Şimdi Ara

Led Tv'de Kendiliğinden Oluşan Lekeler (Foto Mevcut) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
50.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2011 yılında aldığı pana u20e lcd yaklaşık olarak 6 ay kadar süre önce içerden lekelendi garantim bitmişti ancak ürünü darty den alırken garanti uzatması yapmıştım..Evraklarını bulabilmem uzun süre aldı Belgelerimi bulduktan sonra belgenin üzerindeki numarayı aradığım şimdi ki bimeksi aradım... elemanlar 2 gün içersinde geldiler baktılar teşhisi koydular paketlieyip götürdüler 4 Gün sonra yapılmış bir şekilde geldiler denedik leke kalmamıştı.Sorunun sebebini sordum içerden toz girmiş dediler nasıl giriyorsa artık.Peki dedim benim garanti uzatmam olmasaydı ne kadar masraf çıkacaktı 150 tl dediler.Şimdi sorun suz bir şekilde kullanıyorum Bir sıkıntı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: supron

2011 yılında aldığı pana u20e lcd yaklaşık olarak 6 ay kadar süre önce içerden lekelendi garantim bitmişti ancak ürünü darty den alırken garanti uzatması yapmıştım..Evraklarını bulabilmem uzun süre aldı Belgelerimi bulduktan sonra belgenin üzerindeki numarayı aradığım şimdi ki bimeksi aradım... elemanlar 2 gün içersinde geldiler baktılar teşhisi koydular paketlieyip götürdüler 4 Gün sonra yapılmış bir şekilde geldiler denedik leke kalmamıştı.Sorunun sebebini sordum içerden toz girmiş dediler nasıl giriyorsa artık.Peki dedim benim garanti uzatmam olmasaydı ne kadar masraf çıkacaktı 150 tl dediler.Şimdi sorun suz bir şekilde kullanıyorum Bir sıkıntı yok...

Evet aynı sorunu yaşıyorum ve garanti sürecinde olmama rağmen benden 85 tl ücret istiyorlar. Bu yüzden ben de bütün yasal haklarımı kullanacağım.
    Tozun girmesi benim sorunum değil, evimde 3 tane lcd var onlara hiç bir şey olmuyorken buna niye oluyor, toz girmiş denen tv'min yanında 5 yıllık Samsung lcd'im var hala taş gibi tek leke yok. Aralarında mesafe olarak 10 cm ara yok yani bitişikler.

Klasik servislerin para tuzakları.
    Ama bu sefer sert kayaya çarptılar. Gerekirse Samsung Avrupa'ya mail atarım genede garantili ürüne para vermem.

• ben de de samsung ue48h6470 modeli var daha 7-8 ay oldu alalı.Yaklaşık 1 saat önce dikkatimi çekti. Bu tv ye ne oluyor yahu dedim leke v.s diye düşündüm.Tv yi miktrofiber bez ile sildim tekrar baktım aynı.Tv izlerken bir anda belirdi yani leke.Menü tuşuna basınca mavi fon üstünde belli oluyor , sarı renkli bir görüntü varsa aman Allah'ım feci belli oluyor.
    Bu lekelerin gececeğini düşünmüyorum.Servisi arasam mı acaba?
  • https://www.youtube.com/watch?v=7Gp4FYSaT-A bu videodaki ve sizlerdeki sorunun aynısı benim samsung tvde de var.Gri renkte,yağ lekesi gibi,is ve toz gibi de denebilir,kısacası bir leke.Mesajlardan çıkardığım servisler buna genellikle toz diyor ama benim aklım almıyor.Toz olacak olsa ekranın kenarlarında olması lazım.Halbuki benim tvde ve çoğunda ortasında tek başına da var.Eğer panele giren toz hava kabarcıkları gibi kume halinde oraya kadar gidiyorsa ona bir şey diyemem:) Bence bu lekelerin floresan lambaları eskidiginde uçlarında oluşan siyahliklarla bir benzerliği var.Ama tvdekiler çok daha açık renkte.
    Şimdi bu lekeler garanti kapsamına girip tvyi değiştirmiyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: blackbird.

https://www.youtube.com/watch?v=7Gp4FYSaT-A bu videodaki ve sizlerdeki sorunun aynısı benim samsung tvde de var.Gri renkte,yağ lekesi gibi,is ve toz gibi de denebilir,kısacası bir leke.Mesajlardan çıkardığım servisler buna genellikle toz diyor ama benim aklım almıyor.Toz olacak olsa ekranın kenarlarında olması lazım.Halbuki benim tvde ve çoğunda ortasında tek başına da var.Eğer panele giren toz hava kabarcıkları gibi kume halinde oraya kadar gidiyorsa ona bir şey diyemem:) Bence bu lekelerin floresan lambaları eskidiginde uçlarında oluşan siyahliklarla bir benzerliği var.Ama tvdekiler çok daha açık renkte.
    Şimdi bu lekeler garanti kapsamına girip tvyi değiştirmiyorlar mı?

aynı sorun benim samsung led tv de de var. Ne yaptınız Tv.yi ?

• Tv babamındı çok ısrar ettim garanti kapsamina girmez boşuna masraf olmasın diye vermedi,zaten arka plan beyaz ya da tek renk olmadıkça çok göze takılmiyordu o yüzden pek umursamadı.En son geçen yaz gördüm tvyi lekelerden başka panelde yanıp sönmeler vardı çok sık olmasa da.Bu floresan lambalarının ömrü dolduğunda olan arızaya benziyor bence.Yukarıda likit sızması demiş bilgisi olanlar bence öyle birşey.
    Garanti kapsamindaysa kesinlikle beklemeyin

• Bizim Philips Led TV'de daha 2 yıl dolmadan çok sayıda bölgesel sararmalar oldu. Sararmanın kaynağı ısı veya led kalitesizliği mi yoksa başka bir dış etken mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.