Bildirim
Led tv yi monitöre bağladım ama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
up yokmu bilen :S -
çözünürlüğü değiştir -
tv den pc moduna al görüntüyü -
quote:
Orijinalden alıntı: maxstar33
tv den pc moduna al görüntüyü
Pc modunda ama yine bulanık gösteriyo pc ye bağlayınca tv deki bazı ayarlar gidiyo keskinlik falan çözemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: Eyüp Y
quote:
Orijinalden alıntı: maxstar33
tv den pc moduna al görüntüyü
Pc modunda ama yine bulanık gösteriyo pc ye bağlayınca tv deki bazı ayarlar gidiyo keskinlik falan çözemedim
bilemiyorum o zaman -
quote:
Orijinalden alıntı: Eyüp Y
keskinlik full monitör bulanık gösteriyo normal samsung pc monitörümdeki netlik yok bunu nasıl çözerim.
Tüm kablolarını kontrol edip birde ekran çözünürlüğünü değiştire bilirsen sorun kalmaz diye düşünüyorum yada kullandığın ara kablon da bir sorun olabilir eğer deneye bileceğin başaka kablolar var ise birde onlarla deneye bilir misin ayrıca ekran görüntüsünü gösteren fotoğraf koyabilirsen daha iyi yardımcı olmaya çalışırız... Sorunun tam olarak ne oldugunu anlamak açısından
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- uyku modunda oyun iner mi
- bios pili biterse ne olur
- ctrl c çalışmıyor
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid scope: user_profile
- youtube altyazı türkçe olmuyor
- steam açılmıyor
- pc otomatik kapatma
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- ekran kaydı alma
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X