarak bu sightstone lari bosa ilk item olarak kasmiyoruz ward kullamayibmutlaka ogren. Jungledaysan ward a acima top bot gank giderken wardlari yoksa mutlaka ward koy. nasilsa base e gidince geri aliyorsun

Bt yapacağın için demişsin ama gurcellonline bt yerine hydra demişti sence full build olarak nasıl kasayım yazdıkların için saol dikkate aldım.

• Latede düşer. Sebep = ward alacaksın. O keşiftaşı, o wriggle illa bir slotuna monte olacak.

Benim buildim şu,

merkürün adımları, wriggle ( jung isem ), randuin, malmortius, botrk, donmuş balyoz.

oyun uzarsa veya solo isem wriggle yerine keşiftaşı.

Ama jeton ta bu yılda düştü. Araya bir yere trinty sokarsak OP. Nereye sokacaz daha bilemiyorum.

Merkürün adımları, botrk, trinty, donmuş balyoz, randuin, malmortius olsa mesela op late-mate dinlemez. Ama o salak ward itemini alacaksın. Bir item çıkartacaksın. O yüzden lee sin latede kötü ( bence )
  • Motomot build yapma. Herzaman rakibe karsi itemlar kullan. Misalen Maw of Malmortius yazmadim ama AP rakiplere karsi The Black Cleaver yerine alinabilir. Ona keza rakibi eziyorsan ve defansiv kasman gerekmiyorsa (boyle oyun pek denk gelmez) BT veya IE bile cikabilirsin.
    Item sirasi kesinlikle degiskendir. Her itemi rakibe gore alarak baslamalisin. Rakip sana damage vuramiyorsa sen o oyunda ustunsuz demektir. Buna dikkat ederek buildlerini olustur.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bende lee almayı düşünüyorum

• Late'de diğerlerine göre perfomansı stabil kalır. Ama ADC'yi aradan alıp çıkar. Jung Lee aslında zordur. Eğer early'de snowball olamazsan afk kalsan yeridir. 5vs4 oluyor bildiğin. Onun için riskli bir jungle.
  • Yapabiliyosan doran başla jungle

Mobility bot
    Doran
    Doran
    Sightstone
    Ancient golem - early build

Mobility
    Sightstone
    Ancient
    lw
    Randuin/banshee
    Black cleaver/mom/bt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.