Uzun uğraşlardan sonra hatanın elimdeki USB de olduğunu anladım.Usb'nin yazma hızının yüksek olması gerektiğini öğrendim.Bu gün başka bir USB'ye kayıt yapabildim ( 3d kayıt dahil ).ŞİMDİ SIRADA BU KAYDI PC'DE İZLEYEMEMEK GİBİ BİR SORUNUMUZ VAR.Bu iş telif hakkı ile ilgilimi diyelimki öyle; bu işin bir programı olmazmı? yakında yaparmılar.Her şeyin korsanı bi yolu var bunun mu yok?
Bu iş için :
1. Linux işletim sistemi bilgisi
2. Genel bilgisayar kullanım bilgisi
3. En önemlisi İngilizce bilmek gerekiyor.
Sonuca değer mi derseniz , 100-150 lira civarına usb kaydı yapan uydu alıcı almak daha kullanışlı ve zahmetsiz olacaktır.
Kaydı bilgisayardan izlemek için , tvnize DMR denilen telif hakkı kısıtlaması getiren sistemi deaktif eden widgeti yüklemeniz , eğer tv yazılımını süreli güncelliyorsanız Samsung bu sistem açığını kapattı ve artık tvye bu wigdet yüklenmiyor.
Sonrasında linux yüklie bilgisayardan veya sanal bilgisayar programı içine linux işletim sistemi kurarak (örnek virtualbox içine ununtu kurmak gibi) ve sadece linux altında görülen usb bellek veya harddiskten yapılan kaydı Fat32 veya NTFS formatlı pcye veya başka harici diske aktararak yapabilirsiniz.
Ayrıca yine kayıtların şifresini açabilen çözücüler var. Bunlarla uğraşmanız lazım. DRMDecrypt DMR Disable diye arama yapın ama sonuçlar İngilizce...
Konu üzerinden zaman geçtiği için, bu konuda gelişme var mı diyerek güncellemek istedim,
Marka önemli değil, led' den yaptığımız direk kaydı pc izlemek için kolay bir yöntem gelişti mi,
ben de merak ediyorum. cevabı bilen varsa memnun olacağım